سلام
من میخوام یه CPU چهار هسته ای Intel بگیرم (Q9450 ) .
شنیدم که 4 هسته ای ها با رم های DDR3 بهتر کار میکنن. آیا این حرف درسته ؟
و من باید از رم های گرونقیمت DDR3 استفاده کنم یا DDR2 هم میشه استفاده کرد ؟
مرسی![]()
سلام
من میخوام یه CPU چهار هسته ای Intel بگیرم (Q9450 ) .
شنیدم که 4 هسته ای ها با رم های DDR3 بهتر کار میکنن. آیا این حرف درسته ؟
و من باید از رم های گرونقیمت DDR3 استفاده کنم یا DDR2 هم میشه استفاده کرد ؟
مرسی![]()
كاملا غلطه Cpu هاي اينتل تو نسبت CPU به رم 1:1 بهترين عملكرد رو دارند يعني:
واسه بس 800 ديدي آر 400
واسه باس 1066 دي دي آر 533
واسه باس 1333 دي دي آر 667
مثلا شما اگر پردازنده باس 1333 استفاده كني بهتره كه رمت روي 667 كار كنه تا 800
البته باز اگه سرعت رم به بالا پرفورمنس بهتر ميشه مثلا رم 1066 و يا 1333 كه اون هم بخاطر سرعت بالاي رم هست.
اينها نتيجه تستهاي خودم هست و از جائي برنداشتم و ممكنه هم درحالت كلي درست نباشه
ولي در كل انقدر فرقي بين DDR2 يا 3 نيست كه بخواي 7-8 برابر پول بيشتر بدي DDR3 بخري.
تاخير كمتر نتيجه بهتري واسه اينتل ميده تا باس بيشتر.(اون هم البته چندان قابل ملاحظه نيست)
تشکر از جواب و توضیحاتتون.
سلام
کدوم یکی از این پردازنده ها رو توصیه می کنید؟
amd phenom 9850 x4
intel core 2 quad q6600
intel core 2 duo e8400
متشکر
intel core 2 quad q6600
خیلی جالب شد !! صد درصد برای این اظهار نظر ، دلیل محکم و منطقی هم دارید دیگه ؟!؟!
شما درباره این بحث اگه پایه ای تو تالار پردازنده و مادربورد یه تاپیک باز کن تا بیشتر بحث کنیم !
سلام
واسه بوردAsus P5PL2 تا سقف 110000و 30000 تومن بهترین سی پی یو و رمی که پیشنهاد میکنید چیه؟ ممنون میشم سریعتر جواب بدید.
نوشتم كه
اينها نتيجه تستهاي خودم هست و از جائي برنداشتم و ممكنه هم درحالت كلي درست نباشه
من ادعائي رو اين مطلب ندارم
اين مطلب رو يكي از دوستان تو فروم anandtech اظهار كردند منم تست كردم ديدم درسته شما هم يه تستي بكن همين الان رم من 667 هست ولي داره روي 533(روي 400 گذاشتم با اور شده 533) كار ميكنه چون نتايج بهتري تو اين حالت ميده(هم سندرا هم بنچماركهاي ديگه)
Last edited by MicroSystem; 23-04-2008 at 15:09.
کلا تو CPU های اینتل چون مموری کنترلر روی برد هست تایمینگ تو سرعت نسبت به کلاک های نزدیک به هم رم اکثرا تاثیری بیشتری داره حتی پهنای باند بیشتر رم هم تا حدی باعث افزایش سرعت به شکل محسوس نمیشه البته تو فرکانس های خیلی بالترا چرا اونجا قضیه کاملا متفاوت میشه چون یدفعه مثلا پهنای باند دوبرابر میشه .مثلا حقیقت اینه تفاوت سرعت بین رم DDR800 با DDR 667 با یک تایمینگ تو سیستم اینتل کمه و شاید اصلا محسوس نباشه . حتی در مورد DDR 800 به DDR 1066 چیزی من خودم تجربه کردم با رم Crucial 1066 خودم انچنان تفاوت محسوسی وجود نداره با اینکه پهنای باند رم افزایش تقریبا قابل قیاسی داشت .
سلام
برای رندر انیمیشن سه بعدی CPU های AMD بهتره یا Intel؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)