سلام
من مرحله ي دوم بازي رو كه تموم مي كنم.
بعد وقتي داره مرحمه ي 3 رو لود مي كنه همون آخراي كار مي پره از بازي بيرون.
مشكل چيه؟
سلام
من مرحله ي دوم بازي رو كه تموم مي كنم.
بعد وقتي داره مرحمه ي 3 رو لود مي كنه همون آخراي كار مي پره از بازي بيرون.
مشكل چيه؟
مشكل رو خودم فهميدم.
مشكل از يه فايله كه آدرسش اينه:
F:\StarCraft II\Versions\Base15405
توي اين پوشه يه فايل هست كه اسمش SC2 و حدود 16 مگا بايت حجم داره.
اگه مي شه دوستان اين فايل رو برام آپلود كنن.
اگه هم مي شه چون با دايل آپ دانلود مي كنم فشرده سازيش كنين.
تو رو خدا یه با مرامی آدرس یه جای مطمئن تو تهران رو بده من برم این بازی رو بدون دردسر بخرم ... آرزو به دل موندم
كسي آپ نمي كنه؟مشكل رو خودم فهميدم.
دوستان خواهشا اون کرکی که A.I. رو فعال میکنه بزارید .
خیلی درخواست کردیم هم اینجا و هم در تاپیک کرک
ولی این انجمن فکر می کنم فعال نیست!!!!!!!![]()
1-طهران خیابان ولیعصر روبروی پاساژ ایرانیانتو رو خدا یه با مرامی آدرس یه جای مطمئن تو تهران رو بده من برم این بازی رو بدون دردسر بخرم ... آرزو به دل موندم
2-ظهران شهرک غرب روبروی میلاد نور یه پاساژ هست
هر دو جا مطمئن میباشد![]()
چند روز ديگه بايد بريم مدرسه.مشكل رو خودم فهميدم.
لطفا آپ كنين.
خیلی درخواست کردیم هم اینجا و هم در تاپیک کرک
ولی این انجمن فکر می کنم فعال نیست!!!!!!!برای Skirmish بازی کردن دو راه وجود داره یکی کرک Razor1911 هست که گرفتم هنوز خودم تست نکردم و یکی دیگه این راه زیره:دوستان خواهشا اون کرکی که A.I. رو فعال میکنه بزارید .
اول برنامه SC2ALLin1 رو میگیرید , که توی نسخه Beta هم با این میشد نقشه ها رو load کرد و Offline بازی کرد ولی باید ورژن 10.3.3 باشه که با نقشه های Retail بازی سازگار باشه , گرچه بریزید اینو دیگه نقشه های بتای بازی load نمیشن , کلا نقشه ها پسوندشون با Betaش فرق داره.
دوم اینکه نقشه ها رو میگیرید که تو لینک زیر هست, 54 تا نقشه Retail بازی هست به سایز 70 مگ.
سوم اینکه نقشه ها رو تو فولدری که متعلق به نقشه ها هست میریزید که تو Win7 میشه User\User Name\Documents\Starcraft II\Map و بعد از کپیشون اونجا برنامه رو نصب کنید.
برنامه که باز شد توش نقشه و درجه سختی و نژاد مورد نظر خودتون و AI رو مشخص میکنید و روی گزینه Launch کلیک میکنید میره تو بازی و اون نقشه load میشه و میتونید بازی کنید.
برنامه روی Liberty و Reloaded کار میکنه روی Razor رو نمیدونم که البته میگن اون خودش داره احتیاجی به برنامه نیست. ولی توی بازی که خودم رفتم چندتا Unit ها نیستن مثل Medic توی Barrackولی نسیتن, یا اینکه خوب یسری هاشون اصلا تو Skirmish نیستن یا کلا اشکال از Loader هست. در هر صورت میتونید هر 3 نژاد رو انتخاب کنید و Skirmish بزنید.
كينك كرك:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پایین برنامه هست با سایز 8مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي اون فايله هم ديگه نمي خوام.
بازي رو عوض كردم.
مممنون من بازی 3 دیویدی رو دارم اینو نصب کنم یا نقشه بریزم و ژن 1033 رو از کجا بفهمم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)