تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 255 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

نه بابا جمعه ساعت 4 بعد از ظهره!!!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوستان...قرار ما امروز بعد از ظهر به پايان رسيد....خيلي خوش گذشت!!!جاي همگي خالي.
    Last edited by sourena; 17-08-2006 at 22:09.

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

سورنا هم دانشگاهی که هستیم!!!!!!!!!!!!

منم دانشجو ازاد اراک هستم

چرا مارو خبر نکردین

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این قرار رو هم از دست دادم

کیا رفته بودن؟ بگین تا دلم بسوزه !

گزارش ملاقات رو کی میده؟ مهدی جان شما استاد این کار هایی

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Siavash Y
    این قرار رو هم از دست دادم

کیا رفته بودن؟ بگین تا دلم بسوزه !

گزارش ملاقات رو کی میده؟ مهدی جان شما استاد این کار هایی
    خب...تو اين قرار همه بودن.ميثم هم اومده بود....شاهين كينگ هم اومد.پاتال و مهدي_بست و من و مصطفي هم بودk،قلفينم بود....اون پسره كه اسمش يادم نيست هم بود.....بعدش رفتيم دربند جيگر خورديم....همه مهمون ميثم بوديم....بعدش يه دفعه بابام اومد منو از خواب بيدار كرد
    Last edited by sourena; 18-08-2006 at 03:32.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sourena
    خب...تو اين قرار همه بودن.ميثم هم اومده بود....شاهين كينگ هم اومد.پاتال و مهدي_بست و من و مصطفي هم بودk،قلفينم بود....اون پسره كه اسمش يادم نيست هم بود.....بعدش رفتيم دربند جيگر خورديم....همه مهمون ميثم بوديم....بعدش يه دفعه بابام اومد منو از خواب بيدار كرد

بفر ما سرکاریم دیگه !

شوخی بود یا جدی (بیدار کردن بابات رو میگم؟)

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

4 صبح چيكار به اين كارا داري؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sourena
    4 صبح چيكار به اين كارا داري؟؟؟
    یه روز تو هفته بیکارم میخوام به همه چی کار داشته باشم

امیدوارم اونایی که رفتن بیان بگن تو که چیزی نگفتی

آخر فروم باز Lovelyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    همین دورو برا!

پيش فرض

سلام قرار ديروز با خوبي خوشي بر گذار شد !
    گزارش شرح وقايع از نگاه لاولي من:
    ساعت 15:58 رسيدم سر قرار اي داد بي داد هيشكي نيست يلحظه زد به سرم نكنه جاي قرارو عوض كردن ما سرمون بي كلاه مونده! رفتم كلي پارك و گشتم چنجا كه تو قرار قبلي رفتيم ميدون اصلي و .... داشتم غم ناك بر مي گشتم كه نور اميد از وجود با بركت مهدي بست تلالو كرد پريدم بغلش(ا برو كنار بچه خودتو لوس نكن)! بعد ماجرا رو گفتم كه من فلان كردم و ... بعد پرسيدم بقيه چيشدن گفت كه سورنا داره از نياورون مياد كه در همون لحظه يه چيزي از اون دور دورا اومد دستامونو برديم رو پيشوني و دقيق شديم يك عدد مصطفي عشقي به همراه يه توپ واليبال در حال نزديك شدن بود! بعد سلام و احوال پرسي كلي بهش گير داديم كه بابا پس شيريني چي شد ؟ واسه چي توپ آوردي و ....(يه تذكر مهدي بستي:مصطفي عشقي در همه ي موارد از جمله فوتبال واليبال بسكتبال گلف تيراندازي با كمان واتر پلو و غيره پايست!)بعد كمي انتظار و صحبت يه چيز زرد با آرم نايك اصل يونان! (داستان اين نايك رو اگه خواستين بعدن بهتون ميگم!)اومد كه كه برو بابا اين كه سورناي خودمونه!بعد شروع شد مصطفي گفت پس شيريني كو! بعد سورنا گفت خودت واسه چي توپ آوردي آخرشم ما نفهميديم چيشد بعد چندي درنگ از پشت دكه هاي پارك پاتال عزيز اومد با يه جعبه شيريني چشم سورنا و مصطفي عشقي كه يه برقي زد كه من فكر كردم رعد و برق بود!!!! تا اومد هنوز سلام نكرده سورنا جعبه رو كرفتو باز كرد بعد مهدي بست اومد گفت من عاشق شيرني خامه اي هستم 5 ! ورداشت سورنا و مصطي عشقي هم كه تركوندن من حقير هم به 12 رضايت دادم و قال شيريني كنده شد (فكر كنم 2 كيلو شيرني بود كه ما در عرض سه تا جيك<سوت بده!>تمومش كرديم!)كمي حرف زديم و چنتا ديگه از دوستان اومدن كه بنده يادم نيست شد ساعت 7 و ما از زمين و زمان از جمله سري جك هاي مصطي جان مثل دو نخود واز جوك هاي سورنا از جمله دو تا گوجه فرنگي ! بهره بورديم اونم چه بهره اي 27% !!! 7 كه شد مهدي بست انگار نه تنها بچه روگاز بود انگار همسايه ها هم رو گاز بودن گذاشت رفت ولي من فهميدم واسه چي(همه بخونن جز مهدي بست: يه ته مونده اي اون شيرني ها داشت كه مهدي بست واسش نقشه ها داشت كه بردش !)تا مهدي رفت در همون لحظه از فاصله ي نچندان زيادي (<استاد>) الفين اومدند(اين استاد هم قضيه داره!) كمي صحبت كرديم چنتا ديگه از برو بچ اومدن و بعد ( يه چيزي يادم رفت! تو تمام مدت قرا هر 10 دقيقه اين موبايل پاتال زنگ زد يه چهل دفعه اي هم سورنا هي پيغام خصوصي زد)خوب ادامه ي ماجرا |آهن من درنگي در حقيقت زدم و گفتم دوربين و همگي در يه لحظه مثل شير برنج وارفتيم! هيشكي دوربين نيا وردبود اين تقصير اون مينداخت اون تقصير من ! (ا ول كن بابا به من چه!) صحبت ها تموم شد دوستان اومدن رفتن و مونديم من و مصطفي و استاد! تا 8:30 داشتيم حرف مي زديم كه من چون راهم دوره بايد زود مي رفتم ديگه ما هم رقتيم و باقي شو استاد و مصطفي بودن

راستي قرار بعدي حتما بياين مثل اين قرار كه به شكل كلي يه 20 نفري اومدن البته دير
    خدا حافظ تا قرار بعدي كه شهريوره!

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    به من که خیلی خوش گذشت>چشمم کور بشه الهی اگه خالی ببندم<
    ولی یک موردی رو خواستم تذگر بدم!بچه ها!! لطفا انقدر زیاد سر قرارهای افتابی نشین ،پارک گنجایش یک ملیون و سیصد و چهل و هفت هزار و پونصد بیست و یک نفر رو گه نداره!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •