ممنون از لطف و راهنمایی تون از اونجایی که فکر می کنم معلوماتتون بالاست میشه در مورد درخت زردالو هم توضیح بدین که چیکار می شه کرد تا میوه هاش خوش طمع شوند دنیا دنیا سپاس
ممنون از لطف و راهنمایی تون از اونجایی که فکر می کنم معلوماتتون بالاست میشه در مورد درخت زردالو هم توضیح بدین که چیکار می شه کرد تا میوه هاش خوش طمع شوند دنیا دنیا سپاس
با سلام
لطفا مرا راهنمایی فرمایید
من باغ کوچکی انگوری دارم که به روش سنتی موهای آن خوابیده و روی زمین است(در شهر ملایر) و در زمستان روی آنها خاک می ریزم ( اصطلاحا خاک می کتیم )برای تبدیل آنها به صورت ایستاده (درختی ) باید چه کار کنم می ترسم ذر زمستان سرما آنها را بزند
با تشکر
زردالو ارقام مختلفی دارد اگر ازنوع پیوندی باشد باید خوشمزه باشد مگر از نوع غیر پیوندی باش که شما در حدود تیرماه (زمان پیوند زدن که در هرمکان چند روزی فرق می کند) می توانید درختتان را پیوند از نوع خوب ومیوه مورد علاقه بزنیداگر تونستی عکسی از چند برگ درخت زردالو خودتان به ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید
درخت مو را درمکان هائی که سرما زیاد است باید زیر خاک کرد ولی بهترین روش ومقرون ترین روش هم همین است ابتد باید میم انگور را هرس شدید کرد وبعد زیر خاک کنید مطمئن باشید سرما نمی زند مگر در سالهای استثنائی ،واگر شما مطمئن هستید که امسال هوای خیلی سرد می شود خاک بیشتری روی ان بریزید
بهتر است در مکانهائی که سرمای زمستانی زیاد است انگور را به حالت ایستاده تغیر حالت ندهیم چون سرما زمستان امکان دارد ایجاد مشکل نماید
با تشکر ازدوستانی که جواب داده اند
اما در بعضی مناطق سردسیر مانند آذربایجان چرا موها ایستاده است و آنها را سرما نمی رند؟
سلام درخت ما یه زردالوی وحشیه اصلاح نژاد شده یا پیوندی نیست زردالوی کوهیه زردالوهای درشت و هر سال پرباری داره طوری که هر سال نزدیک رسیدن کامل میوه ها یه شاخه اش از شدت سنگینی بارش می شکنه رنگ میوه هاش یه نارنجی پررنگی هست رنگ پوست تنه این درخت زرشکی هست نمی دونم تونستم اطلاعات درست و کافی بدم درمورد عکس هم ایا الان که کلا برگ و بارش ریخته و شاخه هاش کاملا لخته باز عکس این درخت به دردتون می خوره یا نه از نمای نزدیک عکس بگیرم و یا دور ممنون از کمکتون
مزه زردالوی شما همان است که می خورید اگر مزه مورد رضایت شما نیست باید پیوند دیگری از نوع که دوست دارید بزنید
واگر درخت الان برگ ندارد نیاز به عکس نیست فقط به فکر تعویض پیوند باشید نیازی نیست که یک مرتبه کل پیوند درخت را عوض کنید می توانید امسال دوشاخه را عوض کنید وسال بعد شاخه های دیگر که جالبتر هم هست یک درخت با چند نوع پیوند
مجددا سلام یه سوال دارم ایا امکانش هست با کاشت درخت زردالو با طعم مطلوب در مجاورت درخت مورد نظر طعم میوه درخت رو اصلاح کرد مثلا در زمان گره افشانی در فصل بهار با تبادل گره ژنوم میوه رو تغییر داد تا طعم میوه ها بهتر بشه ایا این امکان داره که دو درخت زردالو از دو نوع مختلف با هم تبادل گره کنند و در نتیجه روی طعم میوه هم تاثیر بزارند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)