به گفته های سام جان اضافه ميکنم :
1-Tekken5
2-Ghost Rider
3-Mortal Kombat
4-Burnoutominator
به گفته های سام جان اضافه ميکنم :
1-Tekken5
2-Ghost Rider
3-Mortal Kombat
4-Burnoutominator
به نظر من ريج ريسر به خوبي هم گرافيك دستگاه رو نشون مي ده هم قدرت دستگاه رو البته نسخه كاملش نه اين نسخه هاي نصفه نيمه تو بازار ! البته ذكر اين نكته كه بخوايم بگيم كدوم بازي گرافيك رو به خوبي نشون مي ده اشتباه چون مثلا يه بازي كتك كاري مثل تكن با يه بازي مثل جي تي اي خيلي فرق مي كنه از نظر مقدار كاري كه مي شه روي گرافيك انجام داد و سرعت بازي هم پايين نياد !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام. ممنون که لينک دادی اما من نميتونم بدانلودم. يعنی اصلا وارد سايت نميشه. هيچ کاری نميکنه. فکر کنم خرابه
قرار نيست وارد جايي بشه لينك سالمه همين الان تست كردم رو هاست خودم هم هست و مستقيم . اينم لينك همون از سايت رپيد شر يه نكته اي راستي PSP بازي هاي Pal رو اجرا نمي كنه !سلام. ممنون که لينک دادی اما من نميتونم بدانلودم. يعنی اصلا وارد سايت نميشه. هيچ کاری نميکنه. فکر کنم خرابه
موفق و پيروز باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاويد
منظورت از پال چيه؟ پال؟
Pal?
بازي هاي پلي استيشن يك با توجه به منطقه تو سه نوع عرضه مي شن (كه بر مي گرده به نوع تلوزيون ) البته الان اين سه نوع مي شه گفت منسوخ شدن ! تو ژاپن بازي ها به صورت NTSC - J ارائه مي شدن تو اروپا به صورت Pal و تو آمريكا به صورت NTSC -U ... تو ايران مثل هميشه هر سه مدل بود !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
این دکمه مربع مانند که بغل دکمه قطع صدا رو psp است باسه چیه؟؟؟ باسه من هرچی میزنم کار نمیکنه!!!!
تو کدوم منو میشه تستش کرد که سالمه؟؟
این psp ما هم هر روز یه بازی در میاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی کسی یه تریلر از بازی god of war که قراره باسه psp بیاد داره؟؟؟؟؟
Last edited by mohsen.rajabi; 30-07-2007 at 12:29.
اون دكمه براي تنظيم روشنايي تصويره ... كه چهار حالت دارهاین دکمه مربع مانند که بغل دکمه قطع صدا رو psp است باسه چیه؟؟؟ باسه من هرچی میزنم کار نمیکنه!!!!
تو کدوم منو میشه تستش کرد که سالمه؟؟
این psp ما هم هر روز یه بازی در میاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام به همگی اقا جاوید من سوال نکردم خودتون زنگ بزنید نمایندگی سونی در مشهد باید داشته باشه .
اینم کل نمایندگی های سونی مشهدم بگردی هستاگه میشه لطف کنی یه عکسم از مموری که گرفتی بزار ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس مموری که من گرفتم.
لطفا یه برنامه برای تبدیل ویدیو به فرمت pspبا رزولیشن بالا معرفی کنید لطفا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یکی بگه این برنامه رو کجای مموری بریزیم و چجوری باهاش کار کنیم این ورژن جدید برنامه پی اس پی لوک (قفل پی اس پی ) هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rassool; 30-07-2007 at 20:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)