سلام دوستان نیه سوالی که داشتم اینه که من به تازگی انیمیشن UP رو دانلود کردم و براش زیرنویس هم دانلود کردم ولی وقتیاز Gom player استفاده میکنم زیرنویس از چپ به راست نوشته میشه و با اون یکی PLAYER ها هم اصلا نمیشناسه میتونید کمکم کنید![]()
سلام دوستان نیه سوالی که داشتم اینه که من به تازگی انیمیشن UP رو دانلود کردم و براش زیرنویس هم دانلود کردم ولی وقتیاز Gom player استفاده میکنم زیرنویس از چپ به راست نوشته میشه و با اون یکی PLAYER ها هم اصلا نمیشناسه میتونید کمکم کنید![]()
سلام دوستان
نمیدونید چرا زیر نویس های که فرمتشون srt هست توی ویندوز هفت درست باز نمیشه
یعنی وقتی میزاری روی فیلم به جای زیر نویس یک سری حروف چرت و پرت میزاره
البته با زبان فارسی ایطوری هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
وقتی فیلم به همراه زیر نویس فارسی با برنامه FFdshow , WinAVI برای چسبوندن زیرنویس استفاده می کنم
وی میزارم دستگاه پلیر زیر نویس ناخوانا ( یونانی) نشون میده؟
چرا؟
البته دی وی دی میخرم مشکلی نداره!!
ممنون
دوستان عزیز من هم یک مشکل با KM Player دارم
همه ی زیرنویسها رو به شکل زیر نشون میده
نمیخوام که این کادر مشکی رنگ دور زیرنویسها باشه
از ورژن 2.9.4.1435 هم استفاده میکنم
با سلام
به تازگی در هنگام پخش بعضی از فیلم ها در لپ تاپم با مشکل عجیبی روبرو شدم که زیرنویس ها را به صورت پررنگ کم رنگ نشان میدهد یعنی زیرنویس ها به نوعی کم نور و پر نور میشود و به صورت ثابت نمایش داده نمیشه . البته بعد که این فیلم را در dvd player یا کامپیوتری دیگر امتحان کردم هیچ مشکلی نداشتند .
و یک مشکل دیگر در هنگام پخش فیلم mama mia برام پیش آمده و آن هم این است که در هنگام پخش این فیلم در لپ تاپم به شدت صفحه پر نور و کم نور میشه و نمیشه فیلم را دید در صورتی که این فیلم هم در دستگاه های دیگر هیچ مشکلی ندارد .
در ضمن من فیلم ها را با برنامه power dvd 8 میبینم .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
راهی هست با برنامه SubtitleWorkshop4 فقط زمان ها رو کپی کرد؟
یکی از دوستام هر پلیری بوده رو کامپیوترش نصب کرده، سه بار ویندوز عوض کرده (با سی دی های مختلف ولی همه XP) ، هر چی فونت بوده نصب کرده ولی زیر نویس فیلما رو نمیتونه ببینه - یعنی نا خوانا (چرت و پرت ) نشون میده.
چه کار باید کرد؟
سلام
این مشکل رو با همین زیرنویس فقط دارین ؟
یعنی چی زیرنویس رو پلیر دیگه نمیتونه بشناسه ؟! اگه با همین زیرنویس هست بذارین یک نگاهی بندازم بهش
سلام
من فکر کنم این سوال رو شما چندبار پرسیدی اما نه در مورد ویندوز سون
باید یونی کد سیستمون رو درست کنید
یک سرچ بکنید توی تاپیک 1000000 بار توضیح داده شده علت این نشون دادن چرت و پرت رو
سلام
توی تاپیک هارد ساب کردن مطرح کنید اما به نظرم زیرنویس رو قبل از هارد ساب کردن به ساب آیدیکس تبدیل کنید بد نباشه بازم اطلاع دقیقی در این زمینه ها من ندارم.
سلام
زیرنویس متنی (SRT) یا گرافیکی (SUB)؟ در Options / Preferences / Subtitle Processing بخش Output Method رو تغییر بده. در شاخه Font Style هم Background رو غیرفعال کن.
اگه هم ساب آیدیکس هست
پس زمینه اش رو بردار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تا حالا مواجه نشدم اما میتونه از کارت گرافیک به نوعی باشه میتونی آخرین درایورش رو نصب کنی
سلام
دقیق تر توضیح بدین میخواین چیکار کنید
سلام
شما هم باید یونی کد رو درست کنید سرچ کنید توی تاپیک بارها توضیح داده شده .
سلام. موقع استفاده از زیرنویس, زیرنویسها دیرتر از دیالوگ های کارکترها ظاهر میشن! زیرنویس انگلیسی هست و برنامه KMPlayer رو همین امروز دانلود کردم (جدیدترین ورژن)
ممنون میشم اگه بگید مشکل از چیه
سلام دوستان
یه برنامه میخواستم که بدون تغییر فرمت فیلم زیر نویس رو بهش بچسبونه
زیر نویس فارسی رو هم ساپورت کنه
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)