نه عزیز چیپست مادربوردتون چیه ؟نوشته شده توسط ahmads
لااقل مدل دقیق مادربوردتون رو بدین من خودم در میارم که چیپش چیه![]()
نه عزیز چیپست مادربوردتون چیه ؟نوشته شده توسط ahmads
لااقل مدل دقیق مادربوردتون رو بدین من خودم در میارم که چیپش چیه![]()
P4E Lite/36231Aنوشته شده توسط OMID
ببخشید اگه این بود که چه بهتر اگه نبود لطفا بگین از کجا به دستش بیارم چون این مادربوردی که به من دادن نه کارتون همراش بود نه سی دی!
من "هيت من " جديد رو گرفتم . همون كه 6 سيدي بود .
ولي نمي تونم نصبش كنم .
ميگه فت درايو بايد Nfts باشه من هم يكي از درايوامو اين فرمت كردم ولي باز ميگه فضاي درايو كمه !!!
در حالي 17 گيگ فضاي خالي داره !!!!!
در ضمن قبلش يك نرم افزار رو هم برام نصب كرد . فكر كنم واسه ساخت درايو مجازي باشه .
هر چه زودتر به داد من برسين كه ناجور تو كف بازي موندم.
من تا حالا از اين جور بازيا نصب نكرده بودم .
راستي فت درايو رو با داس عوض كردم .
آقا من منتظرم ها ................................
من زياد نمي دونم اما فكر كنم بايد روي دراي كليك راست كني و گزينه File system رو به NTFS تبديل كني و گزينه هاي quick format و enable compression رو فعال كني . در ضمن اگه نشد اسم اون شركتي رو كه بازي رو منتشر كرده بنويس(مثل Modern ,...)نوشته شده توسط khatamifar
اميد وارم كار كنه
سلام امید جان پس اینم شد جزو بازیهایی که قرار وقتی رم رو عوض کردم برم سراغشوننوشته شده توسط OMID
![]()
اما واقعا عجیبه که این نمیاد.
در مورد بازی battel field 2 هم عزیز که گفته بودی روی قاب بازی که نوشته ساخت ایران !!!!!!!!!![]()
اما سی دی هاش مثل ایناییه که به حساب اورجیناله !!!![]()
عزيز مطمئن هستي كه درايوت الان NTFS هست؟ اگه نيست درايو رو يه بار ديگه فرمت كن با NTFS. با داس فرمت نكن چون اون همون fat فرمت مي كنه. اگر هم نمي خواي اطلاعاتت پاك شه توي داس اين دستور رو اجرا كن:نوشته شده توسط khatamifar
به جاي <driver_letter> حرف مربوط به درايو رو قرار بدين.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همين كار رو كردم .( منظورم convert <drive_letter>: /fs:ntfs )نوشته شده توسط M E H D I
![]()
enable compression رو يك بار فعال كردم . ديدم فرقي نمي كنه .![]()
![]()
بابا يكي درست حسابي كمك كنه .![]()
منتظرم ها .![]()
عزیز جان مهدی عزیز راهنمایی خوبی کردننوشته شده توسط khatamifar
کجای نصب این پیغام رو به شما میده ؟
وسط اینستال این پیغام رو میده ؟
من موقع اجراي هيتمن اين پيغام خطا را ميده[IMG][/IMG]
نه همون اول كه ميخوام مسير رو براي اينستال انتخاب كنم . ميگه درايوي كه انتخاب كردي فضاي كافي نداره !!!!نوشته شده توسط OMID
البته قبلا هم گفتم من همه درايوام فت 32 هستند و فقط همين درايو رو با داس به فرمت nfst تبديل كردم.( با همون روش كه دوستان گفتند )
راستي قبل از نصب يك نرم افزار رو خودش نصب ميكنه كه ميگه لازمه .
اين نرم افزار براي ساختن درايو مجازيه .
شركتي هم كه ازش خريدم pg هستش .
تازه روي سيدي نوشته easy setup هستش !!؟؟!!!
![]()
![]()
![]()
آقا كمك كنيد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)