سلام پس اين مود ايران كي مياد؟ خواهشا آموزش هك قدرت و قيمت جنرال زيرو هاور رو هم بذاريد.ممنون
سلام پس اين مود ايران كي مياد؟ خواهشا آموزش هك قدرت و قيمت جنرال زيرو هاور رو هم بذاريد.ممنون
سلام من يه آموزش جنرال2 ميخوام كه سريع ببرم.
gholam_hossein جان شما بايد اول ياد بگيري كه جنرال 1 رو در سخت ترين حالت بازي كني بعد بياي براي جنرالز 2 . من يه چيز مثل يه مد ناكامل براي جنرالز 1 ساختم كه خودم هم ازش استفاده مي كنم كه تو اون چين رو خييييييلي خوب كردم............. كه بعد از اموزش براتون ميذارم...................................... .................................... راستي . master_generals جون . نگفتي . اين اسكرايپت نويسي براي تغيير چه چيزي هست؟ راستي من مود ايران رو نميسازم ولي ميشه به يكي كه اينترنت پرسرعت داره . بگي وقتي كه به دستش رسيد براي شما اون رو زيپ كنه و با نرم افزار هاي مخصوص چند تا كنه تا مثلا بشه 10 تا فايل 160 مگابايتي . بعد هم براي دانلود بذاره .... اگر هم به هر دليلي نتوانستيد اين كار رو ( دانلود مود ايران ) بكنيد مي توانيد با اموزشهايي كه من ميدم خودتون يه مد ايران براي خودتون بسازيد...
Last edited by naalosar; 14-10-2009 at 14:23.
اگه آموزش ساخت مود بذاريد يك دنيا ممنون ميشم.
اسكریپت نویسی یعنی کد نویسی به عبارت دیگه برنامه نویسی
اگه بلد باشی اصلا می تونی یه بازی بسازی
البته کار سخت و طاقت فرسایی هست
منم خودم بلد نیستم. حاجی یکی باید اپلود کنه. من نمی تونم یه مود دیگه بسازم . یعنی منم باید 2 سال بشپینم پای کامپیوتر؟
gholam_hossein جان من كه اموزششو گذاشتم . فقط مونده ويپگي ها كه به زودي ميذارم . ببخشيد كه دير شد اخه از رو پله ها افتادم و دست چپم خييلي درده (شايد هم شكسته ؟ ) اما نگران نباشيد . بزودي خوب ميشم و اگر هم نشدم مثل الان با دست راستم مينويسم.................................... .................................................. .......................................
master generals . من كه adsl ندارم . اگه داشتم خودم برات ميذاشتم . ولي حالا هم حتما يكي پيدا ميشه كه adsl داشته باشه .................................................. .................................................. ......................................
راستي gholam_hossein جان من دارم چيز هاي جديد هم ياد ميگيرم .. اگه يه ذره صبر كنيد تا اينارو هم ياد بگيرم چيز هاي خييلي بيشتري يادتون ميدم .. راستي خودم جنرال 1 رو تغيير دادم كه براتون ميذارم اگه مشكلي داشت بگيد حلش كنم .. الان هم دارم رو اين كار ميكنم كه هر يه نفر ( از افراد چين ) رو كه ميسازيم يه تيم (مثلا 6 نفره ) ساخته بشه كه تا الان كه موفق نشدم ... ببينم از الان چي بشه............................................ .................................................. ......................... اموزش رو هم احتمالا تو پست بعدي بذارم .. الان شروع ميكنم به نوشتن.. بهتره جنرالزي كه اديت ميكنيد هيچ پچ يا مودي روش نصب نباشه( بهتره ) . . . . .
دستت درد نکنه انشا الله شفا پیدا کنی.
تو نميري مثل اينكه تاپيك خوابيده ...
من به اين آقايي كه قرار اين پچ بسازه pm زدم گفت 3 ماه ديگه تازشم اين كه خودش نميسازه يه وب خارجي داره ميسازه .
سلا م
دوست عزیز چرا شایعه درست می کنی این پک تمام شده دقیقا جمعه پیش کارش تمام شده و حالا هم دنبال کار های اداری اش هستم بر ای انتشار بازی که بازی به دست همه به را حتی برسه ....و به زودی بازی که کا ملا سا خت ایر ان هست رو خدمتتو ن ارا ئه می دم و دیگه اینکه شما کی به من پی ام زدی !!
به زودی مشخصات و تبلیغات و طرز تهیشو می گم پک تموم شده کا مل کامل .....
اين id شما نيست :m3hrshad_xxx
اگه باشه كه اون روز باهات چت كردم اگر نه كه يكي خودشو زده جاي شما ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)