تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 91 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

عزیزم من جلوی اون آقا وقتی F رو میزنم صفحاتی باز میشه که دو گزینه داره کدوم رو باید بزنم و چقدر باید صبر کنم

آیا باید خرید بکنم یا نه ، چیکار باید کرد ؟

در ضمن هر چی F زدم و وایسادم هیچ دری باز نشد

نکنه بازیش مشکل داره ؟

لطفا کمک کنید

متشکرم
    بازی مشکل نداره مشکل شما زبان انگلیسی هستش شما وقتی F رو می زنی هم می تونی ازش خرید کنی هم می تونی راهنمایه بازی رو ببینی هم می تونی ازش ماموریت بگیری که اگه زبانت متوسطم باشه مشکلی نداری اما ظاهرا شما زبونت زیر صفر هستش
    اگه اشتب نکنم باید رو همون اولی کلیک کنی بعدش ماموریتت روی نقشه مشخص می شه و در باز می شه
    موفق باشی

2. این کاربر از Ali Pacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بازی مشکل نداره مشکل شما زبان انگلیسی هستش شما وقتی F رو می زنی هم می تونی ازش خرید کنی هم می تونی راهنمایه بازی رو ببینی هم می تونی ازش ماموریت بگیری که اگه زبانت متوسطم باشه مشکلی نداری اما ظاهرا شما زبونت زیر صفر هستش
    اگه اشتب نکنم باید رو همون اولی کلیک کنی بعدش ماموریتت روی نقشه مشخص می شه و در باز می شه
    موفق باشی
    دوست عزیز تمام کارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی درب باز نشد ، شما که زبونت خوبه لطفا راهنمایی کنید.

متشکرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوست عزیز تمام کارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی درب باز نشد ، شما که زبونت خوبه لطفا راهنمایی کنید.

متشکرم
    دوست عزیز من چنین حرفی نزدم اصلا هم ادعایی ندارم زبانم در حد متوسطه
    مطمئن باش یه جارو اشتباه می کنی
    بیشتر سعی کن
    2 ، 3 بار رو اولی کلیک کردی آخرش می گه Go On فک کنم رو اونم کلیک کردی دیگه همه چی ردیفه
    این کارها رو کردی ؟!

5. این کاربر از Ali Pacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز من چنین حرفی نزدم اصلا هم ادعایی ندارم زبانم در حد متوسطه
    مطمئن باش یه جارو اشتباه می کنی
    بیشتر سعی کن
    2 ، 3 بار رو اولی کلیک کردی آخرش می گه Go On فک کنم رو اونم کلیک کردی دیگه همه چی ردیفه
    این کارها رو کردی ؟!
    دوست بنده هم منظوری نداشتم

وقتی F رو میزنم یه صفحه میاد که نوشته TRADE که وقتی میزنم یک صفحه دیگه میاد که باز LEAVE و TRADE داره همین نمیدونم چیکار کنم البته یه سری جنس داره که چند بار هم خریدم ولی کاری از پیش نرفت

لطفا کمک کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوست بنده هم منظوری نداشتم

وقتی F رو میزنم یه صفحه میاد که نوشته TRADE که وقتی میزنم یک صفحه دیگه میاد که باز LEAVE و TRADE داره همین نمیدونم چیکار کنم البته یه سری جنس داره که چند بار هم خریدم ولی کاری از پیش نرفت

لطفا کمک کنید
    شما خیلی سخت گرفتی
    پیشنهاد من به شما وقتی اعصابت راحت شد یه نفس عمیق بکش و این طرز تفکرم نداشته باش که بازی خرابه خیلی تاثیر داره جدی می گم فقط سعی کن کارایی که می گم رو بکنی اون قسمتی که شما گفتی واسه خرید و فروش هست که اصلا ربطی به مشکل شما نداره
    برایه اینکه دره باز بشه رو همون اولی کلیک کن خودت اصلا گزینه هاش رو بخون شاید یه چزایی دستگیرت شد بعدش روشون کلیک کن آخرش برو رو دره و F رو بزن
    دیگه نمی دونم چه جوری می تونم کمکت کنم
    امیدوارم مشکلت حل بشه
    ولی اگه بازم سوال داشتی بپرس اگه هم نشد منتظر باش یکی از بچه ها واست سیوش رو بزاره

8. 2 کاربر از Ali Pacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    همون جور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گفت بازی مشکلی نداره
    شما باید با یارو صحبت کنید
    و به احتمال زیاد باید گزینه دوم رو انتخاب کنید
    و بعد از چند سوال دیگه ازتون می پرسه و اخر سر بعد از اوکی کردن صدای میاید و در باز می شه ...

10. این کاربر از sinaset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عجب بازی بود یادش بخیر . ولی نمیدونم جرا روی کامم من کند اجرا میشد !
    گرافیکم 7600 جی اس 512 point of view
    رم 1 گیگ
    سی پی یو 3200 2 مگ کش !

لودینگهای این بازی برای من بعضی مواقع 6 دقیقه طول میکشید ! . برای من اینطوری تموم شد که طرف میره جلوی یه آینه خیلی بزرگ یه آرزو میکنه بعد یه صحنه نشون میده که یه عدی زیادی موش به یه جا حمله میکنم بعد بازی تموم میشه ولی یه خورده هم ترسناک بود . مخصوصا اون آدمهای که عین عنکبوت روی زمین چهار دست و پا میرفتن و میپریدن روت !
    هوش مصنوعی آدمهاش خیلی بالا بود ! طوری بود که بعضی از آدمهایی که کمین کرده بودن و تفنگ دوربین دار داشتن کم پیش می اومد که تیر بهمون نخوره ! همینطور آرپی چی زن ها !
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 13-12-2008 at 21:51.

12. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من بعد از کلی مکافات و دانلود کرک و ... بازی رو اجرا کردم. ولی تو همون مرحله اول مه داره بازی رو لود میکنه تا وارد بازی بشه از بازی کلا خارج میشه. مکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان لطفا راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه sh940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من یه سوال داشتم
    در مرحله gordon یه ماموریت فرعی از فروشنده می گیریم به عنوان get over the tail part of monster body ولی هیچ راهنمایی در نقشه وجود ندارد .چکار باید کنم ؟لطفا من رو راهنمایی کن

ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من بعد از کلی مکافات و دانلود کرک و ... بازی رو اجرا کردم. ولی تو همون مرحله اول مه داره بازی رو لود میکنه تا وارد بازی بشه از بازی کلا خارج میشه. مکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان لطفا راهنمایی کنید.
    سلام دوست من
    شما احتمالان باید دوتا کار بکونیید
    اول برید اخرین کرک بازی مربوط به همون نسخه رو دانلود کنید
    اگر نشود برید تویه سایت بازی اخرین پچ بازی رو دانلود کنید و بعد کرک همون پکیج رو دانلود و بعد نصب کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم نسخه اخرین پکیج بازی 1.7 باشه
    به هر حال یادتون باشه بعد از دانلود پچ حتمان کرک همون نسخه رو هم از سایت بگرید

این نسخه از بازی باگ زیاد داشت ( منظور خطا های اینچنی که شما باهش مواجه شودید) که با نصب پکیچ ها برطرف می شه
    اگر به مشکلی برخوردید
    من یه سوال داشتم
    در مرحله gordon یه ماموریت فرعی از فروشنده می گیریم به عنوان get over the tail part of monster body ولی هیچ راهنمایی در نقشه وجود ندارد .چکار باید کنم ؟لطفا من رو راهنمایی کن

ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست عزیز
    می شه بیشتر توضیج بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •