نمیدونم من خودم psp دارم این مغازهای که میگم میگه میتونه psp های بریک شده و X360 های 3 چراغ قرمز رو درست کنه راستی من طرفدار X360 هم هستم![]()
نمیدونم من خودم psp دارم این مغازهای که میگم میگه میتونه psp های بریک شده و X360 های 3 چراغ قرمز رو درست کنه راستی من طرفدار X360 هم هستم![]()
عزیزم شما فکر می کنی اینا چی کار می کنند می رند تو ماکروسافت آموزش می بینند میاند تهران درست می کنند ؟
این ها هم همین کار ها را می کنند که تو اینترنت نوشته ! وگر نه مدرک که از ماکروسافت ندارند برا تعمیر ...
بالاخره انتظارها داره به پایان میرسه و 360 داران عزیز میتونن این هفته بلاک باستر دنیای بازی، شاه بازیهای امسال یعنی HALO 3 رو تجربه کنن ! از این هفته تا کریسمس سه ماه رویایی و لذت بخش در انتظار 360بازهاست ...
پس تا میتونید در این لذات 3 بعدی غرق بشید ...
چشم هر چی حسود و بخیله بترکه![]()
سوال من درباره مقایسه pc با 360 هست وکاری با ps3 ندارم. دوباره میپرسم. بهتره pc رو بچسبم یا 360؟ لطفا به طور کامل جواب سوالمو بدین. اگه میشه یه مثالم بزنید که 360 کاراییش مثل فلان سیستم با فلان مشخصاته. ممنون.![]()
PC رو به علت فریم ریت کم برای بازیهای نسل جدید به حساب نیار![]()
به نظرم اگه بچه مایه باشی و دست به مایه باشی بتونی یه سیستم فضایی جمع کنی می تونی عشق دنیا رو بکنی یکی از دوستای من 1 گیگ فقط کارت گرافیکی بسته رو سیستمش ببین دیگه چه سیستمیهرمش هم 2 گیگه
یه بازی به نام Crysis می یاد رو Pc که هر چی سیستمت رو ببری بالا بازم واسه اجرای خوب این بازی کمه این گفته سازنده هاش هست
سلام من تازه عضو شدم
3ماهه xbox360 خریدم دیروز 3چراغ قرمز داد وقتی روشنش می کنم بعد از چند دقیقه هنگ می کنه وقتی خاموش می کنم دوباره روشن می کنم 3چراغ قرمز میده.تورو خدا بگین من چیکار کنم دارم سکته می کنم؟
سلام من ديروز فروشگاه دنيای بازی بودم ميگفت 2007 xbox360با درايو سامسونگ میداد 400
بهم گفت مشکله گرما نه داره و به فن هم نياز نداره بهم مهلت تست هم ميده
فرشگاه NEXT GENهم 2007 با درايو هيتاچی ميداد 410
NEXT GENمي گفت حتی دستگاه هايه 2007 رو هم نمیشه گفت مشکل گرما و 3 چراق ندارن ولی دنيای بازی برعکس این رو می گفت(مشکله گرما نه داره و به فن هم نياز نداره )
احساس میکنم NEXT GEN کارش درست تره
حالا بنظرتون از کدوم بگيرم
اگه جايه بهتری رو هم میشناسید بگيد ممنون ميشم
Last edited by armin-nas; 23-09-2007 at 14:41.
توی تاپیک مربوطه جوابتون را دادم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)