اگه چیزی نشون نمیده و فقط سفیده مطمئنن گوشیت ضربه خورده و lcd صدمه دیده.احتمالا پایه lcd شکست.باید lcd عوض شه.پسرخالم همین مشکل واسش پیش اومد داد واسش lcd رو عوض کردن 60 تومن فکر کنم خرجش شد البته گوشیش w810 بود.
اگه چیزی نشون نمیده و فقط سفیده مطمئنن گوشیت ضربه خورده و lcd صدمه دیده.احتمالا پایه lcd شکست.باید lcd عوض شه.پسرخالم همین مشکل واسش پیش اومد داد واسش lcd رو عوض کردن 60 تومن فکر کنم خرجش شد البته گوشیش w810 بود.
Last edited by vodka; 23-09-2007 at 13:17.
میشه مسیر start up رو اگه میشه بگید.مسیرشو نمیدونم.
ممنون.
Last edited by toliveistodie; 24-09-2007 at 00:18.
ممنون blaster جان.
راستی این menu و start up که تو امضا خودت گزاشتی هر چی گشتم پیدا نکردم تو تاپیک پیدا میشه؟
برای k750 هم اکوستیک هم هست؟اگه هست میشه برام بزارید یا لینکشو بدید؟
ممنون.
این استارت اپ:اینم منو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفک کنم باشه ولی من ندارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون blaster جان.دست درد نکنه.
سلام
من یه w550 دارم که وقتی به setool وصلش می کنی میگه old erom البته میشه روش کار انجام داد اما این پیغام اعصاب من رو خورد کرده من می خواستم ببینم میشه erom جدید رو رو گوشی زد من erom w550 رو را دارم اگه میشه چه جور این کار رو انجام بدیم ممنون
میشه start up اورجینال k800 رو برام بزارید.
میخواستم از اینجا بگیرم که باز نمیشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
R@R#M@N جان تو صفحه 16 فکر کنم عکس چند تا بازر گوشی گزاشتید.میشه مال k800 هم بزارید.من k800 دارم میخوام ببینم به مال کدوم گوشی میخوره که اگه بشه عوضش کنم.هر چی گشتم پیدا نکردم.ممنون میشم برام بزارید.
ممنون.
gprs در سوني اريسكون k500 چطوري تنظيم ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)