Picture dictionary . Chatter box . Entertainmentتو میتونی از pictiur dictionari .chater box.entertaintmentاستفاده کنی
i think it's better now
are they books ?
Picture dictionary . Chatter box . Entertainmentتو میتونی از pictiur dictionari .chater box.entertaintmentاستفاده کنی
i think it's better now
are they books ?
سلام دوستان
من می خوام برم برزیل و برای همین هم به یه معلم خصوصی زبان پرتغالی احتیاج دارم.
کسی می تونه من رو راهنمایی کنه؟ یا اینکه به من معرفی کنه؟
خصوصي رو من جايي سراغ ندارم ولي مگه موسسه هاي كيش مهر و آكادمي علوم ايران و علامه قطب راوندي زبان پرتغالي ندارن؟ سايت گريف لاين هم يه سري بزن...
من نمی دونم. چون من عجله دارم حتماًً باید معلم خصوصی دارم. ممنون
با سلام اين عكس كتابيه كه مي خوام
تافل هستش
شرمنده كيفيت عكس يه مقدار پايينه آخه با موبايل عكس گرفتم
كسي مي تونه راهنمايي كنه از كجا ميشه پيداش كرد؟
خود كتاب رو مي خوام نه اينكه به صورت الكترونيكي باشه.
ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Reza82N; 20-02-2009 at 22:13.
روبروی دانشگاه تهران رو چک کردی ؟ ... بخصوص اون بازارچه کتاب روبروی سینما بهمن که دوتا مغازه کنار هم داره در زمینه زبان و اینا ... همین عکس رو ببر به اونا هم نشون بده !
از حسن توجه شما ممنونم ولي من تهران نيستم.متاسفانه. شهرستانم و نزديك ترين دسترسيم به مشهده.
گفتم اينجا مطرح كنم شايد كسي بتونه گير بياره و يه جوري بهم برسونه
hello again ...
can anyone translate this one too ?!
چه سرگرم کننده بود... من رفتم از طریق symbol های برنامه word ، خط سیریلیک رو برداشتم و این کاراکترها رو توش تایپ کردم ، بعد از طریق یه مترجم روسی به انگلیسی (rustran.com) تبدیلش کردم ... شد این :
اینم متن روسی اش بود که تایپ کردم :(نمی دونم توی browser شما درست نشون میده یا نه)URGENTLY THE WORKER IS REQUIRED
СРОЧНО
ТРЕБУЕТСЯ
РАБОТНИК
ممنونم ...
دقیقا به داستان میخوره جمله ی بدست آمده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)