دوستان با پوزش از اینکه ربطی نداره، ولی میخواستم بدونم مشکل چیه که این ماشین اینجوری میاد؟ برای جزییات باید کاری انجام داد؟
من با mmgg این ماشین رو نصب کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
دوستان با پوزش از اینکه ربطی نداره، ولی میخواستم بدونم مشکل چیه که این ماشین اینجوری میاد؟ برای جزییات باید کاری انجام داد؟
من با mmgg این ماشین رو نصب کردم :
سلام لطفا یک لینک موتور توپ میخوام به جایی موتور sanchez بزارم اینو هم میخوام که سرعت موتور خیلی زیاد باشه مثل nrg 500
ممنون میشم بزارید.
اگه میشه یک آموزش کوچیک هم بزارید.
آخه میدونید چرا میگم موتور توند بره جون من از نسخه فارسی بازی استفاده میکنم که تمام ماشین ها و متور ها عوض شدند متور سانچز هم شده موتور ایرانی اون مرحله هست که باید دمبال قطار بریم که اون پشت سریت به اون آدم ها که رو قطار وایسادن تیر بزنه من هر چی گاز میدم به او قطار نمیرسه لطفا یک موتور پر سرعت برام بزارید به همراه آموزش
ممنون
ببین لازم به موتور نیست شما می تونی با دستکاری اعدا فایل handlling در پوشه ی دیتا بازیت سرعت موتورتو افزایش بدی...با عوض کردن موتور هم سرعت موتورت همون سرعت قبلی هست ...
برای اینه که ماشینت تکسچر نداره ..
فایل txd ماشینو جایگزین کردی؟
بخشيد..... من يه مپ گرفتم كه براي نصب اينارو نوشته كس م تونه كمكم كنه.....
version 1: If you are a modder yourself, you know how to use this
Cleo only
No ipl's
no ide's
no gta.dat's
no dff's
no txd's
Biggest bug? Don't save your game with this cleodragtrack installed and cleo active ingame.
Just put the racetrack.cs in your cleo folder
and put dadude.fxt in your cleo_text folder
شما باید برنامه کلو رو بگیری و خیلی از مد ها و مپ ها با این نصب می شوند...
اين برنامه اي كه گفتي از كجا بگيرم ... شما نداري برا ما آپلود كني اگه زحمتي نيست![]()
بفرما:
هر چی توش بود تو پوشه ی خود بازی بریز...
ببخشید من چطور این هندلینگ رو تغیر بدم اگه میشه یکم سریع تر چون فقط اون مرحله مونده.
ممنون
ميشه يه توضيح بيشتر بدي
اگر منظورت از جایگزین کردن تکسچر مسیر دادن به فایل TXT تو برنامه MMGG و نصب فایل TXT هست، بله این کارو کردم. غیر از این باشه نمیدونم.
همونطور که میبینی این بازی GTA3 هست
Last edited by mili_k; 25-01-2010 at 22:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)