تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 769 از 848 اولاول ... 269669719759765766767768769770771772773779819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,681 به 7,690 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان من بسته یک ماهه ام فردا تموم میشه و با توجه به اینکه وضعیت اکثر اپراتور ها یا جالب نیست ( مثل پیشگامان و های وب و ... ) و یا تو مرکز ما فعلا امکان سرویس دهی ندارند مثل شاتل به نظرتون دوباره تمدید کنم یا برگردم به مخابرات؟ البته الان تو بسته های جشنواره یک سرویس ۶ ماهه دیدم وسوسه شدم همین رو تمدید کنم نظرتون چیه؟ از نظر قیمتی مثل سرویس های یک ماهه ۴ مگ هست البته با ده گیگ کمتر ولی به اسم بسته ۸ مگ که همین شک برانگیز هست که نکنه محدودیت هایی داشته باشه مثل افت سرعت و کیفیت!

در حال حاضر وضعیت نت مخابرات خیلی باثبات تر از پارس آنلاینه
    اگرهم فعلا امکان جابجایی شرکت رو ندارید حداکثر 1 ماه به 1 ماه تمدید کنید (چون اگه سرویستون مزخرف باشه و بخوایید به هر دلیل خطتون رو تخلیه کنید پارس هیچ مبلغی رو بهتون برنمی گردونه و یا باید بمونید و بسازید و یا قید پولتون رو بزنید)
    چون طبق گفته خودتون ممکنه سرویس هایی که بلندمدت تر و با تخفیف بیشتر هستند محدودیت بیشتری هم از سوی پارس روشون اعمال بشه
    تازه سرویس های معمولی پارس با سرعت 16 مگ هم شب ها با افت سرعت و کیفیت و افزایش پینگ مواجه هستن چه به برسه به سرویس 8 مگ 6 ماهه تخفیف دار
    حیف پوله که برای نت بی کیفیت پارس پرداخت بشه
    (پارس تا قبل از عید که مالکیتش به های وب واگذار بشه خوب و قابل قبول بود ولی الان همراه با های وب آشغال ترین و بی ثبات ترین نت رو ارائه میده)
    Last edited by broosli; 05-07-2019 at 12:56.

2. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در حال حاضر وضعیت نت مخابرات خیلی باثبات تر از پارس آنلاینه
    اگرهم فعلا امکان جابجایی شرکت رو ندارید حداکثر 1 ماه به 1 ماه تمدید کنید (چون اگه سرویستون مزخرف باشه و بخوایید به هر دلیل خطتون رو تخلیه کنید پارس هیچ مبلغی رو بهتون برنمی گردونه و یا باید بمونید و بسازید و یا قید پولتون رو بزنید)
    چون طبق گفته خودتون ممکنه سرویس هایی که بلندمدت تر و با تخفیف بیشتر هستند محدودیت بیشتری هم از سوی پارس روشون اعمال بشه
    تازه سرویس های معمولی پارس با سرعت 16 مگ هم شب ها با افت سرعت و کیفیت و افزایش پینگ مواجه هستن چه به برسه به سرویس 8 مگ 6 ماهه تخفیف دار
    حیف پوله که برای نت بی کیفیت پارس پرداخت بشه
    (پارس تا قبل از عید که مالکیتش به های وب واگذار بشه خوب و قابل قبول بود ولی الان همراه با های وب آشغال ترین و بی ثبات ترین نت رو ارائه میده)
    مخابرات الان محدودیت های پارس آنلاین رو نداره ؟ مثل مشکل دانلود از گوگل پلی یا مایکروسافت استور؟ وضعیت پینگ و پایداری سرعت تو شبانه روز چه طوره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مخابرات الان محدودیت های پارس آنلاین رو نداره ؟ مثل مشکل دانلود از گوگل پلی یا مایکروسافت استور؟ وضعیت پینگ و پایداری سرعت تو شبانه روز چه طوره ؟
    من 2 تا خط تلفن تو خونه مون دارم که روی هر دوتاش سرویس ADSL فعال کردم. در حال حاضر یکیش پارس آنلاینه و دیگری مخابرات هر دو هم سرویس 16 مگابیت (تو پارس سرویسم رو به پشتیبانی گفتم رو حالت گیمینگ واسم قراردادن ولی مخابرات حالت عادی و غیرگیمینگه) چیزهایی که میگم براساس تجربیات شخصی چند سالیه که نت مخابرات و پارس رو داشتم. ممکنه تو مرکز و یا شهر شما فرق داشته باشه ولی واسه من در حال حاضر وضعیت به این شکله که میگم
    از نظر پایداری سرعت دانلود و پینگ که مخابرات خیلی باثبات تر از پارس (پینگ 4.2.2.4 تو مخابرات بدون پکت لاست همیشه بین 130-140 و نه کمتر میشه و نه بیشتر (درحالیکه تو پارس روزها و موقع خلوتی شبکه پینگ 80-90 میلی ثانیه است ولی شبها میشه 180-220 میلی ثانیه که افتضاحه) سرعت دانلود 16 مگ هم تو مخابرات حدود 1.7-1.8 مگابایته و ربطی به روز و شب و تعطیلی و غیر تعطیل بودن نداره و همیشه ثابته (ولی تو پارس موقع خلوتی هم تک کانکشن و هم با idm سرعت همین 1.8 مگابایته ولی شب ها مخصوصا شب های ایام شنبه تا چهارشنبه و روزهای غیرتعطیل به مدت 3 ساعت سرعت دانلود چه تک کانکشن و چه با idm حتی تا 1/3 هم کم میشه و به حدود 600 کیلوبایت میرسه و مشکل دانلود از گوگل پلی هم وجود داره ضمنا مشکلات با وی پی ان و قند شکن هم بیشتر از مخابراته) ولی تو مخابرات سرعت تک کانکشن تو روز 1.4 مگابایته و تو شب فقط بین 11-12 شب به حدود 1.2 مگابایت میشه که بازم خیلی بهتر از پارسه که به کمتر از 600 کیلو بایت میرسه و حتی سرعت دانلود منیجرشم همین میشه ضمنا همون طور که گفتم سرعت با idm تو مخابرات ثابته)
    ضمنا هر دو خطم به علت نزدیکی به مرکز مخابراتی و سیم کشی جداگانه که از دم در سیم مستقل به مودم کشیدم مشکل نویز ندارن و دانلود و آپلود روی حداکثر کشش خط بسته شدن (دانلود همون 16 مگ و آپلود 1 مگ رو راحت جواب میدن)
    مشکل دانلود از گوگل پلی هم قبلا مدتی در مخابرات وجود داشت ولی الان برطرف شده اما تو پارس مثل سایر موارد افت کیفیت افت شدید سرعت و عملا غیر ممکن شدن دانلود و آپدیت گوگل پلی تو ساعات خاص وجود داره
    ضمنا من قراردادم رو با مخابرات ماه به ماه تمدید می کنم ولی تو پارس اشتباه کردم و قبل از عید من هم با وسوسه شدن به علت تخفیف و همچنین سابقه خوب 3 ساله که از پارس سراغ داشتم متاسفانه 1 ساله تمدید کردم که این وضعیت برای نتم به وجود اومد و بعد فهمیدم علتش تغییر مدیریت شرکت هست و چون تجربه های وب هم دارم میدونم مالک و مدیر فعلی پارس که مالک و مدیر های وب هم هست اصلا به کیفیت اهمیت نمیده و به شدت به دنبال سودجویی از طریق کم فروشی هست و پهنای باندی که برای شرکت میخره اصلا متناسب با تعداد یوزرها نیست و به همین علت به محض اینکه پهنای باند شبکه پر میشه سرعت و کیفیت به شدت افت میکنه در حالیکه به نظرم تنها وظیفه یک شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت همین تخصیص پهنای باند متناسب با نیاز و تعداد کاربران و قراردادهاشون هست که فرد مذکور (مالک های وب و پارس) با نادان فرض کردن مشتری ها همین تنها وظیفه اش رو انجام نمیده و فقط به دنبال خالی کردن جیب مشتری ها و سرگرم کردن مشتری ها با بهانه ها و دروغ تراشی های پشتیبان های بیچاره است (دقیقا همین وضعیت افت و نوسان شدید کیفیت تو های وب هم بود و اونجا حتی قطعی هم به علت اوج مصرف شبکه زیاد داشتم) به همین علت اطمینان دارم اوضاع پارس بهتر نخواهد شد و مسلما بدتر میشه ضمنا دو بار تو 195 شکایت کردم که هر باز با قول اینکه این وضعیت موقته و اضافه کردن 5 روز به ازای هر ماه که این مشکل وجود داشته به عنوان جبران خسارت شکایتم رو مختومه کردن ولی مشکل حل نشد و حتی هرکاری کردم که خطم رو تخلیه و پولم رو پس بگیرم گفتن قبلا این طوری بوده که پول مانده از سوریس رو بهت برمی گردوندن ولی الان 2-3 ساله که به هر دلیلی بخوای از پارس آنلاین بری و خطت رو تخلیه کنی هیچ مبلغی بهت بر گردونده نمیشه
    مخابرات تا حدود 2-3 سال پیش جالب نبود ولی الان حدود 1 سالی هست که پهنای باند مناسبی رو داره به مشتری ها ارائه میده و به همین علت ثبات و کیفیتش نسبتا خوبه و از سایر شرکت ها خیلی بهتره (ظاهرا تو بخش ADSL فقط شاتل از نظر کیفیت مثل مخابرات و یا بهتر از اونه و سایر شرکت ها هم از نظر تعداد مشتری ها و هم از نظر کیفیت تحویلی اینترنت و به خصوص ثبات در طول شبانه روز و ایام مختلف هفته خیلی از شاتل و مخابرات ضعیف ترن) دقیقا برعکس پارس آنلاین که تا اواخر سال 97 جز بهترین شرکت های اینترنتی بود و ثبات و کیفیت خیلی خوبی داشت ولی الان حدود 4-5 ماهه که خیلی ضعیف بی ثبات و بد شده
    حالا به نظرم باز شما اگه از مخابرات یا پارس یا هرجای دیگه که خواستی بگیری 1 ماهه بیشتر نگیر چون اوضاع شرکت ها ممکنه فرق کنه ولی الان به نظرم ارزش داره اگه میتونی خطت رو از نت مزخرف پارس تخلیه کنی و بری از مخابرات بگیری اگر بد بود چون قراردادت 1 ماهه هست اون موقع باز میتونی بری یه شرکت دیگه (مثل خود پارس یا ...)
    دوستان اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم
    Last edited by broosli; 06-07-2019 at 18:51.

5. 3 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نتایج جدید ارزیابی اپراتورهای اینترنت ثابت و موبایل اعلام شد که در اینترنت ثابت شاتل ، آسیاتک و داتک به ترتیب اول تا سوم شدن و پارس آنلاین هم از بین ده اپراتور ششم شده !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرتون درباره آسیاتک و داتک چی هست؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان من بسته یک ماهه ام فردا تموم میشه و با توجه به اینکه وضعیت اکثر اپراتور ها یا جالب نیست ( مثل پیشگامان و های وب و ... ) و یا تو مرکز ما فعلا امکان سرویس دهی ندارند مثل شاتل به نظرتون دوباره تمدید کنم یا برگردم به مخابرات؟ البته الان تو بسته های جشنواره یک سرویس ۶ ماهه دیدم وسوسه شدم همین رو تمدید کنم نظرتون چیه؟ از نظر قیمتی مثل سرویس های یک ماهه ۴ مگ هست البته با ده گیگ کمتر ولی به اسم بسته ۸ مگ که همین شک برانگیز هست که نکنه محدودیت هایی داشته باشه مثل افت سرعت و کیفیت!

من این بسته رو نمیبینم چرا !؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تو صفحه اول پنل کاربری روی جشنواره کلیک کنید داخل اونجا هست اما شاید بسته به شهر یا مرکز مخابراتی متفاوت باشه .

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

این جشنواره ها رو برای همه اعمال نمیکنند.برای هر مشترکی فرق میذارن.یه سری هم هست که اصلا برای جذب مشترک جدید اعمال میکنند و برای قدیمی ها اصلا نشون نمیدن.اما به گفته دوستان اگر به نمایندگی بگید براتون میتونند فعال کنند
    Last edited by محمد7966; 06-07-2019 at 15:10.

10. 3 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    خط بنده بعد از عید افت بسیار شدیدی داشت
    تمام لوازم و اتصالات منزل رو بررسی و تعویض کردیم مشکل کماکان پابرجا بود
    مخابرات میگه چون خط‌تون بوق داره یعنی سالمه
    پارس آنلاین میگه که کیفیت خط‌تون همینه! در صورتی که کیفیت خط من بسیار بالا بود و می‌دونم به صورت تعمدی کاری کردن کیفیت خط و در نتیجه استفاده‌ام از سرویس بیاد پایین...

دقیقا طبق اسکرین‌شات‌هایی که دوستان در صفحات قبلی گذاشته بودن و SNR رسیده بود به 6 یا پایین‌تر از اون، خط منم همینطوری شده...

قصد شکایت دارم
    به نظرتون چی بنویسم و دقیقا توی متن شکایتی علیه پارس آنلاین بنویسم یا مخابرات یا هر دو؟!
    آیا احتمالش هست که تاثیر بدن؟ چون SNR خط من قبلا زیر 20 نبود و به راحتی تا اینترنت 30 مگ هم می‌کشید

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلامخط بنده بعد از عید افت بسیار شدیدی داشتتمام لوازم و اتصالات منزل رو بررسی و تعویض کردیم مشکل کماکان پابرجا بودمخابرات میگه چون خط‌تون بوق داره یعنی سالمه پارس آنلاین میگه که کیفیت خط‌تون همینه! در صورتی که کیفیت خط من بسیار بالا بود و می‌دونم به صورت تعمدی کاری کردن کیفیت خط و در نتیجه استفاده‌ام از سرویس بیاد پایین...دقیقا طبق اسکرین‌شات‌هایی که دوستان در صفحات قبلی گذاشته بودن و SNR رسیده بود به 6 یا پایین‌تر از اون، خط منم همینطوری شده...قصد شکایت دارمبه نظرتون چی بنویسم و دقیقا توی متن شکایتی علیه پارس آنلاین بنویسم یا مخابرات یا هر دو؟!آیا احتمالش هست که تاثیر بدن؟ چون SNR خط من قبلا زیر 20 نبود و به راحتی تا اینترنت 30 مگ هم می‌کشید
    متاسفانه کارمندان پارس خیلی حرفه ای دروغ میگن و در بین همه اپراتورها باید یه جایزه ای از این لحاظ بهشون داده بشه. درخواست تغییر پورت بدید ابتدا اگه درست نشد (که این روزا احتمالش کمه) ایراد از تجهیزات پارسه.اخرین سرویسی که داشتید رو در متن شکایت ذکر کنید و اینکه الان سرویس دریافتی فلانقدره و گردن نویز میندازن. البته پارس ممکنه درخواست بده یک متخصص سر خط چک کنه. قبول کنید در این صورت. باقی مراحل شکایت رو با زدن درخواست تجدید نظر به سطوح بالاتر برسونید تا داخل خود مخابرات هم یه چک بشه.

13. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منهم در محل کار از مخابرات سرویس دارم و تایید میکنم که از هر جهت بهتر از پارس آنلاین هست اونهم با چه قیمت خوبی شش ماهه چهل گیگ بین الملل در ماه (معادل 160 گیگ داخلی) فقط 75 تومن. نمیدونم هنوز این جشنواره هارو داشته باشه یا نه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

15. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •