ببین روی گیت وی ترکیه یا بقیه گیت وی ها هم همینه ؟ چند تا مسیر مختلف رو تست کن اگر از سایت داخل خوبه پس احتمالا همون مشکل گیت وی هست تست کن و نتیجه رو بگو
ببین روی گیت وی ترکیه یا بقیه گیت وی ها هم همینه ؟ چند تا مسیر مختلف رو تست کن اگر از سایت داخل خوبه پس احتمالا همون مشکل گیت وی هست تست کن و نتیجه رو بگو
از همین گی وی نامرد بود .الان برگشت رو 64 سرعت دانلود ...... گیت وی الان هم هست :
2.185.95.1
داداش، گیت وی ۹۵ هم جالب نیست. یا ۰ تا ۹ یا ۸۸ یا ۸۹.
این گیت وی ها، بهترین پینگ و بالاترین سرعت تک/چند کانکشنه رو داره.
من با سرویس ۱مگ نامحدود دارم، پینگم ۱۴۰ هست با ۸.۸.۸.۸ و سرعت تک کانکشنه اش برابر با چندکانکشنه هست و حداقل ۱۲۵... تنها فرقش با چند کانکشنه تو نوسان هست. نوسان چند کانکشنه خیلی کمتره. حدود ۱۳۰ تا ۱۳۵ هست.
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
کلا لینک ندارم 9 روزه .
سروش یه سوال مبهم برا من پیش اومده براهنما مرا :
گیت وی ها باید روی پینگ تاثیر داشته یاشن نه سرعت پس چرا روی سرعت تاثیر میزارن ؟
چرا اگر اختصاصی بگیریم روی همه گیت وی ها سرعت ثایته و فقط روی اینترنت اشتراکی سرعت با تغییر گیت وی تغییر میکنه؟
اگه اینطوری باشه ما وقتی از یه شرکت اینترنت میخریم باید 200 بار مودم رور روشن خاموش کنیم تا به سرعت خریداری شده برسیم ها؟
پس پیگیری کردی گفتن کی درست میشه؟
9 روز کم نیست!!!!!
ممنون که پیگیری.راستش گفتن معلوم نیست کی درست بشه.زورم میبره چون من 1 مگ نامحدود گرفتم اونم 3 ماهه. دیگه نمیدونم چکار کنم حتی با پشتیبانی دعوام شد پشت تلفن . اگر راهی به ذهنتون میرسه حتما بگید.
والا من از اون موقع که دان استریممو از17مگ اوردن رو 2مگ چه با گیت وی ترکیه وصل بشم چه با گیت وی سوسنگرد و هویزه همش مزخرفه و خودشو بکشه 220 کیلوبایت پینگم که دیگه حرفشو نزن
Last edited by farshad0123; 01-10-2013 at 22:42.
در مورد سرعت باید بگم که مشخصه دلیلش، چون ISP های سرویس دهنده های اصلی از ترکیه و روسیه و آذربایجان روی گیت وی های خاصی هستن. یعنی مشخص و ثابت هستن.
سرعت ها هم متغیرن چون تجمع بیشتر روی روسیه هست. شاید بشه گفت ۸۰٪ گیت وی ها به روسیه مسیردهی میکنن.
خلوت ترین، باسرعت ترین و البته با کیفیت ترین ارتباط رو ISP آذربایجان داره.
برای اختصاصی و اشتراکی هم فکر میکنم که هر شرکت چند تا از خطوط پرسرعت SMT که هر کدوم ۱۵۵مگابیت سرعت داره رو مخصوص اختصاصی ها میذارن و بقیه رو برای اشتراکی ها.
معمولا اختصاصی ها هم یه ISP ثابت براش تعیین میشه که مشترکان از جاهای مختلف تفاوتی رو حس نکنن. فکر میکنم این دلیلشه.
تقریبا جریان همین ۲۰۰ باری که میگی درسته. من خودم حدود ۱۰ بار. ریست میکنم. ولی شما که میگین سرعت واقعی رو میده یا نه، استدلال شرکت اینه که شما سرویس اختصاصی نگرفتین و سرعتتون یک هشتم هم بشه هم حق اعتراض ندارید. :|
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
اما ماناماد به من میگه 2مگ باید 180باشه و الان هم داریم زیاد میدیم180که یک هشتم نمیشه
تواین سایت هم که میخوام شکایت کنم کد پیگیری میخواد از کجا باید کد پیگیری بیارم؟کسی اطلاع داره؟
Last edited by farshad0123; 01-10-2013 at 23:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)