تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 769 از 3017 اولاول ... 26966971975976576676776876977077177277377981986912691769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,681 به 7,690 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

512 نامحدود 3 الی 4 روزی هست سرعت افت کرده شدید نزدیک 30 , 35 و اینم یک گیت وی جدید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببین روی گیت وی ترکیه یا بقیه گیت وی ها هم همینه ؟ چند تا مسیر مختلف رو تست کن اگر از سایت داخل خوبه پس احتمالا همون مشکل گیت وی هست تست کن و نتیجه رو بگو

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببین روی گیت وی ترکیه یا بقیه گیت وی ها هم همینه ؟ چند تا مسیر مختلف رو تست کن اگر از سایت داخل خوبه پس احتمالا همون مشکل گیت وی هست تست کن و نتیجه رو بگو
    از همین گی وی نامرد بود .الان برگشت رو 64 سرعت دانلود ...... گیت وی الان هم هست :
    2.185.95.1

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

از همین گی وی نامرد بود .الان برگشت رو 64 سرعت دانلود ...... گیت وی الان هم هست :
    2.185.95.1
    داداش، گیت وی ۹۵ هم جالب نیست. یا ۰ تا ۹ یا ۸۸ یا ۸۹.
    این گیت وی ها، بهترین پینگ و بالاترین سرعت تک/چند کانکشنه رو داره.
    من با سرویس ۱مگ نامحدود دارم، پینگم ۱۴۰ هست با ۸.۸.۸.۸ و سرعت تک کانکشنه اش برابر با چندکانکشنه هست و حداقل ۱۲۵... تنها فرقش با چند کانکشنه تو نوسان هست. نوسان چند کانکشنه خیلی کمتره. حدود ۱۳۰ تا ۱۳۵ هست.

Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4

4. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کلا لینک ندارم 9 روزه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سروش یه سوال مبهم برا من پیش اومده براهنما مرا :

گیت وی ها باید روی پینگ تاثیر داشته یاشن نه سرعت پس چرا روی سرعت تاثیر میزارن ؟

چرا اگر اختصاصی بگیریم روی همه گیت وی ها سرعت ثایته و فقط روی اینترنت اشتراکی سرعت با تغییر گیت وی تغییر میکنه؟

اگه اینطوری باشه ما وقتی از یه شرکت اینترنت میخریم باید 200 بار مودم رور روشن خاموش کنیم تا به سرعت خریداری شده برسیم ها؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

کلا لینک ندارم 9 روزه .
    پس پیگیری کردی گفتن کی درست میشه؟
    9 روز کم نیست!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پس پیگیری کردی گفتن کی درست میشه؟ 9 روز کم نیست!!!!!
    ممنون که پیگیری.راستش گفتن معلوم نیست کی درست بشه.زورم میبره چون من 1 مگ نامحدود گرفتم اونم 3 ماهه. دیگه نمیدونم چکار کنم حتی با پشتیبانی دعوام شد پشت تلفن . اگر راهی به ذهنتون میرسه حتما بگید.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

چرا اگر اختصاصی بگیریم روی همه گیت وی ها سرعت ثایته و فقط روی اینترنت اشتراکی سرعت با تغییر گیت وی تغییر میکنه؟

اگه اینطوری باشه ما وقتی از یه شرکت اینترنت میخریم باید 200 بار مودم رور روشن خاموش کنیم تا به سرعت خریداری شده برسیم ها؟
    والا من از اون موقع که دان استریممو از17مگ اوردن رو 2مگ چه با گیت وی ترکیه وصل بشم چه با گیت وی سوسنگرد و هویزه همش مزخرفه و خودشو بکشه 220 کیلوبایت پینگم که دیگه حرفشو نزن
    Last edited by farshad0123; 01-10-2013 at 22:42.

10. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

در مورد سرعت باید بگم که مشخصه دلیلش، چون ISP های سرویس دهنده های اصلی از ترکیه و روسیه و آذربایجان روی گیت وی های خاصی هستن. یعنی مشخص و ثابت هستن.
    سرعت ها هم متغیرن چون تجمع بیشتر روی روسیه هست. شاید بشه گفت ۸۰٪ گیت وی ها به روسیه مسیردهی میکنن.
    خلوت ترین، باسرعت ترین و البته با کیفیت ترین ارتباط رو ISP آذربایجان داره.

برای اختصاصی و اشتراکی هم فکر میکنم که هر شرکت چند تا از خطوط پرسرعت SMT که هر کدوم ۱۵۵مگابیت سرعت داره رو مخصوص اختصاصی ها میذارن و بقیه رو برای اشتراکی ها.
    معمولا اختصاصی ها هم یه ISP ثابت براش تعیین میشه که مشترکان از جاهای مختلف تفاوتی رو حس نکنن. فکر میکنم این دلیلشه.

تقریبا جریان همین ۲۰۰ باری که میگی درسته. من خودم حدود ۱۰ بار. ریست میکنم. ولی شما که میگین سرعت واقعی رو میده یا نه، استدلال شرکت اینه که شما سرویس اختصاصی نگرفتین و سرعتتون یک هشتم هم بشه هم حق اعتراض ندارید. :|

12. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در مورد سرعت باید بگم که مشخصه دلیلش، چون ISP های سرویس دهنده های اصلی از ترکیه و روسیه و آذربایجان روی گیت وی های خاصی هستن. یعنی مشخص و ثابت هستن.
    سرعت ها هم متغیرن چون تجمع بیشتر روی روسیه هست. شاید بشه گفت ۸۰٪ گیت وی ها به روسیه مسیردهی میکنن.
    خلوت ترین، باسرعت ترین و البته با کیفیت ترین ارتباط رو ISP آذربایجان داره.

برای اختصاصی و اشتراکی هم فکر میکنم که هر شرکت چند تا از خطوط پرسرعت SMT که هر کدوم ۱۵۵مگابیت سرعت داره رو مخصوص اختصاصی ها میذارن و بقیه رو برای اشتراکی ها.
    معمولا اختصاصی ها هم یه ISP ثابت براش تعیین میشه که مشترکان از جاهای مختلف تفاوتی رو حس نکنن. فکر میکنم این دلیلشه.

تقریبا جریان همین ۲۰۰ باری که میگی درسته. من خودم حدود ۱۰ بار. ریست میکنم. ولی شما که میگین سرعت واقعی رو میده یا نه، استدلال شرکت اینه که شما سرویس اختصاصی نگرفتین و سرعتتون یک هشتم هم بشه هم حق اعتراض ندارید. :|

اما ماناماد به من میگه 2مگ باید 180باشه و الان هم داریم زیاد میدیم180که یک هشتم نمیشه
    تواین سایت هم که میخوام شکایت کنم کد پیگیری میخواد از کجا باید کد پیگیری بیارم؟کسی اطلاع داره؟
    Last edited by farshad0123; 01-10-2013 at 23:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •