سرعت بازهم داغون . امیدوارم روزی بیاد که دغدغه سرعت اینترنت نداشته باشیم و واسه یه دانلود انقد خون جیگر نخوریم
سرعت بازهم داغون . امیدوارم روزی بیاد که دغدغه سرعت اینترنت نداشته باشیم و واسه یه دانلود انقد خون جیگر نخوریم
سرعت 892 بایت بر ثانیه
60!!!!؟؟؟ مال من رو 30. سرعت طرح طلایی که باید 256 باشه بعلت کم فروشی ( دزدی) شرکت مخابرات روی 30.
همون چیزی که پیش بینی می کردم و قبلا هم داخل این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته بودم متاسفانه مثل اینکه اتفاق افتاده...
خدابیامرز دایال آپ، جیمیل و یاهو رو باز میکرد لااقل
یاد جمله نغز ملک جعفریان میفتم که میگفت در زمینه اینترنت زیاد از دنیا عقب نیستیم.
نه تنها اینترنت بلکه تو همه چیزهای مفید و درست ازشون عقبیم، ولی تو کلاهبرداری و مال مردم خوری و ... از همه جلوتریم.
ای بابا صد در صد اینا باز یه فیلمی میخوان سرمون پیدا کنند.
باورتون نمیشه از صبح تا همین یک ساعت پیش نمیتونست گوگل رو مثل آدم لود کنه ولی الان اونم تو تایم شبانه سرعت شده ماکزیموم !
دیشب تا الان افتضاح . شبه گذشته اش خوب . باز امشب هم خوب.
نکنه باز اینا هم دارند سهمیه بندی میکنند ؟ یک شب در میون !
![]()
هر شب یکی دو نفر سرعت عالی دارند مال بقیه افتضاحه. شاید احتمالی که برخی دوستان دادند صحت داشته باشه اینا تو هزاره سوم میلادی اومدن اینترنت رو سهمیه بندی کردند فقط مونده کوپن هم واسش چاپ کنند (دهه شصتیا میدونند چی میگم).
اون مدیر نالایق هم که چند شب اومده بود مثلا تریپ مشتری مداری ور داره دلم میخواست بهش بگم جمع کن عمو شما در حد این حرفا نیستی. برین از مدیر عامل تویوتا یاد بگیرین که واسه یه اشکال کوچیک تو چند تا از خودرو هاشون تا کمر خم میشه و از مردم عذر خواهی میکنه و همه محصولات معیوب رو هم عوض میکنند. نه مثل اینجا که اگه یه هواپیمای درسته با مسافراش بیفته پایین انگار نه انگار.
این مدیر عامل مخابرات هم حتی در حد نمایش و تظاهر نتونست ادای مدیران خارجی رو دربیاره و وقتی بهش اعتراض میکردند طبق عادت مالوف ماست مالی و فرافکنی میکرد و مشکل رو می انداخت گردن بقیه و حتی محض خنده هم که شده یه بار قبول نکرد که مشکل از خودشونه و دارند حق کاربر رو میخورند.
این قصه سر دراز دارد
دیگه مطمعنم سرعت سهمیه بندی شده
من دقیقا 4 روزه هیچ دانلودی نتونستم بکنم
ریز کارکردام هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)