سلام من دواین (!) رو نکشتم و PlayBoyX رو کشتم، حالا هیچ ماموریتی توی نقشه نیست، هرچقدر هم صبر کردم کسی زنگ نمیزنه! به همه شماره های گوشی هم زنگ زدم، خبری نیست! چکار کنم؟
سلام من دواین (!) رو نکشتم و PlayBoyX رو کشتم، حالا هیچ ماموریتی توی نقشه نیست، هرچقدر هم صبر کردم کسی زنگ نمیزنه! به همه شماره های گوشی هم زنگ زدم، خبری نیست! چکار کنم؟
کار خوبی کردی هم می تونی خونه ی PBX رو داشته باشی و هم از دواین نیروی کمکی بگیری نگران نباش منم PBX رو کشتم و مدتی بعد ماموریت رو نقشه اومد
بله خب! از روی راهنما فهمیدم که بهتره PBX رو بکشم، حالا چکار کنم که ماموریت بیاد؟ باید علاف بچرخم تو شهر؟کار خوبی کردی هم می تونی خونه ی PBX رو داشته باشی و هم از دواین نیروی کمکی بگیری نگران نباش منم PBX رو کشتم و مدتی بعد ماموریت رو نقشه اومد
آره هی پرسه بزن تا بالاخره ماموریت بیاد . من نمیدونم راه حلم درست هست یا نه ولی من وقتی کسی بهم زنگ نمیزد میرفتم با هلیکوپتر تو شهر میگشتم بعد چند دقیقه بعد زنگ میزدن . یه راه هم خوابیدن تو خونست چون چند ساعت زمان میگذره یا مردن یا دستگیر شدن .
اگه آدم قرمزه رو بری کیت می میره ودیمیتری هم کشته می شه اگر هم پول رو بری رومن می میره و 250000 دلار هم گیرت میاد . من آدم قرمزه رو رفتم ، چون بعد از مرحله ی آخر که فکر کنم مرحله ی بعدشه تاکسی رومن خیلی خفن تر می شه .
اگه توتاش رو می خوای ، می تونی همون جا رو یه نیو ، سیو کنی .![]()
ببخشید بازم مزاحم می شم .
من رفتم به سایتisohunt و تورنت رو دانلود کردم . حالا باید چی کار کنم ؟چه جوری باید پخشش کرد ؟برنامه ی خاصی لازم داره یا از اول اشتباه انجام دادم ؟![]()
همه کار کردم، چند تا ماموریت برای آدم های توی خیابون انجام دادم، ماشین برای بروسی بلند کردم، ماموریت های ماشین پلیس رو انجام دادم، هلیکوپتر سواری کردم، چرخ زدم تو شهر، با رومن و Lj رفتیم بیرون... ولی فایده نداره!آره هی پرسه بزن تا بالاخره ماموریت بیاد . من نمیدونم راه حلم درست هست یا نه ولی من وقتی کسی بهم زنگ نمیزد میرفتم با هلیکوپتر تو شهر میگشتم بعد چند دقیقه بعد زنگ میزدن . یه راه هم خوابیدن تو خونست چون چند ساعت زمان میگذره یا مردن یا دستگیر شدن .
سلام
اقا اگه میشه سیو 100 درصد بازی رو برام بزارید و اینکه کجا باید بریزم توی ویندوز xp
llk,k
نکنه باید بری از اون دختره fletzer بخری اونجایی؟ موبایلت رو درار به اون دختره زنگ بزن اول میری کافی نت میگه که باید به سایتی بری که ماشین برای فروش هست یه دختره هست می خواد ماشین رو بفروشه شمارش رو خود به خود بر میداره گوشیت رو درار بهش بزنگ
سیو رو از گیم کپی بگیر فقط اگه ورژن بازیت 1.03 باشه کافیه توی My Doc کپی کنی توی Save Game
نرم افزار تورنت رو مگه نداری نرم افزار torrent رو دانلود کن با اون باید فایل رو اجرا کنی تا دانلود کنه
دوستان من همه کارها رو انجام دادم و دوباره نصب کردم ولی این پیغام رو داد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)