تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 769 از 4105 اولاول ... 26966971975976576676776876977077177277377981986912691769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,681 به 7,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- در پایان دوره آموزشی درجه رو بر اساس چه معیارها و فاکتورهایی میدن ؟

2- آیا این درجه تاثیری روی سخت و آسون شدن باقی خدمت در یگان ( در ناجا ) داره یا نه ؟ مثلا خدمت یکنفر با درجه ستوان سومی با کسی که استوار دوم هست در یک کلانتری، تفاوت داره یا نه ؟
    1- بر اساس نمره ی دفترچه ی دانستنی ها و مقدار کمی (یادم نیست چند درصد) تیر اندازی . والا به بعضی بچه های شهرستانی الکی هم درجه ستوان سومی دادن (گویا نیاز داشتن) . ولی چیزی که ما فهمیدیم این بود که درجه بیشتر بر اساس دفترچه ی دانستنی هاست و هیچ تاثیری توی مکان تقسیم نداره .
    2- قبل از خدمت همه ی بچه های ناجا به ما میگفتن ، درجه تاثیر زیادی نداره ولی ما باورمون نمیشد . بهد که خودمون رفتیم دیدیم مدرک هم به زور تاثیر داره . یعنی فرق زیادی بین لیسانس و فوق دیپلم نیست . فقط لیسانس یه ماه کمتر خدمت میکنه . ولی فوق لیسانس و دکتری معمولا کارای اداری و راحت تر بهشون میدن . به طور کلی بین سربازان هم مدرکی که درجشون فرق داره مثلا لیسانسه ی استوار 2 با لیسانسه ی ستوان 3 هیچ فرقی نیست (خیالت راحت) (فقط حقوقشون یه کمی فرق داره که اونم چیز قابل توجهی نیست) . ولی مثلا بین سرباز صفر با استوار یه فرقهای کوچیکی هست . مثلا سرباز صفر رو افسر نگهبان نمیذارن . بسته به جایی که تقسیم میشی و اخلاقیات فرمانده هم ممکنه درجه دارها رو بیشتر تحویل بگیره . تفاوت ها در همین حده .
    Last edited by imanpod; 18-03-2012 at 14:22.

2. 3 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2- آیا این درجه تاثیری روی سخت و آسون شدن باقی خدمت در یگان ( در ناجا ) داره یا نه ؟ مثلا خدمت یکنفر با درجه ستوان سومی با کسی که استوار دوم هست در یک کلانتری، تفاوت داره یا نه ؟

درچه که براساس تحصیلاته. البته اگر کسی بی انضیاطی خیییییییییییییلی خاصی داشته باشه ممکنه درجه اش رو کم کنن. ضمنا برای دیپلمه ها تو ارتش که من خدمت کردم یه سری را بی جهت و شانسی درجه بالاتر و گروهبانی میدادن ولی اکثرا همون سرجوخه بودن. مام که ستوان 2 گرفتیم و فرقی نداشت که کد بخوری یا نه
    درجه اونقدها موثر نیست. تو ارتش بین مثلا گروهبان 2 و سرجوخه خیییییییییلی فرق بود ولی مثلا بین گروهبان 1 و ستوان 2 فرقی نبود. کلا یگان خیلی با آموزشی فرق داره. اول که میری درجه ات هر چی باشه باید موتوری بدی. ضمنا تو خدمت شانس حرف اول رو میزنه ضمنا هم باید زرنگ باشی. منکه تو خدمت از درس خوندن پشیمون شدم. تو این مملکت شخصیت و سواد مهم نیست باید قالتاق باشی که من نبودم. ولی من شانسم خییییییییلی خوب بود و 8 ماه آخر خدمتم رو لباس شخصی خدمت کردم ( فکر کن! ارتش و لباس شخصی!!! )

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

1- بر اساس نمره ی دفترچه ی دانستنی ها و مقدار کمی (یادم نیست چند درصد) تیر اندازی . والا به بعضی بچه های شهرستانی الکی هم درجه ستوان سومی دادن (گویا نیاز داشتن) . ولی چیزی که ما فهمیدیم این بود که درجه بیشتر بر اساس دفترچه ی دانستنی هاست و هیچ تاثیری توی مکان تقسیم نداره .
    2- قبل از خدمت همه ی بچه های ناجا به ما میگفتن ، درجه تاثیر زیادی نداره ولی ما باورمون نمیشد . بهد که خودمون رفتیم دیدیم مدرک هم به زور تاثیر داره . یعنی فرق زیادی بین لیسانس و فوق دیپلم نیست . فقط لیسانس یه ماه کمتر خدمت میکنه . ولی فوق لیسانس و دکتری معمولا کارای اداری و راحت تر بهشون میدن . به طور کلی بین سربازان هم مدرکی که درجشون فرق داره مثلا لیسانسه ی استوار 2 با لیسانسه ی ستوان 3 هیچ فرقی نیست (خیالت راحت) (فقط حقوقشون یه کمی فرق داره که اونم چیز قابل توجهی نیست) . ولی مثلا بین سرباز صفر با استوار یه فرقهای کوچیکی هست . مثلا سرباز صفر رو افسر نگهبان نمیذارن . بسته به جایی که تقسیم میشی و اخلاقیات فرمانده هم ممکنه درجه دارها رو بیشتر تحویل بگیره . تفاوت ها در همین حده .

بجز بحث نمره ی دفترچه دانستی و تیراندازی که اصلا تو ارتش معنایی نداشت باقیش رو 100 % تائید میکنم
    البته ایشون که تو ناجا خدمت کرده با من که تو نزاجا خدمت کردم فرق فوکوله

4. 2 کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نظر من هم به پست بالایبی نزدیکه.
    منم در ارتش خدمت میکنم با درجه ستوانسومی.روحیه که چه عرض کنم ، تبدیل به ازواح شدم.حس درس خوندن که نیست.کم کم دارم تبدیل میشم به یه آدم بداخلاق.
    واقعا خدمت توی ارتش اونم نیروی دریایش تاسف باره.

6. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

به نظرم که هیچ قاعده خاصی برای دادن درجه نداره!! فکر کنم قرعه کشی باشه
    2- والا چی بگم؟؟ من که ستوانسوم بودم نیروی انتظامی....در مدت 7 ماهی که شهرستان بود 12 کیلو وزن کم کردم!!!!!

8. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر من هم به پست بالایبی نزدیکه.

منم در ارتش خدمت میکنم با درجه ستوانسومی.روحیه که چه عرض کنم ، تبدیل به ازواح شدم.حس درس خوندن که نیست.کم کم دارم تبدیل میشم به یه آدم بداخلاق.
    واقعا خدمت توی ارتش اونم نیروی دریایش تاسف باره.
    پسر خوب نیروی دریایی که پیشه نیروی زمینی هتله
    البته من خوشبختانه 12 ماه آخرخدمتم رو تو هوانیروز بودم. کلا خدمتم خیلی راحت بود

یکی از بدترین مشکلات تو خدمت سر و کار داشتن با یک مشت سرباز بی سواده پشت کوهیه. منکه آدم باکلاسی نیستم ولی نمیدونم اون بچه سوسول موسول ها چکار میکنن تو خدمت. واقعا موندم. خدا رو گواه میگیرم سربازهامون تو یگاه مسابقه در آوردن صداهای ناجور از .... میذاشتن. آسایشگاه مام با اونها یکی بود داشتم روانی میشدم. هیچ نوع حرکتی در نظرشون اشکالی نداشت. دست تو غذای هم مکیردن و ...
    متاسفانه انواع و اقسام کارهای چرک و غیر اخلاقی رو انجام میدادن و فقط باید بگم خد رو شکر که کوتاه مدت بود
    البته شما که سرباز ندارید. ناوی دارید که باحالترن. مخصوصا اون شلوراهای تنگشون
    تو دوره کد یه ناخدا!!! استادمون بود. بابا خیلی باکلاس بود. نیرو زمینی اصلا درجه بالاهاشم بد دهن بودن. البته امیر پادگانمون خیلی گل بود ولی خب سختگیرم بود

کلا که هرکس میگی خدمت دوران خوب، لازم مفید و ... ایه بی تعارف یه تخته اش کمه

10. این کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پسر خوب نیروی دریایی که پیشه نیروی زمینی هتله
    البته من خوشبختانه 12 ماه آخرخدمتم رو تو هوانیروز بودم. کلا خدمتم خیلی راحت بود

یکی از بدترین مشکلات تو خدمت سر و کار داشتن با یک مشت سرباز بی سواده پشت کوهیه. منکه آدم باکلاسی نیستم ولی نمیدونم اون بچه سوسول موسول ها چکار میکنن تو خدمت. واقعا موندم. خدا رو گواه میگیرم سربازهامون تو یگاه مسابقه در آوردن صداهای ناجور از .... میذاشتن. آسایشگاه مام با اونها یکی بود داشتم روانی میشدم. هیچ نوع حرکتی در نظرشون اشکالی نداشت. دست تو غذای هم مکیردن و ...
    متاسفانه انواع و اقسام کارهای چرک و غیر اخلاقی رو انجام میدادن و فقط باید بگم خد رو شکر که کوتاه مدت بود
    البته شما که سرباز ندارید. ناوی دارید که باحالترن. مخصوصا اون شلوراهای تنگشون
    تو دوره کد یه ناخدا!!! استادمون بود. بابا خیلی باکلاس بود. نیرو زمینی اصلا درجه بالاهاشم بد دهن بودن. البته امیر پادگانمون خیلی گل بود ولی خب سختگیرم بود

کلا که هرکس میگی خدمت دوران خوب، لازم مفید و ... ایه بی تعارف یه تخته اش کمه
    متاسفانه همه فکر میکنن نیرو دریایی ارتش خیلی آسونه در حالی که اینجور نیست.آره مناطق پشتیبانی مثل تهران و ... خوبه ولی ماها که توی مناطق عملیاتی هستیم(تیپ تکاوران بندر) پوستمون رو کندن.لباسامون هم استتار پیکسلی هست.هر روز بازدید از توپ و موشک اندازه.دیگه روز خوش نداریم.اونجا ستوان و سرباز با هم یکین تقریبا.

12. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم:
    یکی از دوستان من پدرش در زمان جنگ در شیراز خدمت کرده و اعزام به جبهه شده.خودشونم ساکن تبریز هستند.
    مراحل گرفتن کسر خدمت جبهه رو میشه برای من شرح دهید تا به این بنده خدا بگم؟
    باید بیاد شیراز واسه کاراش؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم:
    یکی از دوستان من پدرش در زمان جنگ در شیراز خدمت کرده و اعزام به جبهه شده.خودشونم ساکن تبریز هستند.
    مراحل گرفتن کسر خدمت جبهه رو میشه برای من شرح دهید تا به این بنده خدا بگم؟
    باید بیاد شیراز واسه کاراش؟

اره حداقل يه 2 باري بايد بره شيراز ... منم محل خدمت پدرم تيپ 55 هوابرد شيراز بودش كه براي سومين بار چند ماه ديگه ميرم شيراز اما اينبار ديگه فقط ميرم كسري رو ميگيرمو برميگردم

15. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اره حداقل يه 2 باري بايد بره شيراز ... منم محل خدمت پدرم تيپ 55 هوابرد شيراز بودش كه براي سومين بار چند ماه ديگه ميرم شيراز اما اينبار ديگه فقط ميرم كسري رو ميگيرمو برميگردم
    دستت درد نکنه.کاش با جزئیات میگفتی که از مرحله اول باید چکار کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    بچه ها من .مدارکمو تابستون برای سربازی فرستادم.
    اما دانشگاه قبول شدم.(معافیت تحصیلی دارم)کارت سبز

الان مدارک و اطلاعاتی که براشون فرستادم رو دارن یا از سیستم حدف شده؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •