سلام بر دوست گرامیم پایان عزیز
خيلي دوست داشتم بيشتر ازت سوال كنم اما خيلي درگيرم و سرم شلوغه ببخشيد اما فكر كنم براي شروع بد نباشه ان شاء الله بعدا بتونيم بيشتر با هم آشنا بشيم.
همین که تو این مشغله وقت گذاشتید و از من سئوال کردید برای من یک دنیا ارزش دارد. من هم خوشحالم که تو این مدت صندلی نشین بودن دوست خوب و با معلوماتی مثل شما پیدا کردم.
اول چند نكنه:درباره كتاب آيينه جادو من اونو چند سال پيش خوندم يكيش كه شامل مقالات شهيد آوينيه برام جالب بود يادمه يه مورد جالب تو كتاب شهيد آويني از فيلم عروس تعريف كرده بود بعد بهش انگ زده بودن كه از فيلم خوشت اومد يا از ...
به هر حال بخوني بد نيست مي توني به سايتشم بري درباره كتاب اطلاعات بدست بياري
مرسی از توضیحاتی که دادی . حتما این کتا رو تو لیست انتظار برای خوندن میگذارم . مرسی از راهنمایی ارزشمندت.
هرچي پستاتو بيشتر مي خونم تشابهات و علايق مشتركمون بيشتر خودشونو نشون مي دن ( مهرداد: كم خودتو به من بچسبون)
خب این خیلی خوبه. مایه مباهات بنده است. خوب ما دوستت داریم که خودمونو بهت میچسبونیم دیگه
حالا چندتا سوال ممنون اگه جواب بدي:
حتما . در خدمتتون هستم.
1 - نظرت راجع به انتقال پاس به همدان؟
روزی که خبرش رو شنیدم خیلی شوکه شدم از خودم بارها پرسیدم چرا؟ و به چه دلیل؟
تنها جوابی که به ذهنم اومد این بود که چون شیرین فراز اومده لیگ برتر استان همدان هم روی چشم و هم چشمی رفته امتیاز این تیم رو خریده
این دلیل رو هم که میگن در راستای اصل 44 و خصوصی سازی این کار صورت گرفته مثل یک جک بی مزه میمونه.
2-نظرت راجع به امام خميني ، شهيد مطهري و دكتر شريعتي و علامه جعفري
امام خمینی: خب از لحاظ شخصیتی بسیار برای من قابل احترامه . مرد بزرگی بود و روح بزرگی داشت من وقتی که امام مرد بچه بودم اما یادمه که اینقدر دوستش داشتم که از روی تلویزیون بوسش میکردم . چند وقت پیش یه مقاله نوشتم راجع به امام خمینی که تیترش رو خودم خیلی دوست دارم تیتر زده بودم :" پیرمرد چشم و چراغ ما بود"
اما به یه سری تصمیماتش انتقاد جدی دارم مثلا انتخاب خلخالی (نمیتونم به خاطر قوانین سایت این جور مطالبو باز کنم ایشالا یه روز می شینیم با هم در این باره گپ میزنیم ) .
یا یه انتقاد دیگه من به این بزرگوار شعارهای پوپولیستی اوایل انقلاب ایشون بود
میگن باید 50 سال بگذره تا تاریخ واقعی نوشته بشه فکر میکنم تاریخ قاضی خوبی باشه بعدا میشه درباره اطرافیان امام صحبت کرد و نقششون در تصمیمات غلط ایشون(البته به زعم من) . تاریخ شیرینه و از خوندنش لذت میبرم
اما بازم میگم شخصیت ایشون برام خیلی محترمه و ایشون رو جز بزرگمردان تاریخ میدانم.
شهید مطهری : از ایشون فقط کتاب داستان و راستان رو خوندم که اون هم تو نوجوانی بود کتاب رو دوست داشتم نثر ساده و دلنشینش رو خیلی دوست داشتم شنیدم کتاب فوق العاده ای داره به نام حماسه حسینی که در صددم حتما بخونمش . اگه اطلاعاتی داره حتما بهم بده از ایشون
دکتر شریعتی : مگه میشه این جمله را فراموش کرد :" هرگز کوری را به خاطر آرامش تحمل مکن"
دکتر رو خیلی خیلی دوست دارم اکثر کتابهاش رو هم خوندم تشیع علوی و صفوی ، کویر ، هبوط ، فاطمه فاطمه است و ....
دکتر مفاهیم دینی رو جوری بیان میکنه که آدم به وجد می آید و آنگاه است که می فهمد :" دین روح یک جهان بی روح است" . طرز تفکر دکتر رو خیلی دوست دارم البته من شاگرد ایشون دکتر سروش رو هم خیلی دوست دارم و افتخار این رو داشتم که به محضر شون برسم.
علامه جعفری : متاسفانه ایشون رو خیلی دیر شناختم . بعد از مرگشون بود که فهمیدم چه دانشمند و متفکری رو از دست دادیم . یکی از حسرت های من تو زندگی اینه که تا مرگشون اصلا نمی شناختمشون .
3 - سوال مربوط به قيافه: ريش و عينك داري؟
ریش ندارم . عینک هم ندارم
4 -كتاب مذهبي مي خوني؟
من یه زمان قاری قران بودم اون موقع خیلی اهلش بودم اما الان نه . بیشتر کتابهای عرفانی رو دوست دارم من زندگیم کتاب تذکره الاولیا ست شاید تا حالا بیش از 50 بار داستان حلاج و بایزید بسطامی رو خوندم. داستان حلاج شگفت انگیز است مثل یک شعر نابه . لذتی که از خوندش می برم با کلمات قابل توصیف نیستند مخصوصا جایی که حلاج میگه : " گلگونه ی مردان خونشان است"
5-شامپوت چيه و آيا ريزش مو داري؟
از ایرانی ها شبنم و صحت . از خارجی ها head &shoulder
ریزش مو هم خدا رو شکر ندارم .البته یه زمان موهام بلند بود و چون گلت میکردم ریزش پیدا کرده بودم اما از وقتی کوتاه کردم موهامو ریزش ندارم.
6-شعر مي گي؟
بله میگم . اتفاقا خیلی هم شعرام رو دوست دارم .
7-نظرت راجع به انرژي هسته ايي
با نگاه پوپولیستی و عوام فریبانه بهش مخالفم . معنی نداره ما بریم تو یه دهات (منظورم تلویزیونه) از یه پیرمرد 80 ساله بپرسیم نظرت درباره انرژی هسته ای چیه ؟ خب اونم که نمیدونه بهش یاد میگن بیا بگو حق مسلم ماست . با این ها میخایم چی رو ثابت کنیم . مگه پاکستان که انرژی هسته ای داره چه پیشرفتی کرده یا کره شمالی ؟ پس انرژی هسته ای میتونه باعث پیشرفت هم نشه . چرا داریم به روسیه باج میدیم با یه کشور کثیف معامله میکنیم که این قدر دزده که باید ازش ترسید وقتی با روسیه دست میدید باید بعدش نگاه کنید ببینید آیا از انگشتهاتون کم شده یا نه (نقل از ابراهیم نبوی) سیاست ما مسخره است از یه جا سنگ مسلمین رو به سینه میزنیم اما از اوضاع چچن حرف نمی زنیم مگه اونا مسلمون ندارن پس وزارت خارجه ما چرا بیانیه نمیده ؟
این که کار رو به جایی رسوندیم که وقتی حرف از انرژی هسته ای میاد همه میخندن نشانه چیه ؟ نشانه اینه که بهتره یه سری مسائل به سطح جامعه آورده نشه.
8-نظرت راجع به امضاي قبلي و فعلي ام چيه؟(قبلي: اي برادر تو همان انديشه ايي***ور نه باقي استخوان و ريشه ايي)
هر دو بسیار زیباست . نمیتونم بین این دو یکی رو انتخاب کنم . اما اگه ناچار به انتخاب باشم جمله مولا علی رو انتخاب میکنم . بسیار بسیار زیبا .
9-از چيا مي ترسي(اگه دوست داري مي توني جواب ندي)
از آدمها . از دنیای تکنولوژیک . از اینکه انسان داره این کره خاکی رو نابود میکنه از اینکه همه خوشی هامون داره از بین میره یه زمانی بود که خیلی خوش بودیم پنج شنبه ها دور هم خونه بابابزرگ اما الان اینا معنی نداره میشه با یه تلفن سر و ته قضیه رو هم آورد . یه زمانی بود که هفت سنگ بازی میکردیم اما الان پلی استیشن بازی میکردیم .
این شعر رو یادم اومد.
استخر خصوصي ديكتاتورها بود
ما در روياهايمان زندگي كرديم.
10-قلقلكي هستي؟(يه جوك بامزه هم تعريف كن البته پاستوريزه)
آره شدید.الان جک پاستوریزه یادم نمیاد اما یکی تعریف میکنم بد نیست.
گرگه با هزار زحمت آی دی شنگول و منگول رو پیدا میکنه و با هاشون قرار میزاره وقتی میره سر قرار میبینه چوپان دروغگو با مردم ده منتظرن(شرمنده اگه با مزه نیست)
ممكنه چند كتاب روانشناسي كه دوست داري معرفي كني ضمنا درباره مديريت زمان كه من خيلي مشكل دارم منو راهنمايي كني؟(اگه مايلي مي توني تو پيغام خصوصي اين كارو انجام بدي)
من کتاب روانشناسی زیاد خوندم بهت چند تا توصیه میکنم تو انتخاب کتاب روانشناسی خیلی دقت کن تو این زمینه شارلاتان زیاده . بهت توصیه میکنم ابتدا از کلاسیک ها شروع کنی .یونگ و فروید
از این هایی هم که تو زمینه مو فقیت مینویسند استفان کاوی رو پیشنهاد میدم مخصوصا کتاب مشهورش :" هفت عادت مردمان موثر" یه کتاب هم هست به اسم خط و شخصیت که کتاب خوبیه درباره روانشناسی خط و امضا
اما در مورد مدیریت زمان خیلی میشه گفت اگه وقت پیدا کنم تاپیکی با این موضوع میزنم چون مبحث مهمیه اما یه نکته ساده رو بهت بگم :
یکی از کارایی که میتونی بکنی تا مشکلاتت حل شده اولویت بندی است ببین ما سه دسته کار و فعالیت داریم و این ها رو با A ,B,C لیبل بندی میکنیم کارهایی که نتیجه شون تو 3 الی 5 سال آینده مشخص میشن رو لیبل A میدیم کارهایی که نتیجه شون تو 1 سال آینده مشخص میشه رو لیبل B میدیم و اونایی که تو ظرف 90 روز آینده نتیجه میدن را لیبل C بهشون میدیم میتونیم بگیم اهداف بلند مدت ، میان مدت و کوتاه مدت
هر روز کارها مون رو رو برگه مینویسیم (حتما بنویس تو ذهن نباشه) بعد شروع میکنیم به لیبل بندی مثلا یاد گرفتن مهارت جدید میشه A خوندن واسه کنکور میشه B نوشتن تو وبلاگ میشه C بعد از قانون 50و30و20 استفاده میکنیم یعنی 50 در صد زمانمون رو اختصاص به A میدیم 30 در صد به B و 20 درصد هم به C
یه نکته دیگه اینکه در پایان هر شب میایم نتیجه گیری میکنیم اگه کاری رو نرسیدیم انجام بدیم دلیل انجام نشدن رو جلوش مینویسم این طوری میتونیم کنترل کنیم زمان رو.
امیدوارم سرتو درد نیاورده باشم. ایشالا بعدا تو پی ام درباره این مسائل بحث میکنیم.
ممنون و بازم ممنون
من هم از شما تشکر میکنم به خاطر سئوالات خوبتون