تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 769 از 1364 اولاول ... 2696697197597657667677687697707717727737798198691269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,681 به 7,690 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام
    یه چنتا سوال دیگه

1- از چارلی چاپلین سوال میکنن که خوشبختی چیه؟؟؟ میدونی چه جوابی داد؟؟؟

2- روزی فردی برای ماهیگیری به کنار رودخانه میرود.........طعمه را به قلاب انداخته و ان را داخل رودخانه می اندازد......بعد از چند لحظه یک ماهی به قلابی گیر میکند.....این شخص هم قلاب را بیرون میکشد......ولی خبری از ماهی نیست.....در حالی که طعمه کاملا سالم و دست نخورده هستش.....فکر میکنی چرا؟؟

3- آیا با این اسمایلی موافقی؟؟

4- با این یکی چطور؟؟

5- یه سوال کامپیوتری دارم:
    موس من Genius و از نوع اپتیکال هستش .....بعضی وقتا که کامپیوتر را روشن میکنم و وارد ویندوز میشم...موسم کار نمیکنه(حرکتی نمیکنه)...بنده ناچار هستم که سیستم را مجدد راه اندازی کرده و کابل موس را از پشت سیستم در بیارم ویک فووووووووت بکنم ومجدد جا بندازم...(حالا فکر میکنی مشکل از کجاست؟؟؟ ضمن اینکه با موس قبلی هم این مشکلو داشتم من!!! اون موسم هم Genius بود ولی از نوع کاملا ساده)
    آیا تمام موسهای Genius این مشکلو دارن؟؟

6- ببینم جمله سازیت در چه حده؟؟
    عقرب----صندلی داغ---ملاغه----کلاغه----تفنگ----خزنده-----پرنده----چکش---تلویزیون-----تفکر

7- بین هر دو گروه یکی رو انتخاب کن

irancell--------------tci
    مربا ---------حلزون
    p30world-------------forum.p30world

با تشکر

مهدی

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    یادم رفت اصلا اومده بودم این سوال اول را ازت بپرسم ها (!!!! )

1- بهترین داستان کوتاهی که خوندی چی بوده ؟
    اصلا به داستان کوتاه علاقه داری؟

2- رابطه ات با بچه ها چه طوره؟

3- از وسائل تزیینی سنتی و دستی مثل روتختی های سنتی ، میناکاری و خاتم و .... خوشت می یاد ؟

4- هیچ وقت به ریشه ضرب المثل ها علاقه داشتی ؟ مطالبی تو این زمینه خوندی؟

5- نظرت راجع به رقص چیه ؟

6- از دوران جنگ ایران و عراق چیزی به یاد داری؟

7- نظرت راجع به زبان عربی چیه ؟

8- اگه موقعیتش پیش بیاد دلت می خواد خارج از ایران زندگی کنی؟

9- می دونی روی مدال ادبیات نوبل چی نوشته شده ؟

10- اعتماد به نفست چه قدره ؟

مرسی . این دیگه سری اخر سوال ها بود . واقعا با علاقه و حوصله جواب دادی ممنون
    موفق باشی

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اگر گفتی این چند تا جمله رو کی گفته؟

1- تیمهای ایتالیایی نمی توانند شما را ببرند اما شما می توانید به آنها ببازید.
    2- امروزه اگر کسی فوتبال را نبیند و دوست نداشته باشد باید به روانپزشک مراجعه کند.
    3- و اینی که تو امضام هست منهای جمله دومش (اینو خودم یادم نمیاد کی گفته فقط می دونم در نظرسنجی جمله قرن فوتبال شد)

والا سخته. هیچکدومشون رو نمیدونم کی گفته . اما واقعا جمله های با حالیه . خیلی جالب بود مرسی . اگه میشه جوابشون رو حتما بگو.
    اولیش که یوهان کرایوف گفته.
    دومیش هم سیف الله صمدیان، روزنامه نگار و عکاس- که از جمله دیوانگان فوتبال ایرانی هست- (البته با من یک کم تغییر گفتم)
    سومیش هم که گفتم نمی دونم فقط می دونم یک مربی انگلیسی نه چندان معروف گفته.
    حالا به نظر تو من برای بار دوم ریاضی 7 رو می افتم (چه ربطی داشت!) خودم که خیلی امیدوارم بیافتم

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

بدبختی دو بار فرستاده شد ولی بی خیال چندتا سوال می پرسم:
    تا حالا شده یکی از تیمهای محبوبت ببازه شب نتونی بخوابی؟ کدومش؟
    ادر حال حاضرچه تیمی در دنیا بهترین شیوه فوتبال بازی می کنه؟
    گر رئیس فیفا بودی کدوم یک از این قانونها رو اول بر می داشتی (به ترتیب بنویس کدومش ظالمانه تره)
    پنالتی، گل زده در خانه حریف، تعیین قهرمان با نگاه به بازی مستقیم
    میگن مربیهایی که خودشون فوتبالیست نبودن میخوان هر جور شده جام ببرند ولی مربیایی که فوتبالیست بودن ترجیح میدن تیمشون فوتبال زیبا بازی کنه و ببره( که البته فعلا هیچ ارزشی برای مدیران نداره)
    یه چیز دیگه هم میگن اینکه چلسی تا مجبور نباشه حمله نمی کنه. مثلا بازی برگشت چلسی آرسنال تا عقب نیافتاد یک حمله هم نکرد اما بعدش طوفانی بازی کرد (می خوام بگم مورینیو تماشاگرها رو از دیدن فوتبال زیبا محروم می کنه)
    نظرت در مورد داورای انگلیسی چیه . داییم همیشه میگه تو انگلیس داورا فقط در صورتی خطا می گیرند که بازیکن در حال موت باشه برای همین تیمهای انگلیسی خشن بازی می کنند
    خدابای
    Last edited by R10MessiEtoo; 21-06-2007 at 13:37.

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مهردادجان:

سلام ساویس جان

زیادمزاحم نمیشم...میدونم که سوالات تخصصی جاش اینجا نیست(کاشکی راجع به سینما نبود)اما چه کنیم دیگه:

مراحمید. درخدمتتون هستم
    البته این ها ممکنه دنباله دار باشن:
    چرا کوبریک با چشمان باز وبسته و یا اودیسه 2001.. توی انتخابابتون...جائی نداشتن؟(جای بحث داره برای من ..هرچند انتخابتون راجع به دکتر استرنج لاو جالب بود (اما گوشه و اشاره ای هم نسبت به قدرت بازی گری پیترفالک توی چندنقش ..(وبهتره بگیم چند کاراکتر هم زمان..) توش نبود)).. امیدوارم یک موقعی توی سرو کله ی هم بزنیم برای این چرائی اش...)

چشمان کاملا بسته رو که هنوز سعادت نداشتم ببینم پس مشخصه که چرا تو لیستم نیست اما درباره ادیسه فضایی 2001 باید بگم اتفاقا این فیلم جز فیلمهای مورد علاقه امه اما وقتی دوستی می پرسه 10 فیلم برتر رو بگو خوب من محدودیت انتخاب دارم و مجبورم یه سری هارو تو لیستم نیارم یه نکته دیگه اینکه شاید واست جالب باشه که من نقد نویسی رو با همین فیلم شروع کردم و به اعتقاد خودم بهترین نقدی است که تا بحال نوشته ام موسیقی سحر کننده اشترواس به اضافه فیلمبرداری فوق العاده و آن نمای ماندگار اسلوموشن از حرکت استخوان در هوا و کات به فضا رو نمیشود از یاد برد .
    البته اون پیتر فالک نبود پیتر سلرز خدا بیامرز بود که فکر کنم تو فیلم دکتر استرنج لاو 4 نقش رو بازی کرد . خب پیتر سلرز یکی از بهترین های دنیای بازیگری بود توصیه میکنم مستندی که درباره اش ساخته شده را بببینی.

زندگی زیباست ...چرا زیباست؟؟؟؟چطوری میشه که آدمی مثل بنینی این طرز تفکررو پیداکنه؟( سوال فلسفیه ونه سینمائی)

والا یکی از دلایلی که این پست رو دیر جواب دادم این بود که ابتدا نوشته بودید تورناتوره و من گیج شدم . اما الان که ویرایش رودیدم در خدمتتون هستم.

والا من شخصیت بنینی رو نمیشناسم که بخام درباره اش نظر بدم و بگم چه طور این طرز تفکر رو پیدا کرده .
    اما به اعتقاد من این فیلم درباره مسئله ای حرف میزنه که خیلی مهمه و اون هم امیده . داستانی که پدر درباره برنده شدن و بردن تانک به پسر خودش میگه بی نهایت دوست داشتنی ست بنینی برای روایت داستان تراژیک خودش از کمدی استفاده میکنه برای اثبات خیلی چیزها . به شخصه دوست دارم این فیلم رو از منظر سینمایی ببینم چون این فیلم واسه من شعر نابه درست مثل خوندن اشعار مولویست جایی است که در فیلم خیلی دوست دارم

همان سکانسی که پسرک در صندوق پست مخفی شده و پدر را ماموران دستگیر میکنند نوع قاب انتخابی اینجا بسی زیباست ما فقط از سوراخ صندوق و از دید پسرک شاهد ماجرا هستیم و می بینیم حتی جایی که پدر دارد به قتلگاه میرود لبخند را فراموش نکرده است دوربین نمای لانگ شات میگیرد چون بنینی می داند لانگ شات نمای تراژدی است و کلوزآپ نمای کمدی .
    یاد کتاب دکتر ویکتور فرانکل افتادم کتاب در جستجوی معنا یه جمله فوق العاده داره :" کسی که چرایی برای زیستن دارد با هر چگونه ای خواهد ساخت " (نیچه)

اگه من بجای مارلون براندو (نه فقط بخاطر ((در بارانداز ش) ... و نگید پدرخوانده ی1 .....که من 2 و 3 رو بیشتر قبول دارم...)) بلکه مثلا از اسپنسرتریسی (توی فیلم :مظنونین همیشه گی)ومثلا7....)یادرمورد بقیه از شما سوال می کردم .......حالا...از بقیه بگذریم(شایدهم نباید بگذریم...) ..منظورم اسامی نیست بلکه قدرت بازیگری هست .....چی راجع به نگاه نقادانه ی آدمی مثل من میگفتین؟.....

منظورتان کوین اسپیسی در مظنونین همیشگی است؟
    خب من هیچ وقت خودم را بالاتر از دیگران نمیدانم و به این قضیه معتقدم که سینما امری کاملا سلیقه ای است . خب نظر شما هم واسه من محترمه . به شخصه بازی کوین اسپیسی رو هم تو فیلم مظنونین همیشگی دوست دارم. فیلم هفت هم که شاهکاری در بازیگری است هر 3 مرد فیلم خوب بازی میکنند مخصوصا فریمن و اسپیسی.

بدم نمیاد یک موقعی بشینیم و حسابی بحث کنیم راجع به دیدگاهمون به سینما...
    (فعل جمع هست ...درست خوندید...)....من و مهرداد جان یک نقطه ی مشترک پیدا کردیم ... (شمای خواننده...)چکاردارین؟؟؟

بحث کردن درباره سینما واسه من لذت بخشه چون عاشق سینما هستم .در خدمتتون هستم .

یکی دیگه..مثلا ...مورگان فریمن رو معرفی کنم ..به نظرشما چی میشه؟ ....در فیلم7عالی بود .....همینطورهم فیلم برداری...داریوش خنجی...با اون ریتم و تکنیکش...

والا ایرادی نداره مگه مورگان فریمن بازیگر بدیه ؟
    من که خیلی قبولش دارم و عاشق اون صداش هستم که انگار غم تمام عالم توی اون صداست به شخصه دوست ندارم فیلماشو با دوبله ببینم چون صدا جز کاراکترشه درست مثل پاچینو.

فیلم هفت یک فیلم نوآر دوست داشتنی است دیوید فینچر در زمانی که کارگردانان از فرمولها امتحان پس داده برای فیلمهایشان استفاده میکنند دست به ریسک زد و داستانی رو انتخاب کرد که طرفداران آمریکایی نمی پسندند اونها دوست ندارند واقعیت رو ببینید و عاشق تخیلند این رو میشه از فروش فیلمهایی مثل جنگ ستارگان هم فهمید . فینچر داره تلنگر میزنه به بشر .
    داره درباره مرگ و گناه و خداوند حرف میزنه . درباره انسانهایی حرف میزنه که با اینکه از مرگ میترسن از کشتن لذت میبرن . شما ببین ما اونقدراز مرگ میترسیم که سریع بر روی مرده ملحفه سفیدی میکشیم تا چهره اش رو نبینیم گویی مرگ مثل ویروس واگیر داره اما عاشق کشتنیم تو فیلمها اگه قهرمانمون چند نفر رو بکشه لذت میبریم سینمای هالیوود هم سعی میکنه به خاطر اینکه لذت ما پایدار باشه چهره کشته شده ها رو نشون نده .

هفت فیلمی ست که خیلی حرف داره به اون بارانهای بی رحمش نگاه کن تا حالا کجا بارون ها رو اینقدر بیرحم دیده بودی ؟ این جا بارون نماد رحمت نیست . به عنصر رنگ تو فیلم نگاه کن هرچی رنگ سرده غالبه و رنگهای گرم تو فیلم نیستند .به اون زندگی میلز (براد پیت ) نگاهی بنداز . خونه ای که وقتی قطاری از مترو رد میشه میلرزه خوب این ها همه نماده . امیدوارم بتونیم بیشتر راجع به اینا حرف بزنیم

داریوش خنجی هم که تو استادیش حرفی نیست.

نکته ی دو تا مونده به آخر
    :
    مالنا .....چی بود از نظر شما؟؟؟
    حق داشت؟ اگه قضاوت با شما بود چه می کردید؟
    ممنونم مهردادجان

به شخصه تو کارهای تورناتوره "سینما پارادیزو " رو از همه بیشتر دوست دارم . به نظرم فیلم مالنا یه فیلم متوسط و آبرومنده . والا قضاوت سخته خیلی هم سخته . من اونو گناه کار نمیدونم من اون جامعه رو گناهکار میدونم اون جامعه ای که به زن نگاه کالا داره و زن رو فقط برای ارضای غرایز حیوانی میخاد . یکی از تلخ ترین سکانس های سینمایی به نظرم سکانس کتک خوردن مونیکا بلوچی ست آدم دلش به درد می آید و یاداین جمله میفتم :" وقتی درخت بیفته ، تبر زن زیاد میشه"

و البته یاد شعر زیبای : آی آدمهایی که کنار ساحل نشسته اید /یک نفر دارد این جا میسپارد جان"

====================
    امیدوارم موفق باشید وپیروز
    ================
    ویرایش:
    سوالات از روی کل کل وغرض نبود...
    ابهاماتی داشتم که دوست داشتم با یکی درمیون بذارم....وجواب بگیرم....
    شاید هم یک جورائی تائید خودم یا تایید اون دوست....
    متشکرم

خواهش میکنم. بازم ابهامی بود در خدمتتون هستم.

===============
    ویرایش دوم..........
    =========سینما ............
    همذات پنداری جالبی داره ...:
    خواننده ی کتاب های پزشکی......:
    نکنه من هم همین بیماری هارو داشته باشم؟؟
    خواننده ی کتاب های روان پزشکی:
    ....حتما فلانی هم همینطوریه...
    و سینما:
    ای کاش منم همینجوری بودم.....
    (حداقل من یکی که با مقوله ی سینما همذات پنداری می کنم....گاهی وقت ها جای هنرپیشه....گاهی وقت ها هم بجای کارگردان)

بله این مورد طبیعیه . ما معمولا فیلمهایی رو دوست داریم که بتونیم باهاشون همذات پنداری کنیم حالا یا با بازیگرش یا ...
    ==========
    ویرایش سیم..!!!:
    هرکسی از ظن خود .............
    پرسید سوال.......
    ============
    ,ویرایش چهارم:
    (چون هنوز مهردادجان فرصت جواب دادن پیدا نکردن من بخودم اجازه میدم ویرایش کنم)
    امضای شما منو یاد بازی کلاوس کینسکی میاندازه (توی فیتز کارالدو)

متاسفانه این فیلم رو گیر نیاوردم که ببینم.

ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

12

مرسی مهرداد جان
    وصدبار تشکر هم برای ...تحملی که بخرج دادید.... واصلاح اشتباهات من..(
    تحمل یک آدمی مثل من!!! که خیال میکنه از سینما به عنون یک مدیوم ... یک.......چیزی حالیش میشه)....
    من نمیدونم چرا آقای گلمکانی ....نقدشمارو نپسندید...(میشه از ایشون این جا انتقاد کنم؟)...(طبیعتا ...نه!!!با اون دیکتاتوریه ش توی ....)
    ممنون میشم اونو برامن بفرستین...که بفهمم چرا؟؟؟ردش کردن.....
    امیدوارم که به هر اونچه که دوست دارید برسید
    من جوابامو گرفتم
    خصوصا درمورد مالنا....
    واما .....چه کسی میداند که.....

و البته یاد شعر زیبای : آی آدمهایی که کنار ساحل نشسته اید /یک نفر دارد این جا میسپارد جان
    گردابى چنين هايل. كجادانند.....
    متشکرم از شما
    (این اسمایلی قلب تپنده کجا بود؟)
    من از ارسال سریع استفاده کردم...
    نیستش............هان .........پیداش کردم

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض

سلام مهرداد جون ببينم من بازم مزاحمت شدم که يک اطلاعاتمو در مورده فيلم طوسته نظراته
    تو بالا ببرم چون واقعا معلومه اهله مطالعه هستی خوبه اينم اين سوالا لطفا فقط کامل جواب بده

1-نظرت در مورده ديويد فينيچر چيه و آيا با اين نظره من که اين فرده جهته فکريش با خيلی از کارگردانايه
    هاليوود فرق ميکنه موافقی يا نه و برايه چی؟

2-اول نظرت رو در مورده آنتونيو هاپکينس بگو و بعد هم ميشه يم توضيح بدی که چرا اين فرد
    اينقدر تو فيلمه سکوته بره ها محوه نقشش شده بود بطوريکه هر کی اين فيلمو ميبينه فکر ميکنه
    اين فرد واقعا يه آدم خوااره؟

3-نظرت در مورده مورگان فری من و برد پيت تو فيلمه 7 چيه؟راستی ميشه 3 تا از بهترين سکانسايه
    فيلمه 7 رو هم بگی من که خودم يکی از سکانسايه محبوبه اين فيلمم سکانسه آخرشه تو چی؟

4-نظرت درباره آل پاچينو بگو و به نظرت 3 تا از فيلم هايه شاخصه اين بازيگر چيه البته خواهشن
    صورته زخمی و پدر خوانده و بويه خوشه زن رو نگو چون همه اين 3 تا رو مجبور ميشن انتخاب کنند
    راستی فيلمه وکيل مدافعه شيطان رو چتور فيلمی ديدی؟

5-بينه اين 3 بازيگر بيشتر کدومشونو قبول داری نيکول کيدمن و کدوم کارش يا جوليا رابرتز و کدوم کارش
    يا جودی فوستر و کدوم کارش با دليل لطفا؟

6-به نطرت اين چند بازيگر استحقاقه گرفتنه اسکار رو دارن يا نه و در کدوم فيلم ها
    لوناردو دی کاپريو و کدوم فيلم ها
    جودی لا و کدوم فيلم ها
    ويل اسميت و کدوم فيلم ها
    جانی دپ و کدوم فيلم ها
    بروس ويليس و کدوم فيلم ها
    جان تراولتا و کدوم فيلم ها
    جان رنو و کدوم فيلم ها
    جيم کری و کدوم فيلم ها
    تام کروز و کدوم فيلم ها

7-راستی چرا بينه کارگردانايه محبوبت اسمی از پيتر جکسون و اسپيلبرگ و ديويد فينيچر نيست (شوخی کردم)
    اما ملاکت باسه انتخاب اون 3 اسطوره چی بود؟

8-5 تا از فيلم هايه موفقه ژانره وحشتو از نظرت با دليل بگو؟

9- نظرت رو در مورده فيلم هايه زير لظفا بگو با توضيح لطفا

به نظرت 3 گانه saw فيلمه موفقی بود يا نه و همچنين نظرت در مورده کارگردانه جوان اين فيلم چی؟
    نظرت در مورده 3 گانه ماتريکس چيه و همچنين در مورده برادران دايچوفسکی چه نظری داری؟
    نظرت در مورده 3 گانه اربابه حلقه ها چيه و همچنين چه نظری نسبته به پيتر جکسون داری؟
    نظرت در مورده فيلمه hard candy چيه و همچنين در مورده 2 بازيگره اصليه اين فيلم چه نظری داری؟
    نظرت در مورده فيلمه ديوانه کننده(از نظره منا) the descent چيه و همچين گروهه بازيگريه اين فيلم که
    اکثرا قبلا کاره حرفه ايی نداشته اند؟
    نظرت در مورده 2 تا دوگانه کشتار با اربرقی و hostel چيه و آيا با اين نظره من که اين 2 تا فيلم
    چيزی جز صحنه هايه وحشتناک چيزی نداشتن قبول داری؟
    نظرت در مورده 2 فيلمه note book و jacket چيه از نظره من که جفتشون مخصوصا دوميه معرکه بودن
    نظرت در مورده فيلمه آخره زمان ميل گيبسون چيه و همچنين کدوم کاره اين فردو در نقشه بازيگری
    بيشتر قبول داری و کدوم کارشو تو کارگردانی قبول داری؟
    نظرت در مورده فيلمه بی نظيره leon چيه؟
    به نظرت آيا شخسيته mr bin بزرگترين شخصيه طنزه سينما هست يا نه و اگه نيست به نظرت کی
    بزرگترين شخصيته طنزه سينماست؟

10-کدوم کارايه دنيرو رو بيشتر دوست داری

مهرداد جون خيلی شرمنده که اين سوالا بيش از حد زياد شدن خدايی 1 ساعت بيشتر وقتمو گرفت
    اگه ميشه با حوصله جواب بده مثله سوالايه که تا حالا با حوصله جواب دادی دمت گرم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بر دوست گرامیم پایان عزیز

خيلي دوست داشتم بيشتر ازت سوال كنم اما خيلي درگيرم و سرم شلوغه ببخشيد اما فكر كنم براي شروع بد نباشه ان شاء الله بعدا بتونيم بيشتر با هم آشنا بشيم.

همین که تو این مشغله وقت گذاشتید و از من سئوال کردید برای من یک دنیا ارزش دارد. من هم خوشحالم که تو این مدت صندلی نشین بودن دوست خوب و با معلوماتی مثل شما پیدا کردم.

اول چند نكنه:درباره كتاب آيينه جادو من اونو چند سال پيش خوندم يكيش كه شامل مقالات شهيد آوينيه برام جالب بود يادمه يه مورد جالب تو كتاب شهيد آويني از فيلم عروس تعريف كرده بود بعد بهش انگ زده بودن كه از فيلم خوشت اومد يا از ...
    به هر حال بخوني بد نيست مي توني به سايتشم بري درباره كتاب اطلاعات بدست بياري

مرسی از توضیحاتی که دادی . حتما این کتا رو تو لیست انتظار برای خوندن میگذارم . مرسی از راهنمایی ارزشمندت.

هرچي پستاتو بيشتر مي خونم تشابهات و علايق مشتركمون بيشتر خودشونو نشون مي دن ( مهرداد: كم خودتو به من بچسبون)

خب این خیلی خوبه. مایه مباهات بنده است. خوب ما دوستت داریم که خودمونو بهت میچسبونیم دیگه
    حالا چندتا سوال ممنون اگه جواب بدي:

حتما . در خدمتتون هستم.

1
    - نظرت راجع به انتقال پاس به همدان؟

روزی که خبرش رو شنیدم خیلی شوکه شدم از خودم بارها پرسیدم چرا؟ و به چه دلیل؟
    تنها جوابی که به ذهنم اومد این بود که چون شیرین فراز اومده لیگ برتر استان همدان هم روی چشم و هم چشمی رفته امتیاز این تیم رو خریده
    این دلیل رو هم که میگن در راستای اصل 44 و خصوصی سازی این کار صورت گرفته مثل یک جک بی مزه میمونه.

2-نظرت راجع به امام خميني ، شهيد مطهري و دكتر شريعتي و علامه جعفري

امام خمینی: خب از لحاظ شخصیتی بسیار برای من قابل احترامه . مرد بزرگی بود و روح بزرگی داشت من وقتی که امام مرد بچه بودم اما یادمه که اینقدر دوستش داشتم که از روی تلویزیون بوسش میکردم . چند وقت پیش یه مقاله نوشتم راجع به امام خمینی که تیترش رو خودم خیلی دوست دارم تیتر زده بودم :" پیرمرد چشم و چراغ ما بود"
    اما به یه سری تصمیماتش انتقاد جدی دارم مثلا انتخاب خلخالی (نمیتونم به خاطر قوانین سایت این جور مطالبو باز کنم ایشالا یه روز می شینیم با هم در این باره گپ میزنیم ) .
    یا یه انتقاد دیگه من به این بزرگوار شعارهای پوپولیستی اوایل انقلاب ایشون بود
    میگن باید 50 سال بگذره تا تاریخ واقعی نوشته بشه فکر میکنم تاریخ قاضی خوبی باشه بعدا میشه درباره اطرافیان امام صحبت کرد و نقششون در تصمیمات غلط ایشون(البته به زعم من) . تاریخ شیرینه و از خوندنش لذت میبرم
    اما بازم میگم شخصیت ایشون برام خیلی محترمه و ایشون رو جز بزرگمردان تاریخ میدانم.

شهید مطهری : از ایشون فقط کتاب داستان و راستان رو خوندم که اون هم تو نوجوانی بود کتاب رو دوست داشتم نثر ساده و دلنشینش رو خیلی دوست داشتم شنیدم کتاب فوق العاده ای داره به نام حماسه حسینی که در صددم حتما بخونمش . اگه اطلاعاتی داره حتما بهم بده از ایشون

دکتر شریعتی : مگه میشه این جمله را فراموش کرد :" هرگز کوری را به خاطر آرامش تحمل مکن"
    دکتر رو خیلی خیلی دوست دارم اکثر کتابهاش رو هم خوندم تشیع علوی و صفوی ، کویر ، هبوط ، فاطمه فاطمه است و ....
    دکتر مفاهیم دینی رو جوری بیان میکنه که آدم به وجد می آید و آنگاه است که می فهمد :" دین روح یک جهان بی روح است" . طرز تفکر دکتر رو خیلی دوست دارم البته من شاگرد ایشون دکتر سروش رو هم خیلی دوست دارم و افتخار این رو داشتم که به محضر شون برسم.

علامه جعفری : متاسفانه ایشون رو خیلی دیر شناختم . بعد از مرگشون بود که فهمیدم چه دانشمند و متفکری رو از دست دادیم . یکی از حسرت های من تو زندگی اینه که تا مرگشون اصلا نمی شناختمشون .

3
    - سوال مربوط به قيافه: ريش و عينك داري؟

ریش ندارم . عینک هم ندارم

4
    -كتاب مذهبي مي خوني؟

من یه زمان قاری قران بودم اون موقع خیلی اهلش بودم اما الان نه . بیشتر کتابهای عرفانی رو دوست دارم من زندگیم کتاب تذکره الاولیا ست شاید تا حالا بیش از 50 بار داستان حلاج و بایزید بسطامی رو خوندم. داستان حلاج شگفت انگیز است مثل یک شعر نابه . لذتی که از خوندش می برم با کلمات قابل توصیف نیستند مخصوصا جایی که حلاج میگه : " گلگونه ی مردان خونشان است"

5-شامپوت چيه و آيا ريزش مو داري؟

از ایرانی ها شبنم و صحت . از خارجی ها head &shoulder

ریزش مو هم خدا رو شکر ندارم .البته یه زمان موهام بلند بود و چون گلت میکردم ریزش پیدا کرده بودم اما از وقتی کوتاه کردم موهامو ریزش ندارم.

6-شعر مي گي؟

بله میگم . اتفاقا خیلی هم شعرام رو دوست دارم .

7-نظرت راجع به انرژي هسته ايي

با نگاه پوپولیستی و عوام فریبانه بهش مخالفم . معنی نداره ما بریم تو یه دهات (منظورم تلویزیونه) از یه پیرمرد 80 ساله بپرسیم نظرت درباره انرژی هسته ای چیه ؟ خب اونم که نمیدونه بهش یاد میگن بیا بگو حق مسلم ماست . با این ها میخایم چی رو ثابت کنیم . مگه پاکستان که انرژی هسته ای داره چه پیشرفتی کرده یا کره شمالی ؟ پس انرژی هسته ای میتونه باعث پیشرفت هم نشه . چرا داریم به روسیه باج میدیم با یه کشور کثیف معامله میکنیم که این قدر دزده که باید ازش ترسید وقتی با روسیه دست میدید باید بعدش نگاه کنید ببینید آیا از انگشتهاتون کم شده یا نه (نقل از ابراهیم نبوی) سیاست ما مسخره است از یه جا سنگ مسلمین رو به سینه میزنیم اما از اوضاع چچن حرف نمی زنیم مگه اونا مسلمون ندارن پس وزارت خارجه ما چرا بیانیه نمیده ؟
    این که کار رو به جایی رسوندیم که وقتی حرف از انرژی هسته ای میاد همه میخندن نشانه چیه ؟ نشانه اینه که بهتره یه سری مسائل به سطح جامعه آورده نشه.

8-نظرت راجع به امضاي قبلي و فعلي ام چيه؟(قبلي: اي برادر تو همان انديشه ايي***ور نه باقي استخوان و ريشه ايي)

هر دو بسیار زیباست . نمیتونم بین این دو یکی رو انتخاب کنم . اما اگه ناچار به انتخاب باشم جمله مولا علی رو انتخاب میکنم . بسیار بسیار زیبا .

9-از چيا مي ترسي(اگه دوست داري مي توني جواب ندي)

از آدمها . از دنیای تکنولوژیک . از اینکه انسان داره این کره خاکی رو نابود میکنه از اینکه همه خوشی هامون داره از بین میره یه زمانی بود که خیلی خوش بودیم پنج شنبه ها دور هم خونه بابابزرگ اما الان اینا معنی نداره میشه با یه تلفن سر و ته قضیه رو هم آورد . یه زمانی بود که هفت سنگ بازی میکردیم اما الان پلی استیشن بازی میکردیم .

این شعر رو یادم اومد.

آسمان خراش ها
    تماشاي آسمان را
    از ما گرفته بودند
    بمبهاي عمل نكرده
    گشت و گذار در صحرا را
    دريا نيز
    استخر خصوصي ديكتاتورها بود
    اين دنيا به درد ما نخورد
    ما در روياهايمان زندگي كرديم.

10
    -قلقلكي هستي؟(يه جوك بامزه هم تعريف كن البته پاستوريزه)

آره شدید.الان جک پاستوریزه یادم نمیاد اما یکی تعریف میکنم بد نیست.

گرگه با هزار زحمت آی دی شنگول و منگول رو پیدا میکنه و با هاشون قرار میزاره وقتی میره سر قرار میبینه چوپان دروغگو با مردم ده منتظرن(شرمنده اگه با مزه نیست)

ممكنه چند كتاب روانشناسي كه دوست داري معرفي كني ضمنا درباره مديريت زمان كه من خيلي مشكل دارم منو راهنمايي كني؟(اگه مايلي مي توني تو پيغام خصوصي اين كارو انجام بدي)

من کتاب روانشناسی زیاد خوندم بهت چند تا توصیه میکنم تو انتخاب کتاب روانشناسی خیلی دقت کن تو این زمینه شارلاتان زیاده . بهت توصیه میکنم ابتدا از کلاسیک ها شروع کنی .یونگ و فروید
    از این هایی هم که تو زمینه مو فقیت مینویسند استفان کاوی رو پیشنهاد میدم مخصوصا کتاب مشهورش :" هفت عادت مردمان موثر" یه کتاب هم هست به اسم خط و شخصیت که کتاب خوبیه درباره روانشناسی خط و امضا

اما در مورد مدیریت زمان خیلی میشه گفت اگه وقت پیدا کنم تاپیکی با این موضوع میزنم چون مبحث مهمیه اما یه نکته ساده رو بهت بگم :
    یکی از کارایی که میتونی بکنی تا مشکلاتت حل شده اولویت بندی است ببین ما سه دسته کار و فعالیت داریم و این ها رو با A ,B,C لیبل بندی میکنیم کارهایی که نتیجه شون تو 3 الی 5 سال آینده مشخص میشن رو لیبل A میدیم کارهایی که نتیجه شون تو 1 سال آینده مشخص میشه رو لیبل B میدیم و اونایی که تو ظرف 90 روز آینده نتیجه میدن را لیبل C بهشون میدیم میتونیم بگیم اهداف بلند مدت ، میان مدت و کوتاه مدت
    هر روز کارها مون رو رو برگه مینویسیم (حتما بنویس تو ذهن نباشه) بعد شروع میکنیم به لیبل بندی مثلا یاد گرفتن مهارت جدید میشه A خوندن واسه کنکور میشه B نوشتن تو وبلاگ میشه C بعد از قانون 50و30و20 استفاده میکنیم یعنی 50 در صد زمانمون رو اختصاص به A میدیم 30 در صد به B و 20 درصد هم به C
    یه نکته دیگه اینکه در پایان هر شب میایم نتیجه گیری میکنیم اگه کاری رو نرسیدیم انجام بدیم دلیل انجام نشدن رو جلوش مینویسم این طوری میتونیم کنترل کنیم زمان رو.

امیدوارم سرتو درد نیاورده باشم. ایشالا بعدا تو پی ام درباره این مسائل بحث میکنیم.

ممنون و بازم ممنون

من هم از شما تشکر میکنم به خاطر سئوالات خوبتون

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه ی بچه ها ، مخصوصا به مهرداد جان گل

مهرداد جان من سوالی ندارم ، فقط خواستم ازت تشکر کنم .
    واقعا به سوالا فوق العاده جواب میدی .
    من شخصا تا حالا تو صندلی نشینا ، مثل تو ندیده بودم .
    خیلی کامل و قشنگ و خصوصا با حوصله جواب میدی .
    زنده باشی

از پاسخ هات کلی استفاده کردم . معلومات بالایی داری
    ایشالا معلوماتت از اینی که هست هم بیشتر بشه .
    مشخصه که همه ی اینا واسه خاطر کتابخون بودنته .

ایشالا همیشه و همه جا موفق باشی

قربانت

یا حق

سلام دوست عزیز و گرامی (متاسفانه نامتون رو نمیدونم )

خیلی به بنده محبت دارید . امیدوارم لایق این همه تعریف و تمجید باشم .

فقط در جوابتون میتونم بگم خوشحالم که پاسخ ها رو میخونید این برای من مایه مباهات است .

اگه سئوالی داشته باشید خوشحال میشم در خدمتتون باشم.

امیدوارم شما هم در همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشید

ارادتمند شما مهرداد

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

يادم نيست قبلا پرسيدم يا نه. گشتم پيدا نشد. پس ميپرسم
    1-نظرت درباره رونالدو؟
    2-نظرت درباره سعيد رونالدو؟
    3-اگه مسئول اين تاپيك بودي مهرداد رو صندلي نشين ميكردي؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •