من که اگر خدا بخواد رفتنی شدم
وقتی حجمم تموم شد، باید به پشتیبانی زنگ بزنم که منو از رانژه خارج کنید؟
البته قبلش میرم با مخابرات صحبت می کنم که یک پورت برام رزرو کنن!!!
من که اگر خدا بخواد رفتنی شدم
وقتی حجمم تموم شد، باید به پشتیبانی زنگ بزنم که منو از رانژه خارج کنید؟
البته قبلش میرم با مخابرات صحبت می کنم که یک پورت برام رزرو کنن!!!
دوستان میشه کمک کنید..وقتی میخوام پس رو عوض کنم این ارور میاد..واسه شما هم اینجوریه؟
شما زنگ بزن واحد فروش از اونجا بگو واستم پسورد رو عوض کنن اینجوری بهتره
برای من هم تو این چند سالی که از صبانت دارم یکبار اینطوری شد که کلی تونستم دانلود کنم !
بیش از 3 گیگ دانلود کردم
راستش یک هفته ای میشه که صبانت مشهد سرعت دانلود شبانه اش 100 تا 120 کیلوبایت شده البته برای سرویس 128 کیلوبیت شبی حداقل 2 گیگ دانلود می کنه البته اگه سه تا فایل رو با هم با idm بذاری رو دانلود تکی 50 تا سرعتش است به نظر من الان تو مشهد فکر نکنم شرکتی از لحاظ دانلود شبانه به پای صبانت برسه چون شاتل رو شنیدم اگه زیاد دانلود کنی بنت میکنه مخابرات هم که فکر دانلود رو از سرت باید بیرون کنی شرکت های دیگه رو هم که فکر کنم سرعت دانلودشون برای سرویس 128 از 70 تا بیشتر نشه در ضمن نمی خواهم طرفداری صبانت رو بکنم چون 3 سال است که مشتری این شرکت هستم خداییش ازش راضیم البته تو ماه رمضان که خیلی اذیت کرد سرعتش شده بود در حد دایل آپ ولی در کل شرکت خوبی است پشتیبانی روزانه اش هم خوبه قبلش شاتل داشتم خیلی قطعی داشت و سرعت دانلودش هم خوب نبود
Last edited by sorooshfm; 20-09-2012 at 11:31.
دوستانی که کرج ، تهران هستند صبا شبانه اش چه طوره !؟ سرویسی داره که بشه قطعا رو یک حجم خاص حساب کرد ؟ یا نوسان داره ؟
قبلا سرقت هم تو کارنامه صبا بود الان هم این کار ادامه داره ؟ دیگه اینکه محدود کردن مثل شاتل داره ؟
ممنون
در اکثر مناطق مشهد سرعت دانلود شبانه نزدیک به 17 است . در طول شب اینترنت چندین بار قطع میشه ( بر خلاف وعده صبانت ) . درسته که شاتل اجازه دانلود نامحدود را نمیده اما فرضا اگه 20 گیگ در ماه دانلود رایگان داشته باشی با سرعت مناسبه که هم هزینه برق و هم استهلاک کمتری داره ..
ضمن اینکه بنده نهایتا 10 گیگ در ماه دان داشته باشم ولی با این وضعیت پیش اومده عملا از 2 به بعد اینترنت قطعه .
4 ساله که مشترک صبا هستم ولی اگه با شروع پاییز وضعیت درست نشه بهتر که به از شرکت دیگر خدمات بگیرم ...
سلام
بچه ها این را خواندید:در صفحه ریز مصرف هستش.خیلی جالب هست
وضعیت استفاده شبانه : رايگان غیر رایگان
• با توجه به حجم بالای کاربران در ساعات شبانه و جهت جلوگیری از تضییع حقوق کاربران و امکان استفاده همه در این ساعات گاهی اوقات اعمال محدودیت سرعت برای کاربران شبانه اجتناب ناپذیر می گردد از طرفی برخی از کاربران در موارد خاص نیازمند سرعت بالاتر در ساعات شبانه همانند سرویس روزانه خود هستند. با عنایت به درخواست مکرر این دسته از کاربران امکان تغییر وضعیت استفاده شبانه از رایگان به غیر رایگان و استفاده در ساعات شبانه با سرعت بالاتر فراهم گردیده است. بدیهی است در صورت تغییر وضعیت شبانه به غیر رایگان، حجم مصرفی کاربر در ساعات شبانه از اعتبار حجمی ایشان کسر می گردد. همچنین لازم به ذکر است این تغییر وضعیت می تواند به مدت دلخواه مثلا فقط برای یک شب یا برای کل دوره سرویس اعمال و در هر زمان توسط کاربر تغییر یابد.
فکر کنم یواش یواش صبا هم مثل شاتل می خوادمحدودیت بذاره
عملا صبا نت هم پر ...
سلام.
امشب از 2 بذاریم یا 1؟ (ساعت رسمی ایران که امشب تغییر میکنه)
(مشهد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)