آقا دیشب نورتون به عنواان Reputation.1 شناخت. ولی الان دیگه نمیشناسه!!!
آقا دیشب نورتون به عنواان Reputation.1 شناخت. ولی الان دیگه نمیشناسه!!!
دم كومودو گرم چقدر سريع اضافه كرد!!!
سلام امیر جان
لطفا شمایی که مخرب میگذارید با سوییت خودتون هم یه تست بزنید ، منظورم کسپر هست...چون کاربرا کسپر کمتر به این تایپیک میان یا اگر هم میان مخرب از داغی خودش افتاده.
بجا اینکه بگی مخرب جدید و داغ . بگو مخرب داغ و جدید + شناختن یا نشناختن توسط کسپر.
من نمیدونم در توتال اسکن کردی کسپر شناخته بود یا نه . چون صبح با ksn و بعد با اپدیت کردن توسط دیتابیس شناخت ولی خب گرمی تست کردن در همان لحظه یه چیز دیگه هست.
من شب ها زود میخوابم و شما دیروقت مخرب میگذارید و باعث میشه کسپر در این جمع کمرنگ ظاهر بشه.
نکته : دیگه تکرار نشه امیر جان وگرنه تنبیه میشی هاااا
شوخی : دی
چون هنوز اخلاقیات کرکس 20 در وجودمه .
Last edited by Hidden-Hunter; 19-12-2012 at 15:02.
دیشب کسپر اولین سوئیت بود که با هوش مصنوعی میشناخت و الان در دیتابیش ثبت شده
الان 6 تا سوئیت میشناسن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست که جی دیتا با دیتابیس بیت دیفندر میشناسه ولی خود بیت دینفندر نمیشناسه![]()
سلام عباس جان
پس با این حساب باید گفت : بنده تسلیم شدم .
و جا داره بگم : پیشاپیش ، شب یلدا را به دوستان نزدیک و خوب خودم و همینطور بقیه دوستان تبریک عرض کنم و امیدوارم به همه آرزوهایی که دارند برسند و زیر سایه خدا زندگی با آرامش و خوشبختی را سپری بکنند و همیشه لبخند بر چهره شان باشد .
![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 19-12-2012 at 17:25.
انگار این ویروس خیلی جدیدی هستش چون فقط چند آنتی ویروس می شناسدش؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه یه نفر یه جای دیگه اپلودش کنه//؟؟؟؟ممنون میشم.چون مال من با هیچ برنامه ای اکسترکت نمیشه..(ناقص اکسترکت میشه)
یک نمونه جدید
پسورد: amir
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اینو داشته باشید:
رفتارشناسی کلود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)