تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 769 از 1291 اولاول ... 2696697197597657667677687697707717727737798198691269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,681 به 7,690 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اگه کسی پسورد مودم رو داشته باشه میتونه از ترافیکم استفاده کنه؟ (همون دزدی )
    بله!
    كافيه كه شماره وايمكس *** 09411 و پسرورد رو جاي يوزر و پسورد خودش بزنه. اين كار روي مودم هاي USB خيلي راحت انجام ميشه!

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بله!
    كافيه كه شماره وايمكس *** 09411 و پسرورد رو جاي يوزر و پسورد خودش بزنه. اين كار روي مودم هاي USB خيلي راحت انجام ميشه!
    اگه بخوام پسورد رو عوض کنم باید چکار کنم؟ (البته مودم من USB نیست)

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

من 2 مگ نامحدود دارم. تازه همین 2 هفته پیش هم وایمکس گرفتم.
    4شنبه شب زنگ زدم واسه تمدید و پرسیدم که اگه به جای شارژ موقت که فقط با کارت شارژ میشه شارژ کرد، از قسمت پرداخت صورت حساب/پرداخت آنلاین ،اقدام کنم و پول رو بریزم خود سیستم اول ماه واسم شارژ یوزر رو انجام میده که گفتن بله و مشکلی نیست و منم پول رو ریختم. بعد از ساعت 12 شب هم که دیگه شده بود 1 تیر تا ساعت 3 که بیدار بودم دیدم داره کار میکنه و دانلود میکنه و گفتم پس شارژ شده اما صبح که اومدم دیدم که میگه اعتبار سرویستون تموم شده ! توی قسمت حساب هم زده که 32 تومن بدهکارم! زنگ زدم ولی 2 روز اول منتظر بودم که این اپراتور های گرامی اطلاعات سیستمشون به روز شه. اون موقع میگفتن ممکنه مصرف آزاد داشته باشی که میگفتم من که یوزر نامحدود دارم و قبلا از تموم شدن اعتبار هم پول رو کامل ریختم به حساب جواب درستی ندادن یا حداقل چیزی که من متوجه بشم نگفتن. بعد از آپدیت سیستمشون هم که زنگ زدم و دیروز یک درخواستی واسم پر کردن، گفتن مصرف آزاد نبوده و یک اشتباهی تو سیستم بوده و بین 24 تا 48 ساعت بهم زنگ میزنن که دلیلش چی بوده و البته گفتن خودم هم زنگ برنم و اینترنتم رو چک کنم. منم همینطور بدون اینترنت موندم تا جواب بدن و دیروز هم از ایرانسل اس.ام.اس اومده که اگه تا فردا این پول رو پرداخت نکنم ، حساب غیر فعال میشه.(البته گفتن وقتی این مورد رفع شه حساب خودش دوباره فعال میشه).
    کسی میدونه این مشکل واسه چی به وجود اومده و راه حل اون چیه ؟
    چطوری شارژ کنم و استفاده کنم که اول ماه دیگه همچین مشکلی نداشته باشم ؟(شارژ با کارت شارژ این مسائل رو نداره ؟)
    این شماره پیگیری که بهم دادن، توی قسمت پیگری مشکل که میزنم، جواب نمیده و چیزی نشون نمیده اشکالی نداره ؟

Last edited by ase_pase; 23-06-2012 at 17:44.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اگه بخوام پسورد رو عوض کنم باید چکار کنم؟ (البته مودم من USB نیست)
    مودم شما چيه؟ شما بايد وارد كنترل حساب بشين و يه بخشي هست واسه تعويض رمز كاربري يا رمز مودم وايمكس يا همچين چيزي!
    بعد از تعويض بايد حتما وارد تنظيمات مودم بشيد (‌ داخل IE كد مودم رو 192.168.1.1 رو بزنيد) و در بخش آخر Security رمز جديد رو جايگزين رمز قبلي كنيد و ذخيره كنيد. و مودم رو يك بار خاموش روشن كنيد (‌برقش رو قطع كنيدو بعد از يك دقيقه دوباره وصل كنيد‌)
    سلام

من 2 مگ نامحدود دارم. تازه همین 2 هفته پیش هم وایمکس گرفتم.
    4شنبه شب زنگ زدم واسه تمدید و پرسیدم که اگه به جای شارژ موقت که فقط با کارت شارژ میشه شارژ کرد، از قسمت پرداخت صورت حساب/پرداخت آنلاین ،اقدام کنم و پول رو بریزم خود سیستم اول ماه واسم شارژ یوزر رو انجام میده که گفتن بله و مشکلی نیست و منم پول رو ریختم. بعد از ساعت 12 شب هم که دیگه شده بود 1 تیر تا ساعت 3 که بیدار بودم دیدم داره کار میکنه و دانلود میکنه و گفتم پس شارژ شده اما صبح که اومدم دیدم که میگه اعتبار سرویستون تموم شده ! توی قسمت حساب هم زده که 32 تومن بدهکارم! زنگ زدم ولی 2 روز اول منتظر بودم که این اپراتور های گرامی اطلاعات سیستمشون به روز شه. اون موقع میگفتن ممکنه مصرف آزاد داشته باشی که میگفتم من که یوزر نامحدود دارم و قبلا از تموم شدن اعتبار هم پول رو کامل ریختم به حساب جواب درستی ندادن یا حداقل چیزی که من متوجه بشم نگفتن. بعد از آپدیت سیستمشون هم که زنگ زدم و دیروز یک درخواستی واسم پر کردن، گفتن مصرف آزاد نبوده و یک اشتباهی تو سیستم بوده و بین 24 تا 48 ساعت بهم زنگ میزنن که دلیلش چی بوده و البته گفتن خودم هم زنگ برنم و اینترنتم رو چک کنم. منم همینطور بدون اینترنت موندم تا جواب بدن و دیروز هم از ایرانسل اس.ام.اس اومده که اگه تا فردا این پول رو پرداخت نکنم ، حساب غیر فعال میشه.(البته گفتن وقتی این مورد رفع شه حساب خودش دوباره فعال میشه).
    کسی میدونه این مشکل واسه چی به وجود اومده و راه حل اون چیه ؟
    چطوری شارژ کنم و استفاده کنم که اول ماه دیگه همچین مشکلی نداشته باشم ؟(شارژ با کارت شارژ این مسائل رو نداره ؟)
    این شماره پیگیری که بهم دادن، توی قسمت پیگری مشکل که میزنم، جواب نمیده و چیزی نشون نمیده اشکالی نداره ؟

من دو ماه پيش اين مشكل رو داشتم . هيچ وقت از طريق بانك و آنلاين پرداخت انجام نديد چون 2 روز كاري طول ميكشه كه وارد سيستم بشه از طريق بانك.
    هميشه مشكل وجود داره براي انتقال وجه از حساب به وايمكس . سريعترين راه انتقال ازطريق كارت شارژ هست.
    شما پول رو ريختيد ولي پول بعد از 12 شب 31 وارد حساب شده بود و بخاطر همين تعرفه فعال نشد و شما به صورت مصرف آزاد استفاده كرديد و پولتون رو بدون در نظر گرفتن تعرفه مصرف كرديد.
    هميشه سه چهار روز قبل پول رو تو حسابتون داشته باشيد در غير اينصورت روز آخر فقط با كارت شارژ شارژ كنيد!
    احتمالش هم هست كه تعرفه رو تاييد نهايي نكرديد. هميشه پيش مياد كه تعرفه تاييد نهايي نميشه!‌بايد زنگ بزنيد به پشتيباني كه تعرفه ي مورد نظر رو تاييد كنيد!‌( كه هموني هست كه ميخواين يا نه !)
    Last edited by Milad4171; 23-06-2012 at 18:47.

6. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

آقا مرسی بابت جواب سریع
    پس کارت شارژ آنی هستش دیگه ؟ بعد 132 تومن کارت بخرم کافیه یا اینکه چون این کارت ها ارزش مکالمه اون ها 4هزار و اندی هست باید ارزش مکالمه کارت 132 تومن باشه ؟
    حالا اینا پول(32 تومن) رو به حساب من برمیگردونن یا اینکه من باید این پول رو پرداخت کنم ؟
    چقدر طول کشید که به شما جواب دادن و مشکل حل شد ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

كارت شارژ ها 5 درصد ماليات رو از مبلغ كم ميكنن .بايد اينم در نظر داشته باشيد!
    يعني شما بايد 132 رو با كسر ماليات حساب كنيد كه ميشه يه چيزي حدودا 140 تومن حدودا!!!
    البته از طريق بانك واسه مبلغ هاي بالا راحت تره ولي بايد دو سه روز قبل از پايان دوره به حساب ريخته بشه!
    -
    شما پولي رو كه مصرف كردي به صورت آزاد كه ديگه تموم شده! الان موجودي هرچقدر هست بايد به اضافه ي مبلغ باقي مانده كني و تو حساب داشته باشي كه واسه ماه بعدي تعرفه ي مورد نظر رو فعال كني. ولي قبلش حتما بايد بري تو بخش تغيير طرح تعرفه و تعرفه مورد نظر رو دوباره تاييد كني!

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مودم شما چيه؟ شما بايد وارد كنترل حساب بشين و يه بخشي هست واسه تعويض رمز كاربري يا رمز مودم وايمكس يا همچين چيزي!
    بعد از تعويض بايد حتما وارد تنظيمات مودم بشيد (‌ داخل IE كد مودم رو 192.168.1.1 رو بزنيد) و در بخش آخر Security رمز جديد رو جايگزين رمز قبلي كنيد و ذخيره كنيد. و مودم رو يك بار خاموش روشن كنيد (‌برقش رو قطع كنيدو بعد از يك دقيقه دوباره وصل كنيد‌)
    مدل مودم WIXFMM-130هست، بعد که توی کنترل حساب رمز رو عوض کردم توی همون قسمتی که بالاش زده phase1 و phase2 یه قسمت password داره همونجا باید رمز جدید رو بزنم؟
    بعد پسورد هم همونه که باهاش وارد کنترل حساب میشم دیگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها سلام...ممنون میشم کمک کنید

من یه وایمکس همراه جیبی میخاستم...اول اینکه نمیدونم مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟؟؟

سوال دومم اینه که مثلا زده هزینه تعرفه یک ساله...خوب یک ساله چند گیگ و با چه سرعتی؟؟

سرعت دانلود جطوره و چنده؟؟

من میخام مودم بگیرم و ماهیانه شارزش کنم...آیا اینجوری میشه؟ نمیخام سالانه پولشو بدم...شاید بخام یک ماه یه تعرفه دیگه بزنم؟؟

تعرفه هاش رو برام بگید ممنون میشم
    hoy hoyyyyyyyyyyy

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

اول اينكه اون كساني كه توي بخش اپراتور ايرانسل نشستن يكي مثل من و تو هستن ! اطلاعاتشون يه چيزي تو يه چارچوب خاص هست. منم وقتي يكي يه چيزي ازم بپرسه و بلد نباشم يه جوابي ميدم كه طرف قانع بشه و اصولا اين جواب ممكنه درست نباشه!
    اينكه اين داستان استفاده به صورت كلي از تمام اعتبار بلند مدت كه ميگين گفتن جمع شده غير ممكنه چون من خودم يه چيزي حدود ده روز پيش واسه خودم تعرفه بلند مدت 6 ماهه رو فعال كردم و اين گزينه بود!
    و اينكه استفاده به صورت كلي از تمام موجودي حساب شما در گزينه ي شماره 9 (‌پايين صفحه در كنترل حساب وايمكس در بخش حساب موجود هست . زده باقي مانده طرح تعرفه بلند مدت!. اگر 0 باشه كه يعني تموم شده !
    ممكن هم هست كه شما هزينه ي اين ماه رو استفاده كردين و ترافيك اين ماهتون تموم شده باشه. شما ميتونين با واريز مبلغ 6700 تومن يعني اينطوري كه من چك كردم با يك كارت شارژ 5 تومني و 2 تومني موجودي با كسر ماليات ميشه 6500 .پس مجبوري يه هزار تومني ديگه هم بريزي !
    مبلغ بسته افزايشي يك گيگ 6700 هست كه بعد از واريز مبلغ به بخش خدمات ارزش افزوده رفته و يك گيگ رو انتخاب ميكنيد!

خوب درسته! شما وقتي يه تعرفه بلند مدت ثبت ميكني تا پايان قرارداد اون طرح نميتوني تغيير وضعيت بدي. كلا تعرفه يك ساله زياد خوب نيست! بدرد كساني ميخوره كه كارشون مشخص هست و زياد با نت كار ندارن! اومديم و نارضايتي پيش اومد شما بايد پولي رو كه دادي تا يك سال بي استفاده نگه داري.
    در صورت پايان ترافيك شما ميتوني بسته افزايشي خريداري كني. يعني به اندازه اي كه توي موجودي حساب 6700 تومن باشه ميتوني يه بسته يك گيگ ترافيك رايگان خريداري كني كه يك ماه زمان داره.حالا
    اگه شما بياي دو تا يك گيگ خريداري كني ميتوني اين دو گيگ رو توي 60 روز و سه تا يك گيگ 90 روز و چهار تا يك گيگ 120 روز به همين صورت!!!
    البته هزينه ي بيشتري نسبتا ميدي تا اينكه مثلا يه بسته ي 5 گيگي خريداري كني! ولي زمان بيشتري هم واسه استفاده اش داري!
    كافيه اون مقدار پول رو تو حساب داشته باشي و از بخش خدمات ارزش افزوده حجم مورد نظر رو از بخش بسته افزايشي خريداري كني!
    ممنون پس منظورت اینه که شارژ کردن 1 گیگ ،1 گیگ به صرفه تر از شارژ 5 گیگ یک جا هست ! از نظر زمان استفاده ؟
    ممنون از بابت جوابت
    حالا اخرین سوال ؟ الان من که یک ساله هستم هیچ راهی برای تغییر طرح تا اتمام این یک سال ندارم !؟ اگه مثلا بعد از 4 5 ماه ترافیکم تموم شه بخوام برم رو مصرف ازاد هم نمیتونم سرعتم رو تغییر بدم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مدل مودم WIXFMM-130هست، بعد که توی کنترل حساب رمز رو عوض کردم توی همون قسمتی که بالاش زده phase1 و phase2 یه قسمت password داره همونجا باید رمز جدید رو بزنم؟
    بعد پسورد هم همونه که باهاش وارد کنترل حساب میشم دیگه؟
    روش كار به اين صورت هست بايد در كنترل حساب و مودم رمز ورود رو عوض كنيد!

اول وارد بخش كنترل حساب ميشيد و از مسير مروبطه رمز ورود رو تغيير ميديد.

دوم وارد مودم ميشيد و رمز جديدي رو كه در كنترل حساب جايگذين كردين وارد ميكنين

ممنون پس منظورت اینه که شارژ کردن 1 گیگ ،1 گیگ به صرفه تر از شارژ 5 گیگ یک جا هست ! از نظر زمان استفاده ؟
    ممنون از بابت جوابت
    حالا اخرین سوال ؟ الان من که یک ساله هستم هیچ راهی برای تغییر طرح تا اتمام این یک سال ندارم !؟ اگه مثلا بعد از 4 5 ماه ترافیکم تموم شه بخوام برم رو مصرف ازاد هم نمیتونم سرعتم رو تغییر بدم ؟

آره . شايد هزينه اش بيشتر بشه ولي زمان استفاده بيشتر داره نصبت به خريد يه بسته ي 5 گيگي مثلا!
    فكر نكنم راهي باشه شما هم ميتوني با بسته خريداري كني هم ميتونه در صورتي كه در هنگام خريد استفاده ازتمام ترافيك رو انتخاب نكرديد پس هر ماه مقدار حدودا فكر كنم 4 گيگ به حسابتون ميريزه!!
    به صورت كلي تا پايان قرارداد نه ميتونين سرعتتون رو تغيير بدين نه تعرفه رو !

بچه ها سلام...ممنون میشم کمک کنید

من یه وایمکس همراه جیبی میخاستم...اول اینکه نمیدونم مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟؟؟

سوال دومم اینه که مثلا زده هزینه تعرفه یک ساله...خوب یک ساله چند گیگ و با چه سرعتی؟؟

سرعت دانلود جطوره و چنده؟؟

من میخام مودم بگیرم و ماهیانه شارزش کنم...آیا اینجوری میشه؟ نمیخام سالانه پولشو بدم...شاید بخام یک ماه یه تعرفه دیگه بزنم؟؟

تعرفه هاش رو برام بگید ممنون میشم
    شما اگر يه سر به سايت ايرانسل بزنيد مي بينيدكه تعرفه هاي يك ساله هم داره كه واسه خيلي ها به صرفه تره!
    ولي با خريد يك ساله تا پايان سال نميتونين اقدام به تغيير تعرفه كنيد. يا 6 ماهه يا ماه به ماه!
    خوب و بدش هم بستگي داره به محله و وضعيت !
    من راضي هستم!
    تو بيشتر مناطق هم تست كردم خوب بوده!
    سرعتش هم به اين صورته 128 16كيلو -256 32 كيلو - 512 64 كيلو - 1 مگ 128 كيلو!!!
    امكان داره تو سرعت هاي بالا كم و زياد هم باشه!!!

13. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •