بله!اگه کسی پسورد مودم رو داشته باشه میتونه از ترافیکم استفاده کنه؟ (همون دزدی)
كافيه كه شماره وايمكس *** 09411 و پسرورد رو جاي يوزر و پسورد خودش بزنه. اين كار روي مودم هاي USB خيلي راحت انجام ميشه!
بله!اگه کسی پسورد مودم رو داشته باشه میتونه از ترافیکم استفاده کنه؟ (همون دزدی)
كافيه كه شماره وايمكس *** 09411 و پسرورد رو جاي يوزر و پسورد خودش بزنه. اين كار روي مودم هاي USB خيلي راحت انجام ميشه!
اگه بخوام پسورد رو عوض کنم باید چکار کنم؟ (البته مودم من USB نیست)
سلام
من 2 مگ نامحدود دارم. تازه همین 2 هفته پیش هم وایمکس گرفتم.
4شنبه شب زنگ زدم واسه تمدید و پرسیدم که اگه به جای شارژ موقت که فقط با کارت شارژ میشه شارژ کرد، از قسمت پرداخت صورت حساب/پرداخت آنلاین ،اقدام کنم و پول رو بریزم خود سیستم اول ماه واسم شارژ یوزر رو انجام میده که گفتن بله و مشکلی نیست و منم پول رو ریختم. بعد از ساعت 12 شب هم که دیگه شده بود 1 تیر تا ساعت 3 که بیدار بودم دیدم داره کار میکنه و دانلود میکنه و گفتم پس شارژ شده اما صبح که اومدم دیدم که میگه اعتبار سرویستون تموم شده ! توی قسمت حساب هم زده که 32 تومن بدهکارم! زنگ زدم ولی 2 روز اول منتظر بودم که این اپراتور های گرامی اطلاعات سیستمشون به روز شه. اون موقع میگفتن ممکنه مصرف آزاد داشته باشی که میگفتم من که یوزر نامحدود دارم و قبلا از تموم شدن اعتبار هم پول رو کامل ریختم به حساب جواب درستی ندادن یا حداقل چیزی که من متوجه بشم نگفتن. بعد از آپدیت سیستمشون هم که زنگ زدم و دیروز یک درخواستی واسم پر کردن، گفتن مصرف آزاد نبوده و یک اشتباهی تو سیستم بوده و بین 24 تا 48 ساعت بهم زنگ میزنن که دلیلش چی بوده و البته گفتن خودم هم زنگ برنم و اینترنتم رو چک کنم. منم همینطور بدون اینترنت موندم تا جواب بدن و دیروز هم از ایرانسل اس.ام.اس اومده که اگه تا فردا این پول رو پرداخت نکنم ، حساب غیر فعال میشه.(البته گفتن وقتی این مورد رفع شه حساب خودش دوباره فعال میشه).
کسی میدونه این مشکل واسه چی به وجود اومده و راه حل اون چیه ؟
چطوری شارژ کنم و استفاده کنم که اول ماه دیگه همچین مشکلی نداشته باشم ؟(شارژ با کارت شارژ این مسائل رو نداره ؟)
این شماره پیگیری که بهم دادن، توی قسمت پیگری مشکل که میزنم، جواب نمیده و چیزی نشون نمیده اشکالی نداره ؟
![]()
Last edited by ase_pase; 23-06-2012 at 17:44.
مودم شما چيه؟ شما بايد وارد كنترل حساب بشين و يه بخشي هست واسه تعويض رمز كاربري يا رمز مودم وايمكس يا همچين چيزي!
بعد از تعويض بايد حتما وارد تنظيمات مودم بشيد ( داخل IE كد مودم رو 192.168.1.1 رو بزنيد) و در بخش آخر Security رمز جديد رو جايگزين رمز قبلي كنيد و ذخيره كنيد. و مودم رو يك بار خاموش روشن كنيد (برقش رو قطع كنيدو بعد از يك دقيقه دوباره وصل كنيد)
من دو ماه پيش اين مشكل رو داشتم . هيچ وقت از طريق بانك و آنلاين پرداخت انجام نديد چون 2 روز كاري طول ميكشه كه وارد سيستم بشه از طريق بانك.
هميشه مشكل وجود داره براي انتقال وجه از حساب به وايمكس . سريعترين راه انتقال ازطريق كارت شارژ هست.
شما پول رو ريختيد ولي پول بعد از 12 شب 31 وارد حساب شده بود و بخاطر همين تعرفه فعال نشد و شما به صورت مصرف آزاد استفاده كرديد و پولتون رو بدون در نظر گرفتن تعرفه مصرف كرديد.
هميشه سه چهار روز قبل پول رو تو حسابتون داشته باشيد در غير اينصورت روز آخر فقط با كارت شارژ شارژ كنيد!
احتمالش هم هست كه تعرفه رو تاييد نهايي نكرديد. هميشه پيش مياد كه تعرفه تاييد نهايي نميشه!بايد زنگ بزنيد به پشتيباني كه تعرفه ي مورد نظر رو تاييد كنيد!( كه هموني هست كه ميخواين يا نه !)
Last edited by Milad4171; 23-06-2012 at 18:47.
آقا مرسی بابت جواب سریع
پس کارت شارژ آنی هستش دیگه ؟ بعد 132 تومن کارت بخرم کافیه یا اینکه چون این کارت ها ارزش مکالمه اون ها 4هزار و اندی هست باید ارزش مکالمه کارت 132 تومن باشه ؟
حالا اینا پول(32 تومن) رو به حساب من برمیگردونن یا اینکه من باید این پول رو پرداخت کنم ؟
چقدر طول کشید که به شما جواب دادن و مشکل حل شد ؟
كارت شارژ ها 5 درصد ماليات رو از مبلغ كم ميكنن .بايد اينم در نظر داشته باشيد!
يعني شما بايد 132 رو با كسر ماليات حساب كنيد كه ميشه يه چيزي حدودا 140 تومن حدودا!!!
البته از طريق بانك واسه مبلغ هاي بالا راحت تره ولي بايد دو سه روز قبل از پايان دوره به حساب ريخته بشه!
-
شما پولي رو كه مصرف كردي به صورت آزاد كه ديگه تموم شده! الان موجودي هرچقدر هست بايد به اضافه ي مبلغ باقي مانده كني و تو حساب داشته باشي كه واسه ماه بعدي تعرفه ي مورد نظر رو فعال كني. ولي قبلش حتما بايد بري تو بخش تغيير طرح تعرفه و تعرفه مورد نظر رو دوباره تاييد كني!
مدل مودم WIXFMM-130هست، بعد که توی کنترل حساب رمز رو عوض کردم توی همون قسمتی که بالاش زده phase1 و phase2 یه قسمت password داره همونجا باید رمز جدید رو بزنم؟مودم شما چيه؟ شما بايد وارد كنترل حساب بشين و يه بخشي هست واسه تعويض رمز كاربري يا رمز مودم وايمكس يا همچين چيزي!
بعد از تعويض بايد حتما وارد تنظيمات مودم بشيد ( داخل IE كد مودم رو 192.168.1.1 رو بزنيد) و در بخش آخر Security رمز جديد رو جايگزين رمز قبلي كنيد و ذخيره كنيد. و مودم رو يك بار خاموش روشن كنيد (برقش رو قطع كنيدو بعد از يك دقيقه دوباره وصل كنيد)
بعد پسورد هم همونه که باهاش وارد کنترل حساب میشم دیگه؟
hoy hoyyyyyyyyyyy
ممنون پس منظورت اینه که شارژ کردن 1 گیگ ،1 گیگ به صرفه تر از شارژ 5 گیگ یک جا هست ! از نظر زمان استفاده ؟
ممنون از بابت جوابت
حالا اخرین سوال ؟ الان من که یک ساله هستم هیچ راهی برای تغییر طرح تا اتمام این یک سال ندارم !؟ اگه مثلا بعد از 4 5 ماه ترافیکم تموم شه بخوام برم رو مصرف ازاد هم نمیتونم سرعتم رو تغییر بدم ؟
روش كار به اين صورت هست بايد در كنترل حساب و مودم رمز ورود رو عوض كنيد!
اول وارد بخش كنترل حساب ميشيد و از مسير مروبطه رمز ورود رو تغيير ميديد.
دوم وارد مودم ميشيد و رمز جديدي رو كه در كنترل حساب جايگذين كردين وارد ميكنين
آره . شايد هزينه اش بيشتر بشه ولي زمان استفاده بيشتر داره نصبت به خريد يه بسته ي 5 گيگي مثلا!
فكر نكنم راهي باشه شما هم ميتوني با بسته خريداري كني هم ميتونه در صورتي كه در هنگام خريد استفاده ازتمام ترافيك رو انتخاب نكرديد پس هر ماه مقدار حدودا فكر كنم 4 گيگ به حسابتون ميريزه!!
به صورت كلي تا پايان قرارداد نه ميتونين سرعتتون رو تغيير بدين نه تعرفه رو !
شما اگر يه سر به سايت ايرانسل بزنيد مي بينيدكه تعرفه هاي يك ساله هم داره كه واسه خيلي ها به صرفه تره!بچه ها سلام...ممنون میشم کمک کنید
من یه وایمکس همراه جیبی میخاستم...اول اینکه نمیدونم مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟؟؟
سوال دومم اینه که مثلا زده هزینه تعرفه یک ساله...خوب یک ساله چند گیگ و با چه سرعتی؟؟
سرعت دانلود جطوره و چنده؟؟
من میخام مودم بگیرم و ماهیانه شارزش کنم...آیا اینجوری میشه؟ نمیخام سالانه پولشو بدم...شاید بخام یک ماه یه تعرفه دیگه بزنم؟؟
تعرفه هاش رو برام بگید ممنون میشم
ولي با خريد يك ساله تا پايان سال نميتونين اقدام به تغيير تعرفه كنيد. يا 6 ماهه يا ماه به ماه!
خوب و بدش هم بستگي داره به محله و وضعيت !
من راضي هستم!
تو بيشتر مناطق هم تست كردم خوب بوده!
سرعتش هم به اين صورته 128 16كيلو -256 32 كيلو - 512 64 كيلو - 1 مگ 128 كيلو!!!
امكان داره تو سرعت هاي بالا كم و زياد هم باشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)