من توی مستر لیگ یه بازیکن خریدم چرا پس نمیاد توی لیست بازیکنام ، اون فلش هم سبز شده توی نقل و انتقالاش
ممنون میشم جواب بدین
من توی مستر لیگ یه بازیکن خریدم چرا پس نمیاد توی لیست بازیکنام ، اون فلش هم سبز شده توی نقل و انتقالاش
ممنون میشم جواب بدین
توی کیت سرور پوشه img که نیست. پس کجا باید ریخت؟
این ژاپنیها چرا اینقدر به منچستر یونایتد علاقه دارند واقعا عقده این همیشه منچسترو قویتر از بقیه تیما درست میکنن رونی همه رو هل میده میره جلو یا الکی دریپ میکنه مدافعهام هیچ کاری نمیکنن در صورتی که اصلا بازیکن دریپ زنی نیست . منچسترو حتی از بارسلوناهم قویتر ساختن .
یه پوشه به این نام هست example-root1 و داخل این پوشه ، پوشه img هست
اگر هم نیست خودت درست کن
بچه ها کسایی که رای میدن به جفت تیمها رای بدن . رای پرسپولیس داره افت میکنه
درسته اگه یکی از این تیما باشه و اون یکی نباشه ارزش ندارهبچه ها کسایی که رای میدن به جفت تیمها رای بدن . رای پرسپولیس داره افت میکنه
تقریبا PES 2010 من تکمیله فقط یک کار وقت گیر دیگه مونده و اونم درست کردن دسته دوم ایتالیا برای مستر لیگه . کیت ها و لوگوهاشونو آماده کردم دنبال STAT 2009 FM این تیمها هستم تا از طریق CSV و با برنامه Pro-Evo Edition ایمپورتشون کنم . آماده که شد اگه کسی خواست آپشن فایل و بقیه مواردو یک جا آپلود میکنم .
سلام آرمین جان
از قرار معلوم باید فایل Microsoft Chart Controls for Microsoft .NET Framework 3.5هم نصب بشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلیها این مشکلو داشتن که صبح goldorakiller اومد گفت باید اینکار رو بکنید .
سلام حسين جان
پيام خصوصي خودت رو لطفا چك كن منون ميشم
خوب بچه ها با هزار بدبختي درصد هاي پرسپوليس و استقلال رو برابر كردم لطفا از اين به بعد به هر دو تيم راي بدين تا هر دو با هم جلو برن ممنون تا الان با نزديك 3500 راي اول هستيم
گفتم شايد فقط رو ايكس باكس اين مشكلو داره
پس روي كامپيوتر هم خرابه!!!
من براي اينكه بتونم ذخيره كنم
رفتم به قسمت Edit و اونجا ارنج رو تنظيم كردم و بازيكنها رو مرتب كردم، و بعد سيو كردم
چون واقعا كونامي گنده بزرگي زده![]()
صد در صد تاييد ميكنم حرف شما رو
در نسخه قبلي چنين مشكلي وجود نداشت
واقعا متاسفم........
ميشه بگين كدوم مشكل رو ميگين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)