تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 769 از 1135 اولاول ... 269669719759765766767768769770771772773779819869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,681 به 7,690 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اینم کل تنظیم های مودمم... آیا کسی میدونه چه تیکی کم و زیاد زدم.. آخه با همین تنظیم ها ماتریکس درست میشه اما همیار نه...

ولی چراغ اینترنت سبز نمیشه و قرمز میمونه

من هم دقیقا" یه مدت مشکل شما رو با آسیاتک شدم مودم من هم دی لینک بود . من مودم رو عوض کردم درست شد . یه تی پی لینک گرفتم الان 7-8 ماهه مثل بنز کار میکنه .

2. 2 کاربر از reza00980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maxell2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آرش جان یک بار مودمت رو با دکمه پشتش که سوزن میزنن ریست کن...بعد کانکشن سیستمت هم روی اتومات بزار...چرا براش آی پی تعریف کردی؟؟؟بزارش رو اتومات...دی ان اس هم بزار رو اتومات...زنگ زدم گفتم سرعت پیج باز کردنم به نصبت دانلودم کنده...گفت دی ان اس ست کن تا بهتر بشه...ست کردم فرقی نکرد...منم پاکش کردم..یادم نیست دی ان اس چی بود

یه زنگ هم بزنی به بخش فنی بد نیست...

ولی در کل دی لینک با بیشتر سرویس دهنده ها مشکل داره..نمیدونم چرا...ولی تی پی لینک کلا تو دنیا محبوبیت بیشتری تو عموم داره

یه تی پی لینک 4 پورت وایرلس الان 95 تومن هست....اگه بتونی مودم خودت رو بفروشی یکم هم بزاری روش یه تی پی لینک بگیری به نظرم بهتره

4. 2 کاربر از maxell2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من هم دقیقا" یه مدت مشکل شما رو با آسیاتک شدم مودم من هم دی لینک بود . من مودم رو عوض کردم درست شد . یه تی پی لینک گرفتم الان 7-8 ماهه مثل بنز کار میکنه .
    یه d-link وایرلس هم دارم... با اونم مشکل دارم.... جالبه با ماتریکس راحت میره روو حالت اتوماتیک...

6. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان اسیاتکی برای شما هم امروز میزان حجم باقی مانده را نشان نمیده؟

8. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

آرش جان یک بار مودمت رو با دکمه پشتش که سوزن میزنن ریست کن...بعد کانکشن سیستمت هم روی اتومات بزار...چرا براش آی پی تعریف کردی؟؟؟بزارش رو اتومات...دی ان اس هم بزار رو اتومات...زنگ زدم گفتم سرعت پیج باز کردنم به نصبت دانلودم کنده...گفت دی ان اس ست کن تا بهتر بشه...ست کردم فرقی نکرد...منم پاکش کردم..یادم نیست دی ان اس چی بود

یه زنگ هم بزنی به بخش فنی بد نیست...

ولی در کل دی لینک با بیشتر سرویس دهنده ها مشکل داره..نمیدونم چرا...ولی تی پی لینک کلا تو دنیا محبوبیت بیشتری تو عموم داره

یه تی پی لینک 4 پورت وایرلس الان 95 تومن هست....اگه بتونی مودم خودت رو بفروشی یکم هم بزاری روش یه تی پی لینک بگیری به نظرم بهتره
    چند بار رست کردم... هر چی هست d-link با همیار سازگار نیست... حالا فعلا با همین حالت دستی سر میکنم... در مورد dns هم یه باز زنگ زدم ست کزدم سرعتم هیچ فرقی نکرد و پاکش کردم... من سرعت پیج باز کردنم خوبه...

10. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

راستی همیار به شما گیگ ریگان داد ؟؟؟؟ به من یه گیگ داد به خاطر ولادت پیامبر...

12. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

جناب maxell2500 لطفا" یک یک صفحه کامل پینگ از آی پی های 46.4.56.144 و 84.47.231.218 برام بزارید . مرسی ( لطفا" در موقع پینگ گرفتن در حال دانلود نباشید . )

14. این کاربر از reza00980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    ما متاسفانه خونمون خط تلفن نداریم به همین خاطر مجبوریم اینترنت رو از بین این سه کیس یکیشو انتخاب کنم .
    به نظر شما کدومش بهتره؟
    1.وایمکس ایرانسل
    2.وایمکس مبین نت
    3. اینترنت رایتل
    البته مطمئنا هر کدومش که بخوام بگیرم سرعت 128 رو خواهم انتخاب خواهم کرد.
    خودم نظرم رو رایتل چون هم سیمکارته و هم جدیدا اومده چون یوزر کمتری داره قاعدتا باید بهتر باشه در نهایت اینکه هزینه اضافی هم نداره(یعنی مثل وایمکس نیاز به خرید مودم ندارم )
    خونمون هم محدوده فلکه سردخانه هست.
    مرسی

16. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    ما متاسفانه خونمون خط تلفن نداریم به همین خاطر مجبوریم اینترنت رو از بین این سه کیس یکیشو انتخاب کنم .
    به نظر شما کدومش بهتره؟
    1.وایمکس ایرانسل
    2.وایمکس مبین نت
    3. اینترنت رایتل
    خودم نظرم رو رایتل چون هم سیمکارته و هم جدیدا اومده چون یوزر کمتری داره قاعدتا باید بهتر باشه در نهایت اینکه هزینه اضافی هم نداره(یعنی مثل وایمکس نیاز به خرید مودم ندارم )
    مرسی
    رایتل پوشش تا سر دشت چنار هست اونم پوشش خارجی پس نمی تونید استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یکی از دو مورد را باید انتخاب کنید
    یا یه خط تلفن درخواست بدید یک تا دو هفته طول میکشه فکر کنم البته تاکید کنید که برای adsl میخواید که خط pcm ندن

18. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر شما کدومش بهتره؟
    1.وایمکس ایرانسل
    2.وایمکس مبین نت
    3. اینترنت رایتل
    مرسی
    دوست عزیز نظر من اینه که شما درخواست خط تلفن بدین!!!! الانم که خط خیلی ارزون شده و کمتر از 10 روز براتون نصب میکنن...( نمیدونم کدوم مرکز هستین ولی من برا خونمون شنبه صبح یه خط دوم درخواست دادم فیاض بخش سشنبه صبح خط تلفن رو بهم تحویل داد...)
    دلیلش هم اینه که 3 موردی که شما گفتین قیمت هایی به مراتب بیشتر از ای دی اس ال دارن!!!!و اگر شما یه خط تلفن بخرین در کمتر از 6 ماه با توجه به قیمت کمتر ای دی اس ال پول خط رو در میارین....در ضمن سیستم هایی مثل وایرلس و وایمکس در شریط بد آب و هوایی هم معولا مشکل دارن و اگه کلا فاصله از دکل زیاد باشه که دیگه بد تر!!!!
    رایتل هم اگر شما دانشجو نباشین یا پروانه کسب یا شرکت نداشته باشین به هیچ وجه به شما نت بیشتر از 128 نمیده (شاید یه موقع لازم داشتین) و تازه حتی اگر باشین برای تغییر سرویس باید کل مدارکتون رو پست کنید به تهران و چند روز الاف شین تا سرعت رو براتون تغییر بدن!!!! و البته اینترنتش از ایرانسل یه دره گرون تر هست.....
    و نکته آخر اینترنت هایی مثل ایرانسل و رایتل معمولا یه جور رفع کوتی هست و شما باید به عنوان آخرین راه حل دنبالش برین!!! نظر من اینه که حتی اگه یه درصد میتونی ای دی اس ال بگیری برو دنبالش!!!!

20. 3 کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •