البته با خیال راحت که نه ، چون باید مودمو PPPOE تنظیم کنی!
اینطوری که الان تنظیمه ، اگه دو تاشو با هم وصل کنی ، یکیشون وصل باشه ، اون یکی خطا یده
البته با خیال راحت که نه ، چون باید مودمو PPPOE تنظیم کنی!
اینطوری که الان تنظیمه ، اگه دو تاشو با هم وصل کنی ، یکیشون وصل باشه ، اون یکی خطا یده
شما احتمالاً خط تلفون رو وصل کردی به مودم کیس از اون یکی پرتش انشعاب گرفتی به مودم دی اس ال که هم بتونی دایل آپ وصل شی هم دی اس ال.
بله درسته ، ولي من ديگه خيلي وقته از دايال آپ استفاده نمي كنم براي همين سيمي رو كه از مودم كيسم به پريز تلفن وصل ميشه رو جدا كردم
موفق باشيد
شركت داتك دو مودم براي وايرلس و معمولي موجود داره.مي خواستم بدونم از نظر كيفيت و قيمت ارزش داره اين يكي از اين دو مودم رو بخرم يا مارك ديگه اي رو پيشنهاد مي دين؟
Dlink: u2640(77.000T) . u2520(35.000T)
Last edited by amirfiri; 27-05-2010 at 22:14.
میخواستم بدانم که وقتی با adsl در اینترنتم و صفحه ای را دانلود کردم و مشغول خواندن میشوم دیگر از اکانتم کسر نمیشود؟شرکت گفته دانلود کردی دو ساعت هم بخوانی از اکانتت استفاده نمیشود راست گفتند/مرسی
دیلینک آشغاله.
یا tp link بخرید یا linksys
tp-link 8901g چهارپرته وایرلس دار 50 تومن.
tp-link 8811 دو پرته 24 تومن.
لینکسیس 120 4 پرته وایرلس دار 80 تومن.
از بازار رضا یا ایران تهیه کنید.
موفق باشید.
سلام
می خواستم مودممو عوض کنم. زیاد حرفه ای نیستم در زمینه مودم و اینا . یه مودم معمولی می خوام در حد 40-35 . یک یا دو دونه lan و یه usb (اگه دوتا باشه بهتره) و دکمه خاموش روشن داشته باشه. چون شنیدم بعضی مودم ها ندارن دکمه خاموش روشنبعد اینکه مهمتر از همه عمر طولانیش بیشتر مهمه
اگرم خصوصیت خاص دیگه ای هست که باید توی خرید در نظر بگیرم خواهشا بگین چون همون طور که گفتم زیاد حرفه ای نیستم
مرسی
پاک شود
.......
Last edited by swamp; 28-05-2010 at 12:29.
سلام ، من ميخوام يه مودم بگيرم به نظرسنجي هاي ايت تاپيك نگاه كردم كه مودم D-link از همشون بيشتر آورده ولي تو بيرون كه ميپرسم ميگن مودمهاي D-link محدودند و زياد دانلود نميكنن !!خودش هم مودم tp-link ميفروخت كه خيلي تعريف ميكرد . حالا من tp-link بگيرم يا d-link ؟؟ مدلش رو هم بگيد كه ساده باشه ( پورت lan و غيره هم نميخوام ) فقط خودم ميخوام استفاده كنم .
ممنون ميشم كمك كنيد
مودم دیلینک چون از قدیم بیشتر وارد شده و تو شهرستانها هم فقط همین مودم گیر میاد بیشتر فروخته شده.
ولی این مودم خرابی توش زیاد داشته و کلاً مودم خوبی نیست همون tp-link رو بگیرید.
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
tp-link 8811 دو پرته قیمت 24 تومن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)