تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 769 از 1137 اولاول ... 269669719759765766767768769770771772773779819869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,681 به 7,690 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

مؤلفش کیه؟اگه محمود نصیریه من دارم

عکس اولی حسابان قدیمی ست و عکس دوم ویرایش جدید کتاب اموزش حسابان طبق کتاب جدیده ... حالا کی کدوم رو داره ؟ اصلا اینطور بگم کی جدید رو داره که ببینم چطوریاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

دوستان کسی آموزش حسابان مبتکران رو استفاده کرده ؟ واقعا ممنون میشم سریع بگید.شدید نیازه.تنکس
    آره من چاپ جدیدش رو دارم خوب گوش کون
    1- اگه حسابان بنیادی ضعیف هستی و می خوای به سطح متسط به بالا برسی بخرش
    2- اگه خیلی وقت اضافی داری بخرش

حجم کتاب خیلی زیاده و سطح کتاب یکم بالاست تمام اثبات ها رو هم انجام داده

به نظر من برای کنکور فقط گاج سفید به درد می خوره ( مبتکران - گاج سفید - گاج مشکی - قلمچی آبی رو دارم)

3. 2 کاربر از monaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها من برای حسابان میخوام این کتاب هارو بخرم

گاج مشکی
    گاج سفید
    خیلی سبز آموزش
    خیلی سبز کتاب کار

به نظرتون خوب هستن ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درضمن یک چیزی ، به نظرتون ارزش داره که یکی دو تا از اون 4 تا کتاب حسابان رو تعویض کنم و بجاش نشر الگو ( 2 جلدی ) بخرم ؟

مرسی ...
    ( سیستم قاطی کرده معلوم نیست چند تا پست شده ! ببخشید ! )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

13 دانلود درس کنکور دینامیک قسمت اول

سلام به همه بروبچ
    آقا اینم از درس کنکور دینامیک فیزیک بخش اول سایت کنکوری.
    از اینجا رایگان دانلود کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس سخن کوتاه باید والسلام

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض مافوق پست ...

نوشته شده توسط reza0382

سلام دوست عزیز گسسته ی فار اموزش نداره پس چطوری یاد بگیرم درس سختیم هست کارم سخت میشه

سلام رضا جان ...

عزیزم اگه یه کم با دقت خونده باشی میبینی گفتم که کتاب فار نمیخواد اموزش نمیده پس شما کتاب درسی و منتشران رو واسه تامین قسمت اموزش مطالب بخون ... حالا اگه نگاه کنی بعدش گفتم اگه هم نمیخوای این کارو بکنی میتونی همون گاجو بخونی چون تقریبا کفایت میکنه ... البته خبر اخر اینه که کتاب اموزش فار در حال ویرایش و افزایش درسنامه ها و مفصل تر کردن قسمت اموزشی هست . پس شما میل خودته . میتونی مثل من کتاب درسی رو دقیق بخونی تمریناش رو حل کنی همچنین منتشران رو بخونی تا مسئله اموزشت حل بشه .. و یا میتونی گاج رو بگیری که پر توضیح تر از فاره .. یا میتونی صبرم کنید که ویرایش جدید فار بیاد .

رضا به خدا فار همین الانشم بدون ویرایش با تستا حسابی رات میندازه . باور کن همچین توضیحی تو گسسته نیست تو گسسته پاسخ تست کار اموزش رو میکنه . پس میتونیم از این گفته که " پاسخ تشریحی تو درس گسسته همون اموزش گسسته ست " نتیجه بگیریم که کتاب گسسته فار کامل ترین کتاب اموزشی گسسته تو ایرانه چرا ؟ چون هر سوالش خدا شاهده تقریبا متوسط یه سوم صفحه ست . بعضی وقتا یه صفحه جای دو سوال رو میگیره با وجود اینکه فونتش کوچیک و به صرفم هست و تازه صفحه ارایش جوریه که جای بیشتری باز میشه واسه توضیح مطالب ... حالا اگه بخواد یکمم بیشتر توضیح بده که ... البته من میترسم بخوان تو این ویریش جدید پاسخا رو دسکاری کن که واقعا مخالفم .. اگه یادت باشهخ قبلنم بهت گفتم برگ برنده فار همین توضیحاته فارسیه ... گسسته فقط درک بالا و یکم تیز هوشی میخواد . اصلا گلم مگه بهت نگفتم اگه تونستی حتما گاج و فار رو با هم بخون ...

جناب metacortex توضیحات شندینی رو در مورد گسسته ( و اینکه اموزشش در تسته ) دارن که اگه صفحشو پیدا کردم واستون میذارم ...

لیست کتاب هایی که می خوام بگیرم
    هندسه تحلیلی گاج و بعد الگو یا فار؟؟؟؟؟
    ممممـــــ اشتباهه آ قــا !!! اینکه میگی گاج بعد الگو یا فار اشتباهه . کتاب تحلیلی گاج یه کتاب خیلی پر حجمه و در صورتی که خوب خونده بشه اصلا نیازی به کمکی نداره بنا به تایید بقیه (نه من) از جمله samba ... حالا در هر صورت خود کتابای تحلیلی الگو و یا فار شدیدا جامع و فراگیرن و اصطلاحا خودشون یه دنیاین که اصلا نمیتونی کنار یکی دیگه بخونیشون . پس یکی شونو انتخاب اصلی کن .. مگه اینکه مثل یه دانش اموز فوق العاده یک کتاب رو کتاب اصلی و اساس مطالعه قرار بدی و یه کتاب دیگه داشته باشی که اگه یه وقت تو یه بحث خاص اون کتاب اصلی ، مشکل داشتی و یا کم تسلط بودی ازش تست بزنی که ضفت برطرف شه ...

فیزیک 1و2 دبیرستان مبتکران که موئلف محمود زاده نباشه؟؟؟یعنی میتونم کمر فیزیک قلم چی رو با اندیشه سازان بشکنم
    اشتباه نمی کنی ؟! عزیزم من که یه خروار حرف زدمو گفتم فیزیک 1و2 مبتکران این عکس شه ، این مولفاشه ، این توضیحاتشه ، اونوقت شما تحجب میکنی که " چطور محمودزاده نیست ؟!!!! " . واقعا جا خوردم . قطعا نباید محمود زاده باشه ... اصلا من باور نمیکنم کتابای محمودزاده بتونن کمر کنکور رو تنهایی بشکونن که شما تصور میکنی و میپرسی : ایا جاگزینش یعنی اندیشه سازان میتونه بشکنه یا نه ؟!!
    پسر گل اندیشه سازان تماما از محمودزاده کنکوری تر ، تستی تر و مناسب تر واسه کنکوره ... هر کتاب دیگه ای بگو الا کتاب های محمود زاده ... رمزینه ، فار ، الگو ، خیلی سبز و .. اخرین مطلب هم چرا میگی : "فقط با اندیشه سازان میخوایی کار کنی " ؟! پسر خوب حداقل واسه فیزیک پیشت دو تا بگیر اونوقته که محتمل تره شکستن کمر کنکور .. دو تا کتاب واسه کسی که درصد بالا میخواید اصلا زیاد نیست ...

فیزیک اموزش رمزینه دارم به جز سال دوم تستپیش چی باشه الگو یا فار یاخیلی سبز .....پیش 2 الگو دارم

تست پیشم تقریبا قبلا گفتم : ظاهرا کتاب رمزینه پیش 1 و 2 رو داری پس دیگه مجموعه فار رو توصیه نمیکنم ...اما بازم فار تسلیم نشده .. قراره فار فیزیک پیش1 ازمون رو اول مهر منتشر کنه که اونی هست که شما میخوایی ( الان این موقع سال پیش 1 لازمه و چند ماه دیگم پیش رو میدن بیرون نترس).. بعد کتابای فیزیک پیش 1 اقای مصلایی در دو جلد که تستن با درسنامه .... بعد کتابای فیزیک پیش 1و2 الگو در سه جلد که بازم درس و تستن ... اگر واست پیدا شد کتابای فیزیک پیش 1و2 اندیشه سازان مبتکران (با مولفان فیزیک فار و فیزیک 1و2 که قبلا توضیح دادم ) در سه جلد ... تستای فیزیک پیش 1 دریافتم خوبه .. جدی میگم کم حجم و خوب .. البته منظورم اونی هست که فقط تسته یعنی کتاب تست فیزیک دریافت ..

هندسه پایه چی بگیرم؟؟ پارسال نخوندم
    این پست esilovexp کمکت میکنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من هندسه پایه رو شروع نکردم به خوندن .. ولی پیشنهادم (یعنی چیزی که واسه خودم تئوریا قرار دادم که طبقش شروع کنم و میخوام انجام بدم اینه که ) اینه که کتاب درسی و تمریناشو حل کنم بعد کتاب تست هندسه 1و2 الگو که واقعا خوبه و جوابگو رو با کتابای اقای ابوالقاسمی بخونم ... ببین نظر نهایی من وقتیه که شروع کنم و ببینم ایا در عمل این کار درسته و جواب میده یا نه ... ولی واقعا این کارو درست میبینم چون همین کار رو با زحمت بهش رسیدم

سی دی اموزش مبتکران شیمی خوبه یا نه

DVD بازرگان لازم نیست .. رو جلد کتاب میگه دقیقا مطالب کتاب رو درس و نکته ها رو میگن .. بنظرم سرکاریه یا حداقل نیازی بهشون نیست تا خود شیمی مبتکران و خیلی سبز هست . باور کن نیاز نیست اصلا ...

اما هشدار »»»»»»»»»»»»»

هشدار ... هشدار ... لطفا هر چه زودتر این وضعیت فکری را رها کنید ... هشدار .... هشدار ... امکان نائل شدن به سربازی در کمین است ... ده .. نه ... هشت و خودره ای ... ( اینا به ماهه نه ثانیه )

ای رضا !!! همه این کتابای فیزیک پیش که گفتم بهت عالین یعنی استانداردن یعنی با تک تکشون تجربه درصد فیزیک بالای هفتاد هشتاد داشتیم .. واقعا کم ایرادن . اینا رو گفتم که به این نتیجه بگیرم هر کدوم از اینارو گرفتی بقیه به خودت ربط داره یعنی همشون اون توانایی لازم رو دارمن که باهاشون بشه یه درصد خیلی خوب رو اورد . پس اصل کاری تویی ! یکی با الگوی 3 جلدی میتونه فیزیک رو هشتاد بزنه اما یکی دیگه با داشتن چاپ جدید الگو ! و خیلی سبز نمیتونه پنجا بزنه .... مخلص کلام اینکه : واقعا این کتابا تو قسمتی که بهشون مربوطه و وظیفشونه یعنی شرح کامل و پوشش کنکور ، فوق العادن ولی درصد خوب تو فیزیک تنها به این پارامتر بسنده نمیکه بلکه کنارش باید عنصر تلاش و پشتکار و استفاده صحیح و صد البته کا کردن باهاشون باشه .. این همون وضعیت فکری هست که بالا به شوخی گفتم " که تو فکر میکنی با سعی فراوان در صورت داشتن فار موفق میشی ولی با سعی فراوان با خیلی سبز موفق نمیشی و در واقع خیلی سبز همه خوندناتو بر باد میده . من میگم از وضعیت و تفکر بیرون بیا این اشتباهه ... در مورد این کتابای خوب این اشتباهه پس میگم به یکیشون اعتماد کن و تا میتونی تا نا داری بخون . نمیدونم تونستم بهت بگم مطلب رو یا نه ولی نتیجه رو بهت میگم : اگه منظورم رو گرفته باشی باید باید الان دیگه هیچ فرق زیادی بین اینا قائل نشی و هیچ استرسی برای انتخابشون نداشته باشی چون که اینا تا جایی که بهشون مربوط هست کاملن بقیه میمونه واسه وظیفه تو .... البته هیمن قضیه برای انتخاب بین گسسته فار و گسسته گاج و گسسته خوشخوان صادقه ... یعنی همشون توانایی که باید داشته باشن رو دارن و باید تو با زحمت خودت بیشترین راندمان ازشون بگیری .. همین قضیه رو هم برای تحلیلی فار و گاج و الگو داریم . البته من منکر سازگاری دانش اموز با کتاب نمیشم واسه همین اینجا میگم فار اونجوریه یا خوشخوان این جوری ..

من یه کارو خیلی توصیه میکنم البته شخصیه که شاید باشن دوستایی که نپسندن این رو ولی میگم .. سعی کنید یه کتاب رو کتاب پایه قرار بدین که همه تستاشو جواب بدین و کاملا بهفمیش و در کنار اون یه کتاب رو بذارید واسه اینکه اگه وقت کردید حتما بی اینکه ضعف داشته باشید تو اون بحث برید ازش تست بزنید ( البته بعد تمون کردن تستای کتاب اول ) اگرم ضف داشتید که بدیهیه که باید باید تنستاشو بزنید ... سوالی بود بازم حتما بپرس اگه بدونم واست توضیح میدم .

8. 2 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Masood.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام .

دوستان نظرتون درباره ی کتاب های بانک تست زیست مهر و ماه و تخته سیاه چیه ؟

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام .

دوستان نظرتون درباره ی کتاب های بانک تست زیست مهر و ماه و تخته سیاه چیه ؟

موفق باشید
    زیست میخوای بگیری فقط کتاب سبز

---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------

گاج مشکی
    گاج سفید
    خیلی سبز آموزش
    خیلی سبز کتاب کار

به نظرتون خوب هستن ؟
    چه خبره انقد کتاب ؟ سومی یا پیش ؟ مگه فکر کردی چقد وقت داری. تو یکیشونو کامل بگیری و بخونی و یاد بگیری کافیه
    اگه کنوری 91 هستی گاج سفید به نظرم مناسبه

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

13

мØндммдÐ :

گاج مشکی
    گاج سفید
    خیلی سبز آموزش
    خیلی سبز کتاب کار

به نظرتون خوب هستن ؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز .
    ببینید در همین جا خیلی سریع و صریح بگم که در مجموعه حسابان خیلی سبز فقط تستش به درد بعضی بچه های قوی میخوره ، بقیه اش خیلی جالب نیست . مخصوصا کتاب کارش ؛ چون نه جواب کامل که نداره بماند ، اصلا جواب اثباتهارو نیاورده . فقط و فقط سوالات نسبتا خوبی داره .
    در مورد آموزش خیلی سبز هم ، سطحش رو نمیدونم ، فقط میدونم در مقابل نشرالگو هیچه . چون الگو خیلی کامل گفته و هم تست داره هم سوال تشریحی . فقط مشکلش عدم جواب سوالات تشریحی است.

راستی اصلا چرا اینقدر به کتابای تشریحی گیر دادی ؟؟؟ اگه نمره نهایی حسابانت خوبه و از جزوه معلمتون راضی هستی ، نیازی نیست کتاب تشریحی بگیری ، تمرینای کتاب خیلی خیلی مفیدترند . تازه بیش از نصف سوالای گاج مشکی ، خود تمرینای کتابه یا مشابه شون . پس بچسب به کتاب !!!

در مورد گاج سفید هم باید بگم که فقط و فقط برای این خوبه که سرعت تست زنی حسابانتون رو ببرین بالا . در کل حسابان و ریاضی 2 میکروطبقه بندی گاج ، خیلی کتابای خوبی هستن ؛ به شرطی که چی! ، کتاب را بخونی !

12. این کاربر از K!NG007.TNT001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بازم ازesilovexp ممنونم با حوصله به پرسش های من پاسخ دادند..

چندتا سوال:
    1)برای هندسه پایه وتحلیلی کمک کنید گاج خوبه یا فار یا هردو؟!!!یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان؟برای هندسه پایه گاج سفید باید هندسه1جدا ویه هندسه2 جدا بگیرم یعنی یه کتاب که1و2 باهم باشن نداره؟نظرتون درباره پایه و تحلیلی نشر دریافت چیه؟

2)دینی اگه برا ایات نشرالگو بگیرم جامع هم نشر الگو بگیرم یا چیز دیگه ای کمک!!!!توضیحی برا گاج طوسیه-سبز-همگامان بدید.

3)گسسته به نظر شمافقط فار یا فقط سفید گاج یا هردو روبگیرم؟یا اگه کتاب دیگه ای میشناسین مثلا خوشخوان؟

4)برای تست بیشتر عربی سفید گاج یا بانک تست سبز؟برا اموزش هم یا ایاد فیلی یا فوت وفن بگیرم؟ یا فقط یکی کافیه؟؟؟؟

5)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟

کتاب های رمزینه برای چه درس هایی خوبن؟و کدوم نوعش خوبه؟

بعد اگه ممکن لیست کامل بدید خودتون نتیجه گیری کنین که در اخر کدوم کتاب بهتره!
    شرمندهesilovexp هستم........!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •