ابوالفضل جان خوشحالم که بالاخره خودت فهمیدی مشکلت چیه و تونستی حلش کنی .البته دوستان خوب این سایت هم از کمک دریغ نکردن .شب همه دوستان بخیر !
ابوالفضل جان خوشحالم که بالاخره خودت فهمیدی مشکلت چیه و تونستی حلش کنی .البته دوستان خوب این سایت هم از کمک دریغ نکردن .شب همه دوستان بخیر !
آره، 100%. از همه دوستانی که کمک کردن تشکر می کنم. از شما، مرتضی و آرمین. همتون زحمت کشیدن. آرمین هم که این آخری منو یاده اون فایل انداخت![]()
دوستان اگر ممکنه برام نحوه صحیح خرید بازیکن در مستر لیگ رو توضیح بدید.
مثلاً: قیمت پایه کریس رونالدو هست 29 و خورده ای و من بهش 50 تا پیشنهاد دادم با دست مزد 500 که سقفشه!
ولی بعد یه هفته قرار داد فسق میشه و نمیاد. علتش چیه؟؟؟
چطور میتونم بازیکن هامو بخرم؟؟
چرا هیچکس جوابه منو نمیده چه جوری با جه برنامه ای میشه کفشهای بازیکنان را عوض کرد و چه ج.ری با تشکر
من وقتی توپ دستم هست با dشوت میکنم ولی وقتی توپ دستم نیست با کلید dکه شوت است نمیتونم توپو بگیرم .کمکم کنید
با سلام خدمت krauser عزیز منظورم این بود که بعد از اون فایل cv0f.img که گذاشتی آیا آپدیت جدیدی نیومده؟
ببينيد دوست عزيز اومدن يك بازيكن بزرگ مثل رونالدو به تيم شما به اين راحتي نيست يادمه وقتي درجه كيفيتي تيم من S هم شده بود با ماكسيمم مبلغ و دستمزد باز هم نميومد تو تيم البته درجه سختي ترانسفر هم روي Very High بود اولا تا وقتي درجه تيمي شما به B , A , S نرسيده فكر خريد بازيكناني مثل رونالدو و مسي و ... رو از سر بيرون كنيد دنبال بازيكنان جوان و رشد سريع باشيد بعد مدتي كه تيم شما تونست قهرمان اروپا بشه و درجه تيم شما به S رسيد با پيشنهاد هاي هنگفت مي تونيد اين بازيكنان رو به سختي البته بخريد
نه با ضربدر يا همون 3 ميگيره توپ رو
بله هست مال يك ماه پيش هست و باعث ميشه چندتا بازيكن آپديت بشن ولي مهمترين تغييري كه اون فايل cv0f جديد اعمال ميكنه كيت جديد انگلستان هست. بنابراين ارزششو نداره آدم بخواد 180 تا دانلود كنه در هر صورت لينك رپيدشيرشو گذاشته بودم اين اواخر زيپ شده و حجم 30 مگ هست خواستي دانلودش كن
ويرايش... دست ابولفضل درد نكنه يه فايل BIN دانلود كردم از اونجا كه وقتي توي پوشه cv0f كپي كردم تيم هاي ملي اضافه شدن البته آرسنال و چلسي هم به چمپيونز ليگ اضافه شدن چه باحاله كاش ميدونستم چه طوري اون فايل unnamed_1166 رو با Hex Editor ويرايش كرده من كه از اون فايل هاي باينري هيچي سر در نميارم
Last edited by Spaniuly; 25-04-2009 at 10:54.
اقای mforuzan من با دسته بازی میکنم ولی تا اونجایی که من میدونم با دکمه پاس دنبال توپ میره با دکمه شوت اون یاری که فلش روی سرش نیست دنبال توپ میره.
krauser جان اگه آدرس فایل زیپ شدشو برام بذاری ممنونت میشن، بعدش یه سوال که هنوز درست جوابشو نگرفتم این فایل cv0f.img بالاخره تو پوشه img بریزم یا در C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download سوال دومم هم راجب این پچ 1.40 کونامی یه توضیحاتی میدی.
چرا هیچ کس جواب منو نمی ده ؟ چراااااااا ؟ بابا منم آدمم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)