تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 769 از 905 اولاول ... 269669719759765766767768769770771772773779819869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,681 به 7,690 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

ممنونآرهمیخلاصیدارهوفرمون ش هم زیادی سفته
    انحراف پیدا کردن ماشینت بخاطر خلاصی فرمونه.
    و مشکل سفتی هم شاید از فرسودگی قطعات باشه.

البته بعد از تعمیر جعبه فرمون باز هم تا یه مدتی سفتی فرمون رو خواهی داشت.

2. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم حداقل ولتاژ باطری هنگام استارت رو بدونم حدود 7-8 دفعه استارت زدم به ماشین البته بیش از 4-5 ثانیه استارت نمیزنم و همینطور بعد یکی دو تا استارت چند ثانیه تا یک دقیقه صبر میکردم که به قسمتی از ماشین فشار نیاد
    اما حس کردم بعد سه چهارتا استارت بعد که استارت میزدم وقتی به مثلا 3 ثانیه میرسید ماشین یک لرزشی داشت که قبلش اینو احساس نکرده بودم ، میخواستم بپرسم این طبیعیه و از حساسیت من بوده یا میتونه مشکلی باشه؟
    ولتاژ سر باطری و ولتاژ فندکی رو هم مقایسه کردم در حالت عادی 0.1 ولت تفاوت ، در حالت چراغ روشن 0.3 ولت و در حالت استارت حدود 0.7 ولت ، به نظرتون سیم ها در چه کیفیتی هستند؟
    آمپر ماشین در حال استارت ماشین رو کسی میدونه؟
    پراید 83 c.l.c باطری 74 پوما
    با سپاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض حداکثر میزان ولتاژ و آمپر دینام

سلام دوستان
    من میخواستم حداقل ولتاژ باطری هنگام استارت رو بدونم حدود 7-8 دفعه استارت زدم به ماشین البته بیش از 4-5 ثانیه استارت نمیزنم و همینطور بعد یکی دو تا استارت چند ثانیه تا یک دقیقه صبر میکردم که به قسمتی از ماشین فشار نیاد
    اما حس کردم بعد سه چهارتا استارت بعد که استارت میزدم وقتی به مثلا 3 ثانیه میرسید ماشین یک لرزشی داشت که قبلش اینو احساس نکرده بودم ، میخواستم بپرسم این طبیعیه و از حساسیت من بوده یا میتونه مشکلی باشه؟
    ولتاژ سر باطری و ولتاژ فندکی رو هم مقایسه کردم در حالت عادی 0.1 ولت تفاوت ، در حالت چراغ روشن 0.3 ولت و در حالت استارت حدود 0.7 ولت ، به نظرتون سیم ها در چه کیفیتی هستند؟
    آمپر ماشین در حال استارت ماشین رو کسی میدونه؟
    پراید 83 c.l.c باطری 74 پوما
    با سپاس
    اون لرزش ماشین شما احتمالا میتونه بخاطر حالت نیمه روشن ماشین باشه. به نظر میرسه 1 یا 2 سیلندر ماشین شما روشن شده و همزمان با استارت زدن شما داره تلاش میکنه که ادامه بده و این لرزش رو شما حس کردی.

عذر خوای میکنم که ویرایش کردم. اطلعات دقیق تری به دست رسید:
    سسیستم الکتریکی خودروی پراید 132
    باطری 12V-50Ah
    دینام 12V-65A
    استارت 12V-0.85Kw ----- با این توصیف آمپرش بایستی 850/12=70.8 آمپر بشه

تجهیزات الکترونیکی پژو 405
    نوع وتوان باتری اسید سربی 66آمپر ساعت
    ولتاژ 12V
    سیستم شارژ آلترناتور
    دینام 14V 80A
    استارت 12V /9Z /1.1 KW ----- با این توصیف آمپرش بایستی 1100/12=91.6 آمپر بشه
    Last edited by siava5h; 21-01-2017 at 19:12.

5. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اون لرزش ماشین شما احتمالا میتونه بخاطر حالت نیمه روشن ماشین باشه. به نظر میرسه 1 یا 2 سیلندر ماشین شما روشن شده و همزمان با استارت زدن شما داره تلاش میکنه که ادامه بده و این لرزش رو شما حس کردی.

عذر خوای میکنم که ویرایش کردم. اطلعات دقیق تری به دست رسید:
    سسیستم الکتریکی خودروی پراید 132
    باطری 12V-50Ah
    دینام 12V-65A
    استارت 12V-0.85Kw ----- با این توصیف آمپرش بایستی 850/12=70.8 آمپر بشه

تجهیزات الکترونیکی پژو 405
    نوع وتوان باتری اسید سربی 66آمپر ساعت
    ولتاژ 12V
    سیستم شارژ آلترناتور
    دینام 14V 80A
    استارت 12V /9Z /1.1 KW ----- با این توصیف آمپرش بایستی 1100/12=91.6 آمپر بشه
    خیلی ممنون از شما دوست عزیز
    ماشین هم چون کاربرات هست من گاز نمیدادم که روشن شه فقط استارت میزدم ، احتمالا همینطور هست که شما میفرمایید
    برای اطلاعات در مورد استارت هم ممنون ، البته از من دینام 45 هست طبق چیزی که قبلا سرچ کرده بودم مثل اینکه بعدا 55 و بعد از اون 65 شده فک میکردم الان 90 امپر هست
    راستی این توضیحات رو کجا پیدا کردید من در نت سرچ کردم چیزی پیدا نشد
    با سپاس

7. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

خیلی ممنون از شما دوست عزیز
    ماشین هم چون کاربرات هست من گاز نمیدادم که روشن شه فقط استارت میزدم ، احتمالا همینطور هست که شما میفرمایید
    برای اطلاعات در مورد استارت هم ممنون ، البته از من دینام 45 هست طبق چیزی که قبلا سرچ کرده بودم مثل اینکه بعدا 55 و بعد از اون 65 شده فک میکردم الان 90 امپر هست
    راستی این توضیحات رو کجا پیدا کردید من در نت سرچ کردم چیزی پیدا نشد
    با سپاس

البته منم خیلی گشتم و نتونستم پیدا کنم جونکه با اون موضوعی که ما سرچ میزدیم مطلبی نوشته نبود.
    یعضی از سایتها تو مشخصات فنی ماشینها این مقادیر رو نوشته بودن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پراید93کارکرد18000کیلومتر موتورhp .این سری ازپراید ها که میگن فیلرهاشون اتوماته نیاز به فیلر گیری دارن یا نه یکی از دوستان میگفت اینارو هم فیلر گیری میکنن وصدای موتور خیلی هم کم میشه ولی یکم شتاب ماشین گرفته میشه .از این که صدای موتور ها سری hp زیاده شکی نیست افتاضح صداش ولی اگه با فیلر گیری صدا کمتر بشه ارزش داره به نظر شماچه کنم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

پراید93کارکرد18000کیلومتر موتورhp .این سری ازپراید ها که میگن فیلرهاشون اتوماته نیاز به فیلر گیری دارن یا نه ؟ یکی از دوستان میگفت اینارو هم فیلر گیری میکنن وصدای موتور خیلی هم کم میشه ولی یکم شتاب ماشین گرفته میشه . از این که صدای موتور ها سری hp زیاده شکی نیست افتاضح صداش ولی اگه با فیلر گیری صدا کمتر بشه ارزش داره به نظر شماچه کنم
    سلام
    صدای زیاد موتور علتهای مختلفی داره:
    خرابی لوله یا خمره ی اگزوز , خرابی واشر گلوی اگزوز , ادوانس بودن بیش از حد سیستم جرقه زنی (ناک)
    روغن بنجل و بسیار آبکی با چرب کنندگی بسیار کم
    خرابی یاتاقانهای میل لنگ
    شکستگی یا شل بودنِ یک یا چند قطعه و لرزشش و تولید صدا

خرابی بلبرینگ محور واترپمپ
    خرابی بلبرینگ محور پمپ هیدرولیک
    خرابی بلبرینگ دو سرِ میل لنگ
    خرابی یک یا چند تسمه مثل تسمه دینام یا کولر
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-11-2016 at 07:14. دليل: تصحیح

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    صدای زیاد موتور علتهای مختلفی داره:
    خرابی لوله یا خمره ی اگزوز , خرابی واشر گلوی اگزوز , ادوانس بودن بیش از حد سیستم جرقه زنی (ناک)
    روغن بنجل و بسیار آبکی با چرب کنندگی بسیار کم
    خرابی یاتاقانهای میل لنگ
    شکستگی یا شل بودنِ یک یا چند قطعه و لرزشش و تولید صدا
    نه نه از هیچکدوم از اینا نیست مطمئنم اینا همش ماله این سری موتورhpهای جدیدشون که اینجوری از آب در اومدن نمیدونم چرا ولی شاید بخاطر سرسیلندرشون باشه که عوض کردن یه حالتی مثل پلاستیکی شده ولی بازم میگم نمیدونم اینایی رو که میگن فیلرهاشون اتوماته ینی چیه اصلا بعدش فیلر اتومات اصلا نیاز به فیلر گیری داره یانه ؟؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه نه از هیچکدوم از اینا نیست مطمئنم اینا همش ماله این سری موتورhpهای جدیدشون که اینجوری از آب در اومدن نمیدونم چرا ولی شاید بخاطر سرسیلندرشون باشه که عوض کردن یه حالتی مثل پلاستیکی شده ولی بازم میگم نمیدونم اینایی رو که میگن فیلرهاشون اتوماته ینی چیه اصلا بعدش فیلر اتومات اصلا نیاز به فیلر گیری داره یانه ؟؟
    سلام
    بله موتور های اچ پی پلاس و بعدش هم یورو 4 پراید، صدای خیلی خشن تری نسبت به موتور اصیل پراید داره و هیچ راه چاره ای هم نداره. باید با ریختن روغن با کیفیت یه مقدار بهترش کنید. فیلر اتومات دیگه نیاز به فیلر گیری نداره و میزان فیلر بصورت خودکار با فشار روغن تنظیم میشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان ماشینم 405 حدود 9 ماه پیش واشر زد جوش و کف تراشی کردم الان دوباره دوسه روز ی بار آب کم میکنه ب نظر شما دفعه بعد ک واشر زد کلا سرسیلندرو عوض کنم یا باز کف تراشی کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •