سلام
با حساب این قیمتها برای آمپ مناسب برای این باند خیلی مقرون بصرفه نیست خرید این باند. درسته؟
(قیمت آمپ کنوود را هم بفرمایید)
ممنون
سلام
با حساب این قیمتها برای آمپ مناسب برای این باند خیلی مقرون بصرفه نیست خرید این باند. درسته؟
(قیمت آمپ کنوود را هم بفرمایید)
ممنون
اگه میتونید 800 و خورده ای سرمایه بزارید یه چیز بی نظیر پیشنهاد دارم ( البته منظورم سیستمو آمپلی و از این چیزا نیستا)
اگرم که نه با 400... میتونید تصویری و باند یا نه با 300... پخش و باند با اینتر فیس بگیرید
حالا انتخاب با خودتونه
پرشیا اینقدر مسخرت که چیزی گیر نمیاد براش
لطفا
سلام
به نظرتون اینا چطورن؟
باند پایونیر 6993
ساب پایونیر 1000 وات w308f
آمپلی ads 1600 وات
قیمتشون الان چنده؟
Last edited by mesi_2010; 13-06-2012 at 22:12.
خوب
من آمپلی چه مدلی بگیرم؟؟
چه برندی که مناسب باشه؟
هزینه ی خوبی هم واسش کنار گذاشتم....!!
کنوود 718ای ایکس
ضبط 80prs که ظاهرا گفتین مناسبه آره؟؟
اینا چقدر در میاد به تفکیـــک؟
هنوز خرما پزون شروع نشده کــه!
خرما پزون 1 ماه دیگه جا داره
تازه زمستونمـــــــــــــونــه !!![]()
من نمیگم نمیخوام پول بدم
من میگم نمیخوام خیلی خرج کنم
و من نگفتم یه صدایی میخوام بترکونه چون واقعا عاقلانه نیست با 400-500 نمیشه کاری کرد
من فقط گفتم یکم کیفیت صدا بهتر بشه و در ضمن اومدم پیش شما که راهنماییم کنید چون من خیلی سر در نمیارم ، نه میدونم خازن چیه نه میدونم کامپ چیه نه ...
گفتم اگه برم پیش نصاب به قول شما میخواد جنسش رو بفروشه و میگه فلان چیز رو بگیر خیلی خوبه (دقیقا مث همین 718 هایی که خریدم و 2350) که بزرگترین اشتباهم بود
2350 گرفتم با اینکه سر در نمیوردم اینجا هم همینو تائید کردن ولی در صورتی که یه خروجی بیشتر نداره و الان هر کاری بخوام بکنم باید اول از همه پخشم رو عوض کنم
718 رو پیش هر کی رفتم گفت عالیه از این بهتر نیست و ... نمیگم بده این در حد متوسطه ولی من کیفیت رو بیشتر میپسندم تا بلندی صدا
گفتم شاید راهی باشه که بشه کیفیت صدا رو یکم بیشتر کرد نه در حد یه سیستم 2 میلیونی در حد سیستم فعلی خودم
در کل از راهنمایی تون ممنونم
بهترین کار برای شما فروش این قطعات هست و اول از همه خرید پخش بعد خرید یه آمپ و یه جفت کامپوننت یا کواکسیال از یه برند معروف 600تومن کافیه تقریبا (با احتساب کابل کشی)
سئوال من جا موند و لطفا راهنمایی کنید
گرون شده فضایی 50تومنه گویا!
از سیستم فروشیها
سلام من میخوام یه ضبط ماشین بخرم ...
پولم 200 تا 250 تومنه و میخوام یه ضبط شیک و با کلاس با تمام امکانات معمول مثل usb و bluetooth بخرم .. لطفا منو راهنمایی کنید
mp3 و غیره هم داشته باشهترجیحا پایونییر با کلاریون .. نمیدونم کلاریون خوب هست با نه راهنمایی کنید منو ..
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)