به به... عالیه اینطوری!
به قولی یکی از بچه های اینجا : بوی روزای بد بارسا میاد![]()
به به... عالیه اینطوری!
به قولی یکی از بچه های اینجا : بوی روزای بد بارسا میاد![]()
بله بله! سه تا بازی پیاپی هست که نبردن: دی
به گزارش RmadridFC: خوانده راموس برای بازی مهم امشب تیمش در برابر لیورپول اسامی 18 بازیکن را اعلام کرد که در میان انها نام رافائل ون در وارت نیز دیده می شود .
تمام بازیکنان حاضر در لیست باشگاه در دسترس خوانده راموس هستند و هیچ بازیکنی برای رقابت امشب مصدوم و یا محروم نیست و تنها هانتلار است که نامش در میان اسامی دعوت شده ها به چشم نمی اید که او نیز به خاطر اینکه نمی تواند در این رقابتها بازی کند , دعوت نشده است .
بازیکنانی جون کودینا , سالگادو , پاریخو , فائوبرت , درنت و ژاوی گارسیا نیز به صلاحدید خوانده راموس نمی توانند در بازی امشب , تیمشان را همراهی کنند .
ولی اتفاق جالب اینست که راموس بعد از 2 هفته بازی ندادن به رافائل ون در وارت , این بار او را برای بازی مقابل لیورپول دعوت کرده است . اسامی بازیکنان بصورت زیر است :
دروازه بان
کاسیاس , دودک
دفاع
راموس , په په , کاناوارو , متذلدر , هاینزه , مارسلو , تورس
هافبک
گاگو , لاسانا , اشنایدر , ون در وارت , روبن , گوتی
مهاجم
رائول , هیگوئین , ساویولا
به گزارش RmadridFC: سایت رسمی یوفا (
) , از فرناندو گاگو به عنوان یک مهره کلیدی برای رئال مادرید یاد کرد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت رسمی اتحادیه فوتبال اروپا , یوفا اسامی 10 بازیکن را که در صعود تیمهایشان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان نقشی اساسی داشتند , اعلام کرد که گاگوی جوان رئال مادرید نیز یکی از انهاست .
این 10 تن معمولا از ان دست بازیکنانی هستند که خیلی مورد توجه روزنامه نگارها نیستند و کم پیش می اید که عکس انها روی صفحات اول روزنامه ها چاپ شود ولی در تیمشان نقشی انکار ناپذیر دارند .
فرناندو گاگوی ارژانتینی از مصدومیت روبن دلارد , محمد دیارا و گوتی نهایت استفاده را برد و توانست در کنار لاسانا دیارا با ارائه نمایشهایی خیره کننده , نقشی اساسی در موفقیتهای اخیر تیمش ایفا کند .
گاگو علیرغم جوانی , توانست با بازیهای خوب خود به اصلی ترین بازیکن در خط میانی تیم رئال مادرید تبدیل شود ؛ به طوری که این بازیکن 22 ساله در تیم ملی ارژانتین نیز مهره ای ثابت به حساب می اید .
سایر بازیکنانی که در این لیست 10 نفره حضور دارند عبارتند از ؛ متئو بریگی ( اس رم ) , خولیو سزار ( اینترمیلان ) , درن فلچر ( منچستریونایتد ) , سیدو کیتا ( بارسلونا ) , درک کویت ( لیورپول ) , نیکولا لگروتالیه ( یوونتوس ) , رائول میرلس ( پورتو ) , دمیتریس سالپینگیدیس ( پاناتینایکوس ) , ژرمی تولالان ( ---- ) .
به گزارش RMadridFC : روبن در مصاحبه ایی با خبرگزاری AS متذکر شد که تیمش میتواند به دور بعدی جام قهرمانان صعود کند .
تیم به من متکی نیست . من در چند بازی قبل زیاد بازی نکردم اما تیم توانست 10 گل به ثمر برساند , من میخواهم که لیورپول را شکست دهم .
ما اخیرا خیلی خوب کار کرده ایم و یکی از بهترین بازی هایمان را نشان داده ایم ولی ما باید ارامش خود را حفظ کنیم چون دیگر افراد در مورد بازی بعدی ما حرف های زیادی میزنند .
من میخواهم که ببریم و این دقیقا همان کاری است که ما در هر دو بازی قبلی مان انجام داده ایم , تاکنون جام قهرمانان را کسب نکرده ام و میخواهم با رئال به این جام دست یابم .
اتفاقی را که در لالیگا رخ داد را دیدیم , ما فقط باید در مورد خودمان فکر کنیم و مسائل مربوط به بارسلونا را فراموش کنیم . ما توانستیم 9 بازی متوالی را با پیروزی پشت سر بگذاریم و این عالی است . حریف ما که هماکنون در صدر جدول است تیم خوبی است ولی باید صبر کنیم و اتفاقات آخر فصل را تماشا کنیم .
بودن در رئال شما را ملزم می کند تا خود را جزء بهترین های دنیا بدانی و هر کس در این تیم است باید برای کسب جامهای مختلف با تمام وجود بجنگد .
به گزارش RMadridFC : رافائل بنیتز ، مربی لیورپول معتقد است که رئال مادرید تیم خوبی دارد و از ریاست خوبی برخوردار است اما متذکر شد که فوتبال ، فوتبال است و امکان وقوع هر اتفاقی وجود دارد .
رافائل بنیتز اظهار دارد که نسبت به مربی جدید و اسپانیولی رئال بسیار هشیار است و در بازی مقابل تیمش با احتیاط بازی خواهد کرد .
در وسط همین هفته قرمز پوشان به برنابئو سفر کرده اند و بنیتز نیز از مربی کهنه کار و جدید رئال واهمه دارد و معتقد است که در تاتنهام ، در دوره ایی که راموس بوده ، بخوبی از او شناخت کسب کرده است و تاتنهام نیز از وجود او بهره برد .
با این وجود بنیتز به اصطلاح خوره ی لیگ قهرمانان است و این اسپانیایی ، در اولین قدم در جام قهرمانان باید به مصاف رئال مادرید در برنابئو برود .
او در مصاحبه ای با سایت رسمی لیورپول گفته است که از همان روز اول که فهمیده با رئال و بخصوص مربی کهنه کارش مقابله خواهد داشت ، کار سختی پیش رو دارد و هم اکنون نیز رئال در دو ماه اخیر پیشرفت چشمیگیری داشته است .
راموس خیلی خوب دارد کار میکند و با بردهایی پیاپی ای که این تیم داشته است ، آنها از روحیه ایی بالا برخوردار هستند و هم اکنون نیز در دفاع بسیار عالی بازی میکنند . به نظر من هم خرید دیارا به آنها در این امر کمک بسیاری کرده است .
هرچند رافا هنوز بر سر حرف خود هست که در اسپانیا جمله ی معروفی است که میگوید هر اتفاقی ممکن است اتفاق بیفتد در فوتبال . بخصوص اینکه فوتبال ، فوتبال است .
ما میخواهیم گل بزنیم و ببریم . اما بعضی مواقع نیز مساوی خیلی خوب هست اما ما میخواهیم بازی را ببریم .
او درباره ی بازی خوب رائول در این مدت نیز اشاره کرد که :
رائول بازیکن خوبی است و در این مدت گل های خوبی زده است . نقش او را در تیم ما نیز جرارد بر عهده دارد
.
به گزارش RMadridFC : مدافع دانمارکی لیورپول نمی تواند در بازی حساس و جذاب تیمش با رئال ، لیورپول را همراهی کند و از سفر به اسپانیا باز خواهد ماند .
دیشب سایت رسمی لیورپول اظهار کرد که دنیل اگر بازی مقابل رئال مادرید را از دست خواهد داد و از ترکیب تیم جدا خواهد شد .
این در حالی است که استیون جرارد ، ستون اصلی تیم لیورپول به تمرینات تیمش بازگشته و میتواند در بازی مقابل رئال بازی کند . اما دنیل اگر هنوز نیز در حال ریکاوری است و به بازی با رئال نخواهد رسید .
فیلیپ دژان ، بازیکن سویسی این تیم هنوز در بند مصدومیت است , اما بنیتز در مورد مصدومین تیمش گفت :
جرارد به اسپانیا عازم خواهد شد ، اما دژان و اگر هنوز در بند مصدومیت هستند و نمیتوانند بیایند . این در حالی است که تمام بازیکنان دیگر آمده رویارویی با رئال هستند .
پس در این صورت اسکرتل یا هیپیا با ماسکرانو زوج خط دفاع لیورپول خواهند بود .
به گزارش RMadridFC : ویسنته بلودا ، رئیس موقت رئال معتقد است که رئال توانایی شکست 3 بر صفر لیورپول در برنابئو را دارد .
ویسنته بلودا برای بالا بردن روحیه تیم و اظهار اعتماد به تیم و بخصوص به خوانده راموس در مصاحبه ایی اعلام کرد که تیم رئال میتواند تیم لیورپول را در چهارشنبه با اختلاف 3 گل شکست دهد .
او همچنین ادامه داد :
" بازی مقابل لیورپول بازی خوبی خواهد بود و من فکر میکنم که رئال میتواند لیورپول را 3 بر صفر در برنابئو شکست دهد . اما در دوره دوم و برگشت لیورپول میتواند به ما گل بزند ولی ما ان بازی را نیز 2 - 1 خواهیم برد . "
اما نه برای بار اول این رئیس موقت متذکر شد که رئال در این فصل میتواند دو جام را بالای سر ببرد .
" من این حرف را هفته ی پیش هم گفتم و هنوز هم روی حرف خودم هستم . رئال در این فصل میتواند هم لالیگا و هم جام قهرمانان را بالای سر ببرد .
ولی صرف نظر از اینکه رئال قهرمان دو جام میشود یا خیر با این حال من بر ریاست رئال نخواهم ماند و میروم . "
به گزارش RMadridFC : خوانده راموس ، مربی رئال معتقد است که هافبک تیمش ، آرین روبن ، در بازی مقابل لیورپول غوغا به پا میکند .
رئال مادرید رکورد دار جام قهرمانان اروپا ، چهارشنبه شب با لیورپولی به میدان میرود که در بازی قبلی اش در لیگ جزیره و در ورزشگاه خانگی اش یک تساوی بدست آورده است .
این در حالی است که رئال در بازی قبلی خودش در زمین خودی رئال بتیس را با نتیجه شگفت انگیز 6 - 1 شکست داده و برای حریفان خود خط و نشان کشیده است .
هم اکنون نیز اختلاف امتیاز خودش را با بارسلونا کمتر کرده که همه ی این پیروزی ها و موفقیت ها را بیشتر مدیون دو نفر هستند : آرین روبن و خواند راموس .
آرین روبن از زمانی که از بند مصدومیت رهایی یافته کم کم جرقه هایی زده و هم اکنون نیز با استفاده از سرعت و توانایی های خودش باعث شده تا تمام حریفان با ترس و وحشتی اولیه به بازی مقابل رئال بیایند .
اما مربی رئال در مصاحبه ایی با روزنامه ی Daily Mail گفته است :
روبن از زمانی که من وارد تیم شده ام نمایش عجیب و فوق العاده ایی را به نمایش گذاشته است . او قدرت بالایی در حفظ و حمل توپ دارد و با سرعت مثال زدنی اش براحتی میتواند از سد حریفان عبور کند .
لیورپول میتواند از بازیکنان خود به خوبی استفاده کند و با سیستمی که از خود ارائه و کوشش بازیکنانش دیواری ضخیمی برای حفاظت از تیمش ارائه کند . اما از زمانی که در لیگ جزیره از منچستر عقب افتاده سعی خود را بیشتر کرده است .
اما این در حالی است که نباید مربی اسپانیولی لیور را دست کم گرفت و راموس میداند که باید با رهبری و هدایت درست تیمش را مقابل لیورپول بفرستد و به دور بعدی رقابت ها صعود کند .
راموس معتقد است که :
ما به دنبال آن هستیم که با 3 گل لیورپول را برنابئو شکست دهیم تا در آنفیلد با اعتماد بنفس بیشتری بازی کنیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)