27 ترا!؟
من ب اندازه نيازم دانلود مى کنم
27 ترا!؟
من ب اندازه نيازم دانلود مى کنم
========
باید بسته آلفا پلاس روزانه داشته باشی تا نامحدود شبانه هم 4gشه
یک روزش سقف داره ولی ماهانش نه
من آنتن 4gم فوله. اما سرعت کم، حدود 2~3
نمیشه درخواست افزایش پهنای باند داد؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
دوستان شما هم افت شدید سرعت دارین یا نت من قاطی داره ؟؟؟!!!
دیروز یا به کل قطع میشد یا سرعت اونقدر پایین بود که حلزون قطع نخاع شده ازش جلو می زد !!!
دیگه مجبوری زنگ زدم 9990 اونام گفتن بررسی میکنن
یکی از همراه اول زنگ زده میگه فقط شما همین مشکل رو دارین یا اطرافیانتون هم این مشکل رو دارن؟؟؟ منم گفتم همه این مشکل رو دارن!!!
فعلاً وضیعت همون آش و همون کاسه ست!!!
پاک رو اعصاب شدن اینا ...
تاپیک ایرانسل رو هم چک میکردم گویا اونام مشکل افت سرعت دارن. حالا جریان چیه ؟؟؟ الله أعلم
خلاصه خدا به خیر کنه معلوم نیست چه آشی میخوان برامون بپزن
همراه اول و ایرانسل =========>![]()
سرعت 4جی من رسیده به 300 کیلوبایت یک دهم 2 ماه قبل
بهتون قول میدم تا 2 سال اینده بهترین سرعت 4 جی 500 کیلوبایت میشه !!!!
وقتی هر هفته میگه این شهر و اون شهر 3جی و 4جی ارائه شد تا حالا گفته پهنای باند از مثلا 1000 گیگ شده 1200 گیگ !!!! فقط دارن دکل میزنن همین
هیچ امیدی به این ارتباطات سیار نیست در اینده
با اون قیمت سرسام اور فیبر نوری از همین الان بازگشتتون رو به ای دی اس ال ( برای اونایی که دبگه استفاده نمی کنن ) خوش امد می گم
سرعت من چه روی تریجی و چه فورجی روی دو مگابیت محدود شده....مشخص خودشون محدود کردن چون موقع دانلود یه لحظه سرعت میره بالا بعد دوباره برمیگرده دو مگ...بسته الفا پلاس هم دارم...کسی همچین مشکلی نداشته؟
![]()
Last edited by ehsanehsan007; 16-06-2017 at 16:19.
اگه با سیم دیگه هم همینجوری هست این یعنی احتمالا اون دکل رو برای اینکه سرعت مینیمومی به همه بده محدود کردن
اگه با سیم دیگه درست هست یعنی به علت دانلود بیش از حد مال شنارو محدود کردن
فکر نمیکنم کسی رو برای دانلود زیاد محدود کنن...کسی تا حالا محدود شده؟دکل هم شلوغ نیست قبلا روی تریجی تا بیست مگ سرعت میداد
آقا یه نفر به ما بگه ارزونترین بسته ای که میشه خرید تا سیمکارت به 4G وصل بشه کدوم بستست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)