تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 768 از 3347 اولاول ... 26866871875876476576676776876977077177277881886812681768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,671 به 7,680 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز وبسایت دیجیاتو آموزش شکایت از ایرانسل رو به دلیل گرونی دوبرابر بسته هاش اعلام کرده.
    حتما از لینک زیر یاد بگیرید و به وبسایت موردنظر برید و طبق آموزش این سایت از ایرانسل شکایت کنید تا تعداد شکایات زیاد شه تا ایرانسل رو مجبور به تغییر قیمت بسته هاش کنیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

#تحریم_ایرانسل

2. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقا من رفتم بسته ترکیبی من و زدم 1 گیگ 1 روزه با 5 دقیقه مکالمه و 10 تا پیامک شد : 6651 تومان
    بعد بسته اینترنت 1 گیگ یک روزش زده 10000 تومان
    بابا این ایرانسل خیلی احمق و بیشعوره

Last edited by smj.hashemi; 23-12-2014 at 21:33.

4. این کاربر از smj.hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من رفتم بسته ترکیبی من و زدم 1 گیگ 1 روزه با 5 دقیقه مکالمه و 10 تا پیامک شد : 6651 تومان
    بعد بسته اینترنت 1 گیگ یک روزش زده 10000 تومان
    بابا این ایرانسل خیلی احمق و بیشعوره

1گیگ اینترنت 1ماهه ایرانسل 15هزار تومان...

#تحریم_ایرانسل

6. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ایرانسل این مدت بعد از راه اندازی 3G خیلی خوب کار کرده بود و من به شخصه واقعا راضی بودم. خبر راه افتادن LTE هم خب خیلی امیدوار کننده بود. ولی با این حرکت همه چیز رو خراب کرد. الان رسما بدترین اپراتور برای اینترنت موبایله. خسته نباشن...

ADSL من قطعی های زیادی داره و 3G برام خیلی خوب بود، ولی نظر من هم به تحریم نزدیک تر است. حتی شده یه سیم کارت جدید بگیرید ولی از ایرانسل استفاده نکنید.

نفس های آخر ایرانسل.

8. 6 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz
    Last edited by fanoostalaei; 23-12-2014 at 21:52.

10. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

همونطور که توی متن گفته شده این ریسرچ مربوط به کوارتر دوم سال 2012 است.
    مطمئن باشید اگر پژوهش جدیدی انجام بشه میبینید که قیمت ها توی سال 2014 خیلی خیلی کمتر از این چیزی شده که توی این مقاله اومده.
    T-Mobile یکی از بزرگترین اپراتورهای موبایل در دنیاست نرخ تعرفه های دیتا(که ارزون تر سیم کارت های عادی) هستند رو براتون میزارم.قیمت ها برای کشور انگلستان هست و از سایت رسمی T-Mobile تو این کشور

1گیگ اینترنت 1ماهه برابر 10 پوند(55 هزار تومان)
    3گیگ اینترنت 1ماهه برابر 15 پوند(82500 تومان)

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اینم برای من.

آقا بیکار نشینید.
    اول اینکه هیچ بسته ای نخرید و استفاده ای از ایرانول نکنید،حتی اگه شارژ داشته باشید.

دوم اینکه برید فقط شکایت کنید با شماره تلفن های مختلف خانوادتون.

SONY XPERIA Z3

13. 6 کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

واقعا قانون نداریم ما. آخه اینم شد قانون که هر اپراتور میتونه هر گیگ اینترنت رو تا سقف نمی دونم 50 یا حالا 70 تومن بفروشه ؟
    تا زمانی که همچین قانونهایی داریم اعتراض و اینا زیاد کارساز نمیفته به نظرم چون راه واسه دورزدن مشترکا زیاده. کار از بالا گیر داره 100% . اون پستی که یکی از دوستان گذاشته بود تو صفحه ها ی قبل راجع به عدم تامین پهنای باند و عدم افزایش پهنای باند بین الملل جالب بود و اگه درست باشه یعنی از بالا داره کارشکنی میشه رسما.
    Last edited by XDbit68; 23-12-2014 at 22:20.

15. این کاربر از XDbit68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

T-Mobile یکی از بزرگترین اپراتورهای موبایل در دنیاست نرخ تعرفه های دیتا(که ارزون تر سیم کارت های عادی) هستند رو براتون میزارم.قیمت ها برای کشور انگلستان هست و از سایت رسمی T-Mobile تو این کشور

1گیگ اینترنت 1ماهه برابر 10 پوند(55 هزار تومان)
    3گیگ اینترنت 1ماهه برابر 15 پوند(82500 تومان)

دوست عزیز اطلاعات شما درست هست
    اما از یک جهت خیلی مسخره است که شما کشور انگلستان رو داری با ایران مقایسه میکنی
    اونجا سطح درامد و کیفیت شبکه بسیار بالاتر از ایران هست
    ضمنا مالیاتی که از اپراتورها در اروپا و امریکا دریافت میشه قابل مقایسه با نیست با مالیاتی که ایرانسل به دولت میده

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض وقتی اپراتورهای تلفن همراه با دست پس می‌زنند و با پا پیش می‌کشند!

هرچه در زمان شدت گرفتن فشارها برای فیلتر کردن نرم افزارهای ارتباطیِ موبایل بنیان چون واتس‌اپ، وایبر و غیره، انگشت اتهام بسیاری به سمت اپراتورهای تلفن همراه بود که گفته می‌شد با گسترش کاربرد این نرم افزارها متضرر شده‌اند، اکنون اتفاقاتی در جریان است که «ظاهرا» عکس این ماجرا را نشان می‌دهد!

به گزارش «تابناک»، در حالی که مدت هاست اشتیاق کاربران تلفن همراه در کشورمان به استفاده از بسته‌های اینترنتی، روزافزون شده و روز به روز بر شمار کاربران ایرانی نرم افزارهای مختلف تلفن همراه، از جمله شبکه های اجتماعی موبایلی، نرم افزارهای ارتباطی و حتی بازیهای آنلاین افزوده می‌شود، هیچ خبری بهتر از ارزان شدن تعرفه اینترنت تلفن همراه نخواهد بود؛ اینترنتی که به تازگی نسل های جدید آن عرضه شده تا نوید روزهای بهتر ارتباطی در کشورمان را بدهد.

ابتدا ایرانسل بود که خبر ارزان شدن تعرفه اینترنت تلفن همراهش را داد تا به فاصله کمی، خبر برسد که رقیبش نیز چنین تصمیم اتخاذ کرده است؛ البته خبر کمی عجیب بود و برای آنها که بیشتر با دنیای اینترنت موبایل آشنا هستند، جزئیات ناخوشایندی داشت. جزئیاتی که موجب شد به ساعت نکشیده گلایه های کاربران در شبکه های اجتماعی کلید بخورد.

آن گونه که این اپراتورها اعلام کردند، تعرفه اینترنت همراه آزاد کاهش چشمگیری به خود دید و اپراتورها در حالی نرخ تعرفه آزاد اینترنت همراه خود را کاهش دادند که برای کاربران پرشمار خود که بسته های اینترنتی خریداری می‌کنند، افزایش تعرفه را در نظر گرفته بودند (گرانی نرخ بسته ها تاکنون در ایرانسل تایید شده است) که به نوعی می‌تواند سود ایشان از محل فروش اینترنت همراه را افزایش دهد.

از جمله نکات دیگری که در این پروسه از آن حرفی به میان نیامد، دستور سازمان تنظیم مقررات برای کاهش قیمت اینترنت آزاد بود که خمیر مایه کاهش نرخ اینترنت آزاد همراه بود؛ دستوری که چندی پیش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آن به عنوان اتفاقی خوب در تعرفه اینترنت خبر داده بود و بر اساس آن، اپراتورها مجبور به انجام این کاهش بودند.

این در حالی است که هرچه نرم افزارهای ارتباطی موبایل کاربرد بیشتری یافته و بر شمار کاربرانش افزوده می‌شود، میزان استفاده از اینترنت همراه فزونی یافته و به روال منطقی، بر شمار کاربران تلفن همراهی که بسته های اینترنت همراه را برای کاهش هزینه هایشان می‌خرند، افزوده می‌شود. اینجاست که می‌توان مدعی شد تعرفه ای کاهش یافته (تعرفه اینترنت همراه آزاد) که روز به روز از شمار متقاضیانش کاسته می‌شود و در مقابل بر نرخ تعرفه‌ای افزوده شده (تعرفه بسته های اینترنت) که روز به روز عده بیشتری برای اتصال به دنیای مجازی به صف خریدشان می‌پیوندند.

گویی اپراتورهای تلفن همراه که چندی پیش با افزایش فشارها برای فیلتر شدن برخی نرم افزارهای ارتباطی تلفن همراه به اعمال نفوذ در این باره متهم می‌شدند، از یکسو دریافته‌اند که می‌بایست سود خود را در ارائه خدمات اینترنتی بجویند و از این رو ارتقا خدمات خود به نسل های جدید ارتباطی را در دستور کار قرار داده‌اند و از سوی دیگر به فکر بهره برداری حداکثری از این شرایط هستند ولی الزاماتی چون کاهش اجباری نرخ تعرفه اینترنت همراه را مانع خود می‌بینند.

اینجاست که به ظاهر کاهش تعرفه را اعلام می‌کنند و در باطن با افزایش نرخ بسته های اینترنتی، سود بیشتر را هدف قرار می‌دهند تا با دست پس زده باشند و با پا پیش کشیده باشند!

18. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •