کسایی که از ضحی دارید شما هم ملی شده بودید؟تا همین دو-سه ماه پیش که ضحی بودم 1بار هم ملی نمیشدم سرعتم افت میکرد اما هیچوقت ملی نمیشدم نکنه فقط ماناماد اینجوره؟
کسایی که از ضحی دارید شما هم ملی شده بودید؟تا همین دو-سه ماه پیش که ضحی بودم 1بار هم ملی نمیشدم سرعتم افت میکرد اما هیچوقت ملی نمیشدم نکنه فقط ماناماد اینجوره؟
Last edited by farshad0123; 01-10-2013 at 16:26.
512 نامحدود 3 الی 4 روزی هست سرعت افت کرده شدید نزدیک 30 , 35 و اینم یک گیت وی جدید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما روز به روز داره دان استریمتون بیشتر میشه برعکس من![]()
512 که باید تا 62 سرعت بده
خط شما رو 24 مگ بسته شده
شاید مشکل همین باشه
ظرفیت خط تو سرعت تاثیری نداره .... اگر سرعتم بالا بود یه چیزی ولی واسه 512 نه .
عرض کردم 3 الی 4 روزه که سرعت کم شده .... لینک هم قطع و وصل میشه ... از روزی که از مخابرات گرفتم در کل بین 20 تا 24 متغیر بود دان استریم ...
خوبیش اینه که وقتی اکانتیک ار کار میفته سرعتت بین 1.5-2مگابایت در ثانیه (شاید هم بیشتر)میشه البته با سرور المان
منم گفتم شاید به خاطر دان استریم باشه
طبق تجربه بود
حالا شاید خوب بشه
با این دان استریم سرعتت 20تا24 !عجیبه !خطت هم که خوب جواب میده پس چرا؟برا من که هر چی خطمو بیشتر ببندن بهتر میشه(نوسان سرعتش کمتر میشه) شاید لینک دانلودت خوب نیست؟
برو تو سایت پارس انلاین تو صفحه تست سرعت دانلود(قسمت adsl) فایو دانلود کن ببین سرعتت چنده؟
دقت نفرمودید بنده دان استریم رو عرض کردم که بین 20 مگ تا 24 مگ بسته شده .. سرعت دانلودم بین 58 تا 72 هست (به غیر از این چند روز که 30 تا 36 هست از سرور خارجی ولی سایت دانلودها یا سافت گذر همون 68 میره) 512 نامحدود ... والبته لینک هم شب ها قطع و وصل میشه که طی همین چند روز اتفاق افتاده ....دارن یه گندی میزنن 100 %
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)