تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 768 از 2605 اولاول ... 26866871875876476576676776876977077177277881886812681768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,671 به 7,680 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این زیرساخت (ره) کیست که همه عالم دیوانه اوست....

2. این کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من هم مخابرات دارم هم پارس آنلاین هر دو مثل ساعت کار می کنند به جز پورت های وی پی ان هم همه چیز اوکی هست .

تهران، مرکز دستغیب

4. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من هم مخابرات دارم هم پارس آنلاین هر دو مثل ساعت کار می کنند به جز پورت های وی پی ان هم همه چیز اوکی هست .

تهران، مرکز دستغیب
    سلام
    یه تست سرعت از سرور داخلی با خارجی با مخابراتت بزار...
    ممنون

بیشترین سرعتت تا به این لحظه چقدر بوده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    یه تست سرعت از سرور داخلی با خارجی با مخابراتت بزار...
    ممنون

بیشترین سرعتت تا به این لحظه چقدر بوده؟

سلام. امروز وصل شد رو خط دومم که کلی هم نویز داره ( اون یکی اختصاصی پارس آنلاینه )

می دونیم که بالاتر از 2304 نمیشه چون خط رو این بسته شده
    تا حالا 264 بالاترین بوده. پینگ فوق العاده.

انصافن بقیه شرکتا سابیدن به الک !!! اینترنت مفت.. ماهی 74 تومن پول 2 تا کباب ترکیه !
    بعد جالب اینه که چون نا محدوده و و شیر هست و به قول معروف همیشه Peak Time داره چون که ترافیک نداره.. همیشه پینگش معرکه ست.
    تنها چیزی که تو ذوق می زنه اینه که با سرعت دانلود 480 کیلوبایت پارس عادت کردیم 250 - 200 کمی تو ذوق می زنه اما خب پینگ و نا محدود بودنش حسابی جبران کرده.
    برعکس همه هم که هی می گن انتخابات فلان من تا حالا هر دو نتم فوق العاده performance داشته تا الان.
    اسکایپ هم بازه همه چی بازه !! من کمبودی احساس نمی کنم. فقط همون 1 ماه پش بود که یو دی پی اینا بسته بود.

چقد حرف زدم !

7. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. امروز وصل شد رو خط دومم که کلی هم نویز داره ( اون یکی اختصاصی پارس آنلاینه )

می دونیم که بالاتر از 2304 نمیشه چون خط رو این بسته شده
    تا حالا 264 بالاترین بوده. پینگ فوق العاده.

انصافن بقیه شرکتا سابیدن به الک !!! اینترنت مفت.. ماهی 74 تومن پول 2 تا کباب ترکیه !
    بعد جالب اینه که چون نا محدوده و و شیر هست و به قول معروف همیشه Peak Time داره چون که ترافیک نداره.. همیشه پینگش معرکه ست.
    تنها چیزی که تو ذوق می زنه اینه که با سرعت دانلود 480 کیلوبایت پارس عادت کردیم 250 - 200 کمی تو ذوق می زنه اما خب پینگ و نا محدود بودنش حسابی جبران کرده.
    برعکس همه هم که هی می گن انتخابات فلان من تا حالا هر دو نتم فوق العاده performance داشته تا الان.
    اسکایپ هم بازه همه چی بازه !! من کمبودی احساس نمی کنم. فقط همون 1 ماه پش بود که یو دی پی اینا بسته بود.

چقد حرف زدم !

عالیه جدا
    قم که نامحدود نداره یعنی بردوشتن(نوبت بقیه شهر ها هم میشه)
    بهترین سرویسش 2مگ محدود 6ماهه 2تا 8 صبح رایگان هست که هرچی از پشتیبانی میپرسم سرعتش رو چند بسته میشه جواب درست حسابی نمیده
    اصلا فرق کیلوبیت رو با کیلوبایت رو تشخیص نمیدن!!!!! یه مشت ادم بی تجربه رو گذاشتن
    میگه روزا سرعت روزا 2مگ بسته میشه شبا 256 کیلوبایت
    من نمیدونم دو مگابیت هست یا مگابایت؟!!
    هر چی میام بگم واضح تر توضیح بده انگار میخواد ادمو بخوره......
    شما چیزی سر در اوردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

عالیه جدا
    بهترین سرویسش 2مگ محدود 6ماهه 2تا 8 صبح رایگان هست که هرچی از پشتیبانی میپرسم سرعتش رو چند بسته میشه جواب درست حسابی نمیده
    اصلا فرق کیلوبیت رو با کیلوبایت رو تشخیص نمیدن!!!!! یه مشت ادم بی تجربه رو گذاشتن
    شما چیزی سر در اوردی؟
    چند گیگ حجم میدن ؟ یک اماری بده ببینم عمو جون.
    برای همه سرویسهاش با قیمت بنویس
    اگر هم لینک داره بفمایید خودم چک میکنم
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

عالیه جدا
    شما چیزی سر در اوردی؟
    داداش بخش پشتیبانی مخابرات خیلی نفهمن
    من گفتم آقا تنظیمات نو اینترلیو دارید که پینگ بیاد پایین تر ( طمع رو ببین ! رو 120 هست میخوام بیاد رو 30 لول )
    گفت ببینید ما نمیتونیم این اطلاعات محرمانه رو با کسی در میون بذاریم ( آش خور.. ) !!!
    بعد من گفتم خب چیکار کنم پینگ بیاد بالاتر این پینگ پایین آخه داره اعصاب ما رو خورد می کنه ! گفت الان تیکت می زنم براتون بررسی کنن.
    فک کنم یارو پینگ رو با نون و کشک قاطی کرده بود

پارس انلاین هم اینه :
    آقا ببخشید وی پی ان قطه .. " ما وی پی ان ساپورت نمیکنیم !! آقا ببخشید پینگ بالاس !! " ما گیم ساپورت نمیکنیم!
    ما فقط دانلود و باز کردن صفحات رو ساپورت می کنیم پینگ هم تا 500 اوکی هست !
    یکی بش بگه مگه وی پی ان سیر داغه که ساپورت بخواد ! یا پورت سراسری بازه یا بسته ! یا مثلا بازی آنلاین اسپانسر می خواد.. ؟ اصلا این واژه ساپورت ینی چی ؟
    متاسفانه تا سطح دانش مردم در زمینه IT کمه اینا هم سو استفاده می کنن.
    تو مدرسه ما هنوز ملت نمیدونن 128 ینی چی
    Last edited by Koosha_Raisi; 06-06-2013 at 22:10.

11. 2 کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من گفتم آقا تنظیمات نو اینترلیو دارید که پینگ بیاد پایین تر ( طمع رو ببین ! رو 120 هست میخوام بیاد رو 30 لول )
    گفت ببینید ما نمیتونیم این اطلاعات محرمانه رو با کسی در میون بذاریم ( آش خور.. ) !!!
    بعد من گفتم خب چیکار کنم پینگ بیاد بالاتر این پینگ پایین آخه داره اعصاب ما رو خورد می کنه ! گفت الان تیکت می زنم براتون بررسی کنن.

پارس انلاین هم اینه :
    آقا ببخشید وی پی ان قطه .. " ما وی پی ان ساپورت نمیکنیم !! آقا ببخشید پینگ بالاس !! " ما گیم ساپورت نمیکنیم!
    یکی بش بگه مگه وی پی ان سیر داغه که ساپورت بخواد ! یا پورت سراسری بازه یا بسته ! یا مثلا بازی آنلاین اسپانسر می خواد.. ؟ اصلا این واژه ساپورت ینی چی ؟
    پینگ باید پائین باشه که ..
    زنگ میزنی مخابرات میگی پینگتو ببره بالا !!
    DNS هات هم بگو چک کنم با مال خودم
    Last edited by kasi58; 06-06-2013 at 22:15.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پارس انلاین هم اینه :
    مخابرات بدترین پشیبانی رو داره
    یه مشت نیروی غیر متخصص رو استخدام کرده!
    پارس هم که شد اسیاتک همین حرفو میزنه
    میگه پینگو پشتیبانی نمیکنه و پینگ زیر 500 طبیعیه!!

چند گیگ حجم میدن ؟ یک اماری بده ببینم عمو جون.
    برای همه سرویسهاش با قیمت بنویس
    اگر هم لینک داره بفمایید خودم چک میکنم
    ممنون.
    8گیگ داداش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما قم هستی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان فرمودین بی سوادی پشتیبان !!! یاد یک مطلبی افتادم.

بنده چون خودم ادعایی ندارم وپول یا مفت به کسی نیمدم روز اول که شال و کلاه کردم و رفتم مخابرات محله گیر دادن که باید فرم پر کنی و الی اخر.

یادمه یک روز تماس گرفتند و گفتن ادرس بدید میایم نصب میکنیم گفتم نیستیم و خود نصابه گفت باشه مشکلی نیست خودت نصب میکنی گفتم بعله
    فرداش رفتم مخابرات که یوزرنیم و پسورد رو بگیرم به دختره میگم به من بده میگه باید صاحب خط بیاد میگم مادرمه نمیتونه بیاد ! میگه به من ربطی نداره ...
    مادرم هم رفته گیر دادن به شناسنامه !
    دوباره فرداش رفتم که هرجوری شده یوزرنیم و پسورد رو بگیرم که گرفتم و در نهایت گفتم تنظیمات کانکشن رو بهم میدی ؟ منظورم VPI VCI بود.
    گفت ببینید وقتی میگم بلد نیستید !!! باید نصاب بیاد و بعدش هم میگید بلد نیستم .
    گفتم خانوم بنده بلدم کارم همینه ! ولی شما وظیفه ات اینه که مشخصات کانکشنم رو بدی نصاب که میاد فکر میکنی چیکار میکنه همین دوتا عدد رو وارد میکنه یک کانکشن میسازه و میره . گفت نمیشه گفتم به تخ..مم . یارو کارد میزدی خونش در نمیومد. قیافه عین اسب نگام میکرد.. حالا نمیدونم با نصابه چه نسبتی داشت که میخواست واسه اون کار جور کنه ولی هر چیزی که بود متجه شدم همشون پشت پرده با هم هستند و این جماعت مخابراتی نم پس نمیدهند . !

اومدم با تنظیمات قبلی که مخابرات قبلی بهم داده بود نصبش کردم و بسیار عالی داره کار میکنه...

پول یا مفته که دیگه پهن شده و طرف هم دلش واسه کسی نیمسوزه...اینجا ایرانه همه دزدند همه ...

به این دوستان عزیزی که تازه به جمع مخابرات پیوستند و میخواهند از این شرکت اینترنت تهیه کنند توصیه اکید میکنم فقط در صورتی که شرایط شرکتهای دیگر از مخابرات بدتر بود به سمت مخابرات بیاینند... ( در صورتی که قصد خرید سرویسهای حجمی از مخابرات دارید یا اینکه مخابرات محلتون فقط سرویس حجمی به شما عرضه میدارد به هیچ وجه مخابرات رو انتخاب نکنید ولی اگر سرویس نامحدود میخواهید مخابرات بهتر هست. )

و در نهایت نکته اصلی اینجاست که چون همه پهنای باند ایران از زیر سایه شرکت زیرساخت کوفتی تهیه و تامین میشود وسواس به خرج ندهید و از هرشرکتی که خواستدی بگیرید ولی به قیمتها توجه کنید . این مشکلات قطعی هم فقط مربوط به مرکز مخابراتتیتون هست همه این وسط نقش دلال رو ایفا میکنند.......

یه عنوان مثال : پنیر پگاه مغازه سر کوچه با پنیر پگاه توی شهر فرقی داره ؟ هرکی کمتر بود از همون تهیه کنید.

والسلام

15. این کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •