سلام.بچه ها
من مدارکمو برای کارت سبز فرستادم
کارت سبزم اومد.من رفتم دانشگاه ثبت نام کنم
الان معافیت تحصیلی دارم
اظلاعاتی که پلیس +10 برای نظام وظیفه فرستاده.(پروندم)از بین رفته؟یا نه هنوز اطلاعاتی که فرستادم رو دارن؟
سلام.بچه ها
من مدارکمو برای کارت سبز فرستادم
کارت سبزم اومد.من رفتم دانشگاه ثبت نام کنم
الان معافیت تحصیلی دارم
اظلاعاتی که پلیس +10 برای نظام وظیفه فرستاده.(پروندم)از بین رفته؟یا نه هنوز اطلاعاتی که فرستادم رو دارن؟
با سلام
سرباز هستم و الان می خوام برای کسر خدمت جبهه پدر اقدام کنم.آیا راسته که میگن تا پایان سال 90 وقت هست.آخه اقدام برای کسری 3 ماه طول میکشه؟
آیا برای گرفتن کسر خدمت قبل از اقدام برای کارت ایثار درخواستم رو برای پلیس +10 باید بدم؟
آیا تیراندازی خوب یا بد، تاثیری رو تقسیم داره ؟؟؟
برا ما حتی نمره هم ندادن...چه برسه به تاثیر!!!![]()
نه داداش من
اینا همش واسه اینه که خوب یاد بگیری وگرنه همش دروغه
خیالت جمع
واسه یه نامه واسه نیروی انسانی پادگان ما امده بود که تا 18 اسفند هر کی آورد اعمال میشه.
احتمالا اگر کسی دیر بیاره میوفته برای بعد از عید.خیالت راحت مشکلی پیش نمیاد(البته اگر آخرای خدمتت نباشه).
تعطیلات اینام مثه تعطیلات بقیه جاهاست دیگه
بدون پارتی بعیده اردیبهشت اعزام شی. چون بعد ثبت نام یه مدت بعد برگه سبز میاد و بعد تازه برگه سفید. بدون برگه سبز هیچ اقدامی نمیتونی بکنی. مگر اینکه کسی رو داشته باشی کاری کنه زود برگه سبزت بیاد و اگر اینطور شد برگه سفید زیاد مهم نیست. برگه سبزت که بیاد مراجعه کنی میتونن سریع اعزامت کنن.
بهر حال اگر برات مهمه تلاش کن و برو نظام وظیفه سیریششون شو که کارت رو راه بندازن. تا یکیم گفت نمیشه نا امید نشو. از همه بپرس. سرباز و کادر و ... یکیشون شاید آدم حسابی بود و کمکت کرد ( غلظت آدم حسابی تو اینجور جاها کمه. بعدا میری خدمت میبینی )
سلام
نه داداش من من اول کسری ایثارگری پدرمو گرفتم بعد دفترچه پر کردم
موفق باشی
1- در پایان دوره آموزشی درجه رو بر اساس چه معیارها و فاکتورهایی میدن ؟
2- آیا این درجه تاثیری روی سخت و آسون شدن باقی خدمت در یگان ( در ناجا ) داره یا نه ؟ مثلا خدمت یکنفر با درجه ستوان سومی با کسی که استوار دوم هست در یک کلانتری، تفاوت داره یا نه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)