الان معلوم نیست ساعت شبانه چنده؟؟
خیلی بد شده.البته یک خبر خوب اینه که با شروع نیم سال جدید سرعت بخصوص شبانه بهتر خواهد شد...(اکثر مواقع اینطوری بوده.)
الان معلوم نیست ساعت شبانه چنده؟؟
خیلی بد شده.البته یک خبر خوب اینه که با شروع نیم سال جدید سرعت بخصوص شبانه بهتر خواهد شد...(اکثر مواقع اینطوری بوده.)
ساعت دانلود شبانه فرقی نکرده همون 2 تا 7 هستش
ولی چون ویندوز سون یک ساعت.ساعتو کشیده عقب شما کامپیوترتونو ساعت 1 تا 5 بزارید واسه ی دانلود من همینجوری دیشب دانلود کردم مشکلی نبود...
خانمه اپراتور صبانت که هر چی گفتم هیچی حالیش نشد با مسئول فنی صحبت کردم خودش هم خبر نداره ساعتهای سرورشون آپدیت شده یا نه!!!
ویندوز xp و هفت و هشت نداره همونطور که قبلاً گفتم کلاً تنظیم daylight adjust وقتی فعال باشه در اول پاییز ساعتها به عقب کشیده میشه و آخر اسفند به جلو.
البته فعلاً سه روز زودتر و قبل از ساعت رسمی کشور اینکار بوسیله ی سیستم عامل انجام شده و مهم اینه که صبانت حواسش جمع باشه ساعت سرورش رو اصلاح کنه.
دوستان دیروز بر من تا ساعت 5:40 صبح کانک بوده بعد فکر کنم قطع شده کلا چون توی ریز مصرف تا ساعت 5»40 صبح لاگ انداخته برا شما هم همینجور بوده؟
دوستان پسورد اکانتمونو تو خود قسمت ریز مصرف باید تغییر بدیم؟؟
بله باید همونجا تغییر بدید
وقتی میخوام تغییر بدم این صفحه میاد:
![]()
بچه ها یک سوال یه چند وقتی هست که به فکرم زده بیام پارس آنلاین چون آسیاتک خیلی داره اذیتم میکنه ....
بین پارس آنلاین و صبانت موندم به نظر دوستان کدومش بیام ؟
با سرعت 128 یا 256 حدودا شب ها چقدر دانلود دارم ؟
و این که شب ها خوب پیج باز میکنه اگه دانلود نکنم .....
برای من که اینطور نیست! ولی احتمال داره.اگر دقت کنید زمانی که شارژتون تموم میشه میرید که ریز مصرف تون رو تو صبانت بیبینید یک -1mb میبینید.دقت کنید که کم نکنه !!
فعلا صبر کنید تا تکلیف صبا روشن بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)