تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 768 از 1291 اولاول ... 2686687187587647657667677687697707717727788188681268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,671 به 7,680 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز یعنی با هر بار شارژ میشه 7 ساعت مداوم باهاش دانلود کرد ؟
    میشه بفرمایید چند دقیقه یا چند ساعت طول میکشه تا فول شارژ بشه ؟
    بعد به چه صورتی شارژ میشه ؟ با آدابتور یا با usb ؟

بله. با هر بار شارژ می شه 7 ساعت و بیشتر(در تبلیغات سازنده حدود نه ساعت عنوان شده) به صورت پیوسته دانلود کرد. اما مودم من معمولاً چند وسیله به صورت همزمان بهش وصله. طبیعیه که مصرف بیشتری داره. از طرفی فکر می کنم دوری از آنتن و افت سیگنال هم مصرف باتری رو افزایش میده(شبیه موبایل).
    این که در چه مدت شارژ میشه یک بار تایم گرفتم حدود نود دقیقه.
    هم با کابل یواس بی شارژ میشه هم با شارژری که داره.

2. 3 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من چند روز هست که نتم رو قطع کردن (ارور میده که اعتبار شما تمام شده) تا حالا 20 بار زنگ زدم میگن تا 2 ساعت دیگه 2 گیگ این ماه رو به حسابتون واریز میکنن و وصل میشه ولی بازم خبری نمیشه به نظرتون چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

4. این کاربر از denzelmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من چند روز هست که نتم رو قطع کردن (ارور میده که اعتبار شما تمام شده) تا حالا 20 بار زنگ زدم میگن تا 2 ساعت دیگه 2 گیگ این ماه رو به حسابتون واریز میکنن و وصل میشه ولی بازم خبری نمیشه به نظرتون چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
    اعتبار هر ماه به طور اتوماتيك فعال ميشه. اينطوري نيست كه كسي نشسته باشه واسه شما فعالش كنه كه!
    شما اول برو ببين اعتباري كه واسه فعال سازي ريختي به اندازه نياز طرح تعرفه هست يا نه!
    بعدم ببين طرح تعرفه اي كه تو كنترل حساب واست زده چيه و تاريخ شروع تعرفه رو چه تاريخي زده.
    اگر تعرفه شما 6 ماهه هست (‌يعني بلند مدت ) اعتبار رايگان واسه هر ماه به طور اتوماتيك سر هر ماه فعال ميشه! ربطي نداره به اينكه زنگ بزنين و بهتون بگن ميريزيم!!!!

احتمالش هم هست كه شما تعرفه بلند مدت رو به حالت استفاده به صورت كلي ثبت كردين (‌يعني در 2 حالت ميشه تعرفه بلند مدت رو ثبت كرد يكي به صورت ثبت ماه به ماه از اعتبار كلي بلند مدت يكي به صورتاستفاده ازاد از تمام ترافيك . به صورت ساده تر مثلا 18 گيگ اعتبار 6 ماهه هم ميتونه در هر ماه تقسيم بشه و شما فقط ميتونه هر ماه 3 گيگ از اون 18 گيگ رو دانلود كني و در حالت بعدي ميتونه اين 18 گيگ رو در دسترش داشته باشي و همون ماه اول همه رو تموم كني! )‌در اين حالت دوم اگه باشه و تمام ترافيك مثلا 6 ماهه رو مصرف كرده باشيد ديگه چيزي نميمونه واسه اضافه شدن به ماه بعدي! بايد بقيه ماه رو از بسته هاي افزيشي استفاده كنيد!
    Last edited by Milad4171; 22-06-2012 at 17:17.

6. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

میشه منم راهنمایی کنید ؟
    منم وایمکس ثبت نام کردم با مودم جیبی و سرعت 512 یک ساله
    حالا یه چندتا سوال ؟
    1- من بخوام بعدا سرعت 1 مگ یا 2 مگ استفاده کنم بدون اشتراک ماهیانه امکانش هست ( یعنی مصرف ازاد استفاده کنم بدون هیچ هزینه اشتراک ماهیانه ای ؟ )

2- در صورتی که اشتراک ماهیانه نداشته باشی و بسته افزایشی بخری از بسته میشه استفاده کرد یا نه ؟ یعنی میشه تو زمان مصرف ازاد بسته افزایشی خرید و به جای کم کردن از حساب از حجم بسته کم کنه ؟

3- مودم رو که میارن تحویل بدن باید به چه چیزی دقت کرد ؟ مودم نو تحویل میدن یا باز و دست دوم ؟؟ چه نکته هایی داره ؟

داستان این چیه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با انتخاب سرویس اعتباری وایمکس ایرانسل، علاقه‌مندان می توانـند تنها با خرید یک مودم و بدون نیاز به پرداخـت هزینه اشتراک ماهیانه، از مزایای این سرویس بهره مند شوند. این کاربران قادر خواهند بود با انتخاب طرح های تعرفه با سرعت های ١٢٨ و ٢٥٦ کیلو بیت بر ثانیه و تنها با خرید بسته افزایشی دلخواه خود، به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشند. توجه داشته باشید که در صورت عدم تمایل به استفاده و یا به پایان رسیدن حجم بسته افزایشی انتخابی کاربر، سرویس وی قطع نشده و وی قادر خواهد بود بر اساس نرخ مصرف آزاد همچنان به استفاده از سرویس ادامه دهد.

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میشه منم راهنمایی کنید ؟
    منم وایمکس ثبت نام کردم با مودم جیبی و سرعت 512 یک ساله
    حالا یه چندتا سوال ؟
    1- من بخوام بعدا سرعت 1 مگ یا 2 مگ استفاده کنم بدون اشتراک ماهیانه امکانش هست ( یعنی مصرف ازاد استفاده کنم بدون هیچ هزینه اشتراک ماهیانه ای ؟ )

2- در صورتی که اشتراک ماهیانه نداشته باشی و بسته افزایشی بخری از بسته میشه استفاده کرد یا نه ؟ یعنی میشه تو زمان مصرف ازاد بسته افزایشی خرید و به جای کم کردن از حساب از حجم بسته کم کنه ؟

3- مودم رو که میارن تحویل بدن باید به چه چیزی دقت کرد ؟ مودم نو تحویل میدن یا باز و دست دوم ؟؟ چه نکته هایی داره ؟

داستان این چیه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با انتخاب سرویس اعتباری وایمکس ایرانسل، علاقه‌مندان می توانـند تنها با خرید یک مودم و بدون نیاز به پرداخـت هزینه اشتراک ماهیانه، از مزایای این سرویس بهره مند شوند. این کاربران قادر خواهند بود با انتخاب طرح های تعرفه با سرعت های ١٢٨ و ٢٥٦ کیلو بیت بر ثانیه و تنها با خرید بسته افزایشی دلخواه خود، به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشند. توجه داشته باشید که در صورت عدم تمایل به استفاده و یا به پایان رسیدن حجم بسته افزایشی انتخابی کاربر، سرویس وی قطع نشده و وی قادر خواهد بود بر اساس نرخ مصرف آزاد همچنان به استفاده از سرویس ادامه دهد.

ممنون

1- يك مگ و دو مگ بله ميشه مصرف آزاد استفاده كرد ولي هزينه اش خيلي زياد ميشه. تعرفه هم ميتونين بخرين. مشكلي نيست.

2- شما ميتوني يه تعرفه رو بر مبناي مصرف آزاد خريداري كني و با پرداخت مثلا 7000 تومن يك گيگ بسته ي افزايشي يك ماه خريداري كني هر موقع ماه باشه تا 31 روز واست حساب ميشه! و حداكثر تا 180 روز ميتوني استفاده كنين. در صورتي كه ترافيك ها رو به صورت يك گيگ يك گيگ خريدري كنين. (‌هر گيگ 1 ماه . دو تا يك گيگ سر هم ميشه 60 ماه!‌)

3- مودم كه به صورت كلي بسته بندي شده و نو هست . هيچ مودم دسته دومي به كسي تحويل نميدن ! چيزهايي كه بايد دقت كنين يك فعال سازي به صورت كامل وقتي داره طرف ميره تو كنترل حساب شما (‌ بالا زده وضعيت فعال‌) و وضعيت آنتن دهي تو ميتوني در صفحه ي اول كامل توضيح داده شده !

---
    منظور اين داستان اينه كه شما بياي طرح تعرفه مصرف آزد به صورت دائمي يا اعتباري خريداري كني كه با توجه به هزينه ي پولي كه تو حسابت هست ميتوني از اينترنت استفاده كني .مثلا شما 100.000 تومن ميريزي تو حساب به اندازه 100.000 تومن ميتوني استفاده كني اين در حالت اعتباري هست (‌كه پيشنهاد ميشه اعتباري خريداري كنيد‌) دائمي مثل سيم كارت هاي دائمي هست . شما هرچقدر بخواي توي يك ماه استفاده ميكني آخر ماه بايد پرداخت كني! در غير اين صورت شبكه غير فعال ميشه . به قول خودش خوبيش اينه كه هيچ وقت بخاطر كم بودن پول و اعتبار قطع نميشي عوضش آخر ما از دماغت در مياره !!!!
    Last edited by Milad4171; 22-06-2012 at 20:49.

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اعتبار هر ماه به طور اتوماتيك فعال ميشه. اينطوري نيست كه كسي نشسته باشه واسه شما فعالش كنه كه! شما اول برو ببين اعتباري كه واسه فعال سازي ريختي به اندازه نياز طرح تعرفه هست يا نه! بعدم ببين طرح تعرفه اي كه تو كنترل حساب واست زده چيه و تاريخ شروع تعرفه رو چه تاريخي زده. اگر تعرفه شما 6 ماهه هست (‌يعني بلند مدت ) اعتبار رايگان واسه هر ماه به طور اتوماتيك سر هر ماه فعال ميشه! ربطي نداره به اينكه زنگ بزنين و بهتون بگن ميريزيم!!!! احتمالش هم هست كه شما تعرفه بلند مدت رو به حالت استفاده به صورت كلي ثبت كردين (‌يعني در 2 حالت ميشه تعرفه بلند مدت رو ثبت كرد يكي به صورت ثبت ماه به ماه از اعتبار كلي بلند مدت يكي به صورتاستفاده ازاد از تمام ترافيك . به صورت ساده تر مثلا 18 گيگ اعتبار 6 ماهه هم ميتونه در هر ماه تقسيم بشه و شما فقط ميتونه هر ماه 3 گيگ از اون 18 گيگ رو دانلود كني و در حالت بعدي ميتونه اين 18 گيگ رو در دسترش داشته باشي و همون ماه اول همه رو تموم كني! )‌در اين حالت دوم اگه باشه و تمام ترافيك مثلا 6 ماهه رو مصرف كرده باشيد ديگه چيزي نميمونه واسه اضافه شدن به ماه بعدي! بايد بقيه ماه رو از بسته هاي افزيشي استفاده كنيد!
    میلا جان طرح تعرفه (اعتباري 128-2 گيگابايت-6ماهه) است و تاریخ شروعش هم 01/02/1391 است. یعنی کلا 2 ماه ازش گذشته، موجودی حساب با کسر مالیات هم 0 زده یادمه وقتی حسابم رو شارژ کردم حالت استفاده را به طور کلی انتخاب کردم یعنی 12 گیگ رو یکجا گرفتم بعد توی این دو ماه من اصلا چیز زیادی دانلود نکردم که این 12 گیگ تموم بشه!!!! فوقش 4 الی 5 گیگ دان کرده باشم !!! (که 5 گیگ هم فک نکنم شده باشه) پس چرا هرچی زنگ میزنم میگه سیستم هنوز آپدیت نشده که 2 گیگه این ماه شما رو واریز کنن؟؟؟ شاید 10 بار یا بیشتر هم تماس گرفتم همشون همین رو میگن بعد هم یکیشون گفت اصلا گزینه ی استفاده بطور کلی از حجم رو دیگه برداشتن و اجازه نمیدن بطور کلی استفاده کنی یعنی هر ماه 2 گیگ فقط!!! حالا به نظرت چکار کنم؟؟ باید بسته افزایشی بخرم؟؟ هر گیگ چند میگیرن؟؟

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

1- يك مگ و دو مگ بله ميشه مصرف آزاد استفاده كرد ولي هزينه اش خيلي زياد ميشه. تعرفه هم ميتونين بخرين. مشكلي نيست.

2- شما ميتوني يه تعرفه رو بر مبناي مصرف آزاد خريداري كني و با پرداخت مثلا 7000 تومن يك گيگ بسته ي افزايشي يك ماه خريداري كني هر موقع ماه باشه تا 31 روز واست حساب ميشه! و حداكثر تا 180 روز ميتوني استفاده كنين. در صورتي كه ترافيك ها رو به صورت يك گيگ يك گيگ خريدري كنين. (‌هر گيگ 1 ماه . دو تا يك گيگ سر هم ميشه 60 ماه!‌)

3- مودم كه به صورت كلي بسته بندي شده و نو هست . هيچ مودم دسته دومي به كسي تحويل نميدن ! چيزهايي كه بايد دقت كنين يك فعال سازي به صورت كامل وقتي داره طرف ميره تو كنترل حساب شما (‌ بالا زده وضعيت فعال‌) و وضعيت آنتن دهي تو ميتوني در صفحه ي اول كامل توضيح داده شده !

---
    منظور اين داستان اينه كه شما بياي طرح تعرفه مصرف آزد به صورت دائمي يا اعتباري خريداري كني كه با توجه به هزينه ي پولي كه تو حسابت هست ميتوني از اينترنت استفاده كني .مثلا شما 100.000 تومن ميريزي تو حساب به اندازه 100.000 تومن ميتوني استفاده كني اين در حالت اعتباري هست (‌كه پيشنهاد ميشه اعتباري خريداري كنيد‌) دائمي مثل سيم كارت هاي دائمي هست . شما هرچقدر بخواي توي يك ماه استفاده ميكني آخر ماه بايد پرداخت كني! در غير اين صورت شبكه غير فعال ميشه . به قول خودش خوبيش اينه كه هيچ وقت بخاطر كم بودن پول و اعتبار قطع نميشي عوضش آخر ما از دماغت در مياره !!!!
    ممنون از جوابت !
    حالا چندتا سوال دیگه ( شرمندتم بابت سوالام )

یه توضیحی بدم - من خونه 2 مگ دارم وایرلس دارم (پوینت تو پوینت) سرعت عالی و حجم هم نامحدود یعنی دانلود و کارام رو با این انجام میدم شرکت هم اینترنت اختصاصی داریم چون کارمون همش با اینترنت هست (ما مدیر کل سرور های تراوین تو ایران هستیم) پس در نتیجه از وایمکس برای دانلود و .... نمیخوام استفاده کنم - فقط مواقعی که بیرونم یا مهمونیم و ... برای چک کردن میل و سینک کردن اطلاعاتم یعنی نهایتن 500~700 مگ در ماه کافی هست برام

الان تو پنلم رفتم تو بخش تغییر طرح تعرفه زده >> در صورتيكه طرح تعرفه فعلي شما جزء طرحهاي بلند مدت مي باشد تا پايان مدت اعتبار تعرفه فعلي خود ،مجاز به تغيير طرح تعرفه نمي باشيد
    یعنی من الان طرح فعلیم اینه ( مودم همراه + اشتراک 1 ساله 512 + 6 گیگ ترافیک هدیه ) یعنی من تا یک سال دیگه باید با 512 سر کنم هر موقع ترافیکم تموم شد بسته افزایشی بخرم یا اینکه حسابم رو شارژ کنم و از مصرف ازاد استفاده کنم ؟ درسته ؟ یا نه میتونم سرعتم رو 1024یا 2048 کنم ؟

اینو امکانش هست یه مقدار بیشتر توضیح بدی ؟
    شما ميتوني يه تعرفه رو بر مبناي مصرف آزاد خريداري كني و با پرداخت مثلا 7000 تومن يك گيگ بسته ي افزايشي يك ماه خريداري كني هر موقع ماه باشه تا 31 روز واست حساب ميشه! و حداكثر تا 180 روز ميتوني استفاده كنين. در صورتي كه ترافيك ها رو به صورت يك گيگ يك گيگ خريدري كنين. (‌هر گيگ 1 ماه . دو تا يك گيگ سر هم ميشه 60 ماه!‌)

بازم ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میلا جان طرح تعرفه (اعتباري 128-2 گيگابايت-6ماهه) است و تاریخ شروعش هم 01/02/1391 است. یعنی کلا 2 ماه ازش گذشته، موجودی حساب با کسر مالیات هم 0 زده یادمه وقتی حسابم رو شارژ کردم حالت استفاده را به طور کلی انتخاب کردم یعنی 12 گیگ رو یکجا گرفتم بعد توی این دو ماه من اصلا چیز زیادی دانلود نکردم که این 12 گیگ تموم بشه!!!! فوقش 4 الی 5 گیگ دان کرده باشم !!! (که 5 گیگ هم فک نکنم شده باشه) پس چرا هرچی زنگ میزنم میگه سیستم هنوز آپدیت نشده که 2 گیگه این ماه شما رو واریز کنن؟؟؟ شاید 10 بار یا بیشتر هم تماس گرفتم همشون همین رو میگن بعد هم یکیشون گفت اصلا گزینه ی استفاده بطور کلی از حجم رو دیگه برداشتن و اجازه نمیدن بطور کلی استفاده کنی یعنی هر ماه 2 گیگ فقط!!! حالا به نظرت چکار کنم؟؟ باید بسته افزایشی بخرم؟؟ هر گیگ چند میگیرن؟؟

اول اينكه اون كساني كه توي بخش اپراتور ايرانسل نشستن يكي مثل من و تو هستن ! اطلاعاتشون يه چيزي تو يه چارچوب خاص هست. منم وقتي يكي يه چيزي ازم بپرسه و بلد نباشم يه جوابي ميدم كه طرف قانع بشه و اصولا اين جواب ممكنه درست نباشه!
    اينكه اين داستان استفاده به صورت كلي از تمام اعتبار بلند مدت كه ميگين گفتن جمع شده غير ممكنه چون من خودم يه چيزي حدود ده روز پيش واسه خودم تعرفه بلند مدت 6 ماهه رو فعال كردم و اين گزينه بود!
    و اينكه استفاده به صورت كلي از تمام موجودي حساب شما در گزينه ي شماره 9 (‌پايين صفحه در كنترل حساب وايمكس در بخش حساب موجود هست . زده باقي مانده طرح تعرفه بلند مدت!. اگر 0 باشه كه يعني تموم شده !
    ممكن هم هست كه شما هزينه ي اين ماه رو استفاده كردين و ترافيك اين ماهتون تموم شده باشه. شما ميتونين با واريز مبلغ 6700 تومن يعني اينطوري كه من چك كردم با يك كارت شارژ 5 تومني و 2 تومني موجودي با كسر ماليات ميشه 6500 .پس مجبوري يه هزار تومني ديگه هم بريزي !
    مبلغ بسته افزايشي يك گيگ 6700 هست كه بعد از واريز مبلغ به بخش خدمات ارزش افزوده رفته و يك گيگ رو انتخاب ميكنيد!

ممنون از جوابت !
    حالا چندتا سوال دیگه ( شرمندتم بابت سوالام )

یه توضیحی بدم - من خونه 2 مگ دارم وایرلس دارم (پوینت تو پوینت) سرعت عالی و حجم هم نامحدود یعنی دانلود و کارام رو با این انجام میدم شرکت هم اینترنت اختصاصی داریم چون کارمون همش با اینترنت هست (ما مدیر کل سرور های تراوین تو ایران هستیم) پس در نتیجه از وایمکس برای دانلود و .... نمیخوام استفاده کنم - فقط مواقعی که بیرونم یا مهمونیم و ... برای چک کردن میل و سینک کردن اطلاعاتم یعنی نهایتن 500~700 مگ در ماه کافی هست برام

الان تو پنلم رفتم تو بخش تغییر طرح تعرفه زده >> در صورتيكه طرح تعرفه فعلي شما جزء طرحهاي بلند مدت مي باشد تا پايان مدت اعتبار تعرفه فعلي خود ،مجاز به تغيير طرح تعرفه نمي باشيد
    یعنی من الان طرح فعلیم اینه ( مودم همراه + اشتراک 1 ساله 512 + 6 گیگ ترافیک هدیه ) یعنی من تا یک سال دیگه باید با 512 سر کنم هر موقع ترافیکم تموم شد بسته افزایشی بخرم یا اینکه حسابم رو شارژ کنم و از مصرف ازاد استفاده کنم ؟ درسته ؟ یا نه میتونم سرعتم رو 1024یا 2048 کنم ؟

اینو امکانش هست یه مقدار بیشتر توضیح بدی ؟
    شما ميتوني يه تعرفه رو بر مبناي مصرف آزاد خريداري كني و با پرداخت مثلا 7000 تومن يك گيگ بسته ي افزايشي يك ماه خريداري كني هر موقع ماه باشه تا 31 روز واست حساب ميشه! و حداكثر تا 180 روز ميتوني استفاده كنين. در صورتي كه ترافيك ها رو به صورت يك گيگ يك گيگ خريدري كنين. (‌هر گيگ 1 ماه . دو تا يك گيگ سر هم ميشه 60 ماه!‌)

بازم ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز
    خوب درسته! شما وقتي يه تعرفه بلند مدت ثبت ميكني تا پايان قرارداد اون طرح نميتوني تغيير وضعيت بدي. كلا تعرفه يك ساله زياد خوب نيست! بدرد كساني ميخوره كه كارشون مشخص هست و زياد با نت كار ندارن! اومديم و نارضايتي پيش اومد شما بايد پولي رو كه دادي تا يك سال بي استفاده نگه داري.
    در صورت پايان ترافيك شما ميتوني بسته افزايشي خريداري كني. يعني به اندازه اي كه توي موجودي حساب 6700 تومن باشه ميتوني يه بسته يك گيگ ترافيك رايگان خريداري كني كه يك ماه زمان داره.حالا
    اگه شما بياي دو تا يك گيگ خريداري كني ميتوني اين دو گيگ رو توي 60 روز و سه تا يك گيگ 90 روز و چهار تا يك گيگ 120 روز به همين صورت!!!
    البته هزينه ي بيشتري نسبتا ميدي تا اينكه مثلا يه بسته ي 5 گيگي خريداري كني! ولي زمان بيشتري هم واسه استفاده اش داري!
    كافيه اون مقدار پول رو تو حساب داشته باشي و از بخش خدمات ارزش افزوده حجم مورد نظر رو از بخش بسته افزايشي خريداري كني!

13. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها سلام...ممنون میشم کمک کنید

من یه وایمکس همراه جیبی میخاستم...اول اینکه نمیدونم مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟؟؟

سوال دومم اینه که مثلا زده هزینه تعرفه یک ساله...خوب یک ساله چند گیگ و با چه سرعتی؟؟

سرعت دانلود جطوره و چنده؟؟

من میخام مودم بگیرم و ماهیانه شارزش کنم...آیا اینجوری میشه؟ نمیخام سالانه پولشو بدم...شاید بخام یک ماه یه تعرفه دیگه بزنم؟؟

تعرفه هاش رو برام بگید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اول اينكه اون كساني كه توي بخش اپراتور ايرانسل نشستن يكي مثل من و تو هستن ! اطلاعاتشون يه چيزي تو يه چارچوب خاص هست. منم وقتي يكي يه چيزي ازم بپرسه و بلد نباشم يه جوابي ميدم كه طرف قانع بشه و اصولا اين جواب ممكنه درست نباشه!
    اينكه اين داستان استفاده به صورت كلي از تمام اعتبار بلند مدت كه ميگين گفتن جمع شده غير ممكنه چون من خودم يه چيزي حدود ده روز پيش واسه خودم تعرفه بلند مدت 6 ماهه رو فعال كردم و اين گزينه بود!
    و اينكه استفاده به صورت كلي از تمام موجودي حساب شما در گزينه ي شماره 9 (‌پايين صفحه در كنترل حساب وايمكس در بخش حساب موجود هست . زده باقي مانده طرح تعرفه بلند مدت!. اگر 0 باشه كه يعني تموم شده !
    ممكن هم هست كه شما هزينه ي اين ماه رو استفاده كردين و ترافيك اين ماهتون تموم شده باشه. شما ميتونين با واريز مبلغ 6700 تومن يعني اينطوري كه من چك كردم با يك كارت شارژ 5 تومني و 2 تومني موجودي با كسر ماليات ميشه 6500 .پس مجبوري يه هزار تومني ديگه هم بريزي !
    مبلغ بسته افزايشي يك گيگ 6700 هست كه بعد از واريز مبلغ به بخش خدمات ارزش افزوده رفته و يك گيگ رو انتخاب ميكنيد!
    آره صفره، امروز برای 1 گیگ مبلغ مورد نظر رو واریز کردم
    ولی من اصلا 12 گیگ استفاده نکردم!!! پس چطوری تموم شده؟؟؟
    اگه کسی پسورد مودم رو داشته باشه میتونه از ترافیکم استفاده کنه؟ (همون دزدی )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •