ممنون از جوابت !
حالا چندتا سوال دیگه ( شرمندتم بابت سوالام )
یه توضیحی بدم - من خونه 2 مگ دارم وایرلس دارم (پوینت تو پوینت) سرعت عالی و حجم هم نامحدود یعنی دانلود و کارام رو با این انجام میدم شرکت هم اینترنت اختصاصی داریم چون کارمون همش با اینترنت هست (ما مدیر کل سرور های تراوین تو ایران هستیم) پس در نتیجه از وایمکس برای دانلود و .... نمیخوام استفاده کنم - فقط مواقعی که بیرونم یا مهمونیم و ... برای چک کردن میل و سینک کردن اطلاعاتم یعنی نهایتن 500~700 مگ در ماه کافی هست برام
الان تو پنلم رفتم تو بخش تغییر طرح تعرفه زده >>
در صورتيكه طرح تعرفه فعلي شما جزء طرحهاي بلند مدت مي باشد تا پايان مدت اعتبار تعرفه فعلي خود ،مجاز به تغيير طرح تعرفه نمي باشيد
یعنی من الان طرح فعلیم اینه ( مودم همراه + اشتراک 1 ساله 512 + 6 گیگ ترافیک هدیه ) یعنی من تا یک سال دیگه باید با 512 سر کنم هر موقع ترافیکم تموم شد بسته افزایشی بخرم یا اینکه حسابم رو شارژ کنم و از مصرف ازاد استفاده کنم ؟ درسته ؟ یا نه میتونم سرعتم رو 1024یا 2048 کنم ؟
اینو امکانش هست یه مقدار بیشتر توضیح بدی ؟
شما ميتوني يه تعرفه رو بر مبناي مصرف آزاد خريداري كني و با پرداخت مثلا 7000 تومن يك گيگ بسته ي افزايشي يك ماه خريداري كني هر موقع ماه باشه تا 31 روز واست حساب ميشه! و حداكثر تا 180 روز ميتوني استفاده كنين. در صورتي كه ترافيك ها رو به صورت يك گيگ يك گيگ خريدري كنين. (هر گيگ 1 ماه . دو تا يك گيگ سر هم ميشه 60 ماه!)
بازم ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز