تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 768 از 966 اولاول ... 268668718758764765766767768769770771772778818868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,671 به 7,680 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه viera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Security Zone

پيش فرض

سلام
    ببخشید من یه مقدار جستجو کردم ولی درست نتونستم جوابی واسه سوالم پیدا کنم.
    سوالم این هست:
    من ترم 8 هستم دانشگاه آزاد هستم(البته یک ترم مرخصی داشتم برای خدمت سربازی که در مجموع میشه 9 ترم) و خیلی کم درس خوندم و 40 واحد بیشتر پاس نکردم . خیلی وقته از این قضیه رنج میبرم . و میخوام ببینم آیا راهی واسه جبران هست یا اخراج میشم ؟ من کارت پایان خدمت رو هم دارم . چقدر میزارن بمونم تو داشنگاه؟ میتونم درسم رو تموم کنم ؟ اخراج میکنن یا ....
    ممنون میشم راهنمایی کنید

کسی نیست مارو هم راهنمایی کنه؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    ببخشید من یه مقدار جستجو کردم ولی درست نتونستم جوابی واسه سوالم پیدا کنم.
    سوالم این هست:
    من ترم 8 هستم دانشگاه آزاد هستم(البته یک ترم مرخصی داشتم برای خدمت سربازی که در مجموع میشه 9 ترم) و خیلی کم درس خوندم و 40 واحد بیشتر پاس نکردم . خیلی وقته از این قضیه رنج میبرم . و میخوام ببینم آیا راهی واسه جبران هست یا اخراج میشم ؟ من کارت پایان خدمت رو هم دارم . چقدر میزارن بمونم تو داشنگاه؟ میتونم درسم رو تموم کنم ؟ اخراج میکنن یا ....
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    مشروطی در 2 ترم متوالی و یا سه ترم طبق قانون اخراج میشود .ولی با نظر شورای اموزش که خیلی این قانون رو عمل نمیکنن.
    اولا شما باید ببینید در رشته ای که دارید میخونید علاقه دارید یا خیر.با اراده و کوشش به هر چیز میتونید برسید ...
    ضمن اینکه با گذراندن حدود 70 -80 واحد میتونید معادل مدرک کاردانیش رو بگیرید ...
    در مورد حداکثر زمان هم برای کارشناسی حداکثر 6 سال هست ولی باز هم مهم نیست چون سختگیری ندارند زیاد ...
    موفق باشید

3. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه viera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Security Zone

پيش فرض

سلام
    مشروطی در 2 ترم متوالی و یا سه ترم طبق قانون اخراج میشود .ولی با نظر شورای اموزش که خیلی این قانون رو عمل نمیکنن.
    اولا شما باید ببینید در رشته ای که دارید میخونید علاقه دارید یا خیر.با اراده و کوشش به هر چیز میتونید برسید ...
    ضمن اینکه با گذراندن حدود 70 -80 واحد میتونید معادل مدرک کاردانیش رو بگیرید ...
    در مورد حداکثر زمان هم برای کارشناسی حداکثر 6 سال هست ولی باز هم مهم نیست چون سختگیری ندارند زیاد ...
    موفق باشید
    خوب اگر یکزمان حرف از اخراجی زدن من چکار میتونم بکنم ؟ چه راهی هست واسم که اخراجم نکنن؟ چون قانونا من 3 - 4 ترم دیگه میتونم بمونم ولی شاید تو این زمان تموم نشه و اونا بخوان اخراج کنن بعد من باید چکار کنم؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دانشگاه آزاد :

ثبت نام كارشناسي ناپيوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي امروز سه­ شنبه از ساعت 14:00 آغاز مي شود و تا 30 دي ماه ادامه دارد.

به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر ناصر اقبالي رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اعلام اين خبر گفت: داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود براي نيمسال دوم، بهمن ماه اقدام كنند.
    رئيس مركز آزمون در ادامه خاطرنشان كرد: فارغ التحصيلان مقطع كارداني پيوسته و ناپيوسته مي توانند در اين مرحله ثبت نام كنند.
    وي در ادامه افزود: ثبت نام دانشجويان مقطع كارداني كه تا 30 بهمن ماه فارغ التحصيل مي شوند، نيز بلامانع است.
    وي در ادامه تأكيد كرد: در ثبت نام دوره بدون آزمون كارشناسي ناپيوسته هر داوطلب مجاز است در يك رشته امتحاني حداكثر تا 4 واحد دانشگاهي را به عنوان اولويت هاي تحصيلي خود اعلام كند.
    دكتر اقبالي در ادامه در مورد روش ارزشيابي اين دسته از داوطلبان گفت: دوره بدون آزمون اين مقطع، براي تسهيل ادامه تحصيل فارغ التحصيلان كارداني ايجاد شده و نحوه ارزشيابي و پذيرش براساس معدل كتبي فوق ديپلم متقاضيان خواهد بود، لذا توصيه مي شود كه متقاضيان به هنگام مراجعه به سايت، معدل دقيق خود را ثبت كنند.
    اقبالي در ادامه در مورد زمان اعلام نتايج گفت: نتايج ثبت نام متقاضيان كارشناسي ناپيوسته بدون آزمون تا اواسط بهمن ماه اعلام خواهد شد.
    وي در پايان به داوطلبان توصيه كرد: متقاضيان اگر در مراحل ثبت نام با سؤال يا ابهامي مواجه شدند، مي توانند از طريق سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سؤال خود را مطرح يا به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نمايند تا كارشناسان مركز در اسرع وقت به آنها پاسخ گويند.

کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد هم برای اولین بار امسال داره برگزار میشه .

(رئيس مركز آزمون خاطرنشان كرد: اين نوع پذيرش در دانشگاه آزاد اسلامي براي اولين بار صورت مي گيرد و نحوه ارزشيابي و پذيرش براساس معدل كتبي ديپلم خواهد بود.)

6. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

واسه انصراف باید اول به کجا مراجعه کنیم؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان

این هزینه انصرافو نمیشه کمش کرد ؟
    قانونه ؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان

این هزینه انصرافو نمیشه کمش کرد ؟
    قانونه ؟
    برای دو ترم به بالا باید هزینه پرداخت کنید زیر دو ترم هزینه ای نداره البته برای قبلا بود الان شاید تغییر کرده باشه

10. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برای دو ترم به بالا باید هزینه پرداخت کنید زیر دو ترم هزینه ای نداره البته برای قبلا بود الان شاید تغییر کرده باشه
    بله
    پرسیدم گفتن نصف شهریه ثابت ترمهای باقی مانده
    که برای من میشه حدود 1 تومن

حالا اینو نمیشه کمترش کرد ؟
    برم باهاشون صحبت کنم

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

پیداش کردم
    Last edited by M o h a m m @ d; 10-01-2013 at 21:46. دليل: دی

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان ریاضی پیش و ریاضی عمومی هم نیاز هستند . اگر کسی ریاضی پیش را افتاده باشه و در ترم جدید ریاضی پیش و ریاضی عمومی را گرفته باشه
    و حالا مجدد ریاضی پیش را بیفته و عمومی را پاس کنه نمره عمومی قبول هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •