تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 768 از 773 اولاول ... 268668718758764765766767768769770771772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,671 به 7,680 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دیگ از گوشت خالیست و چغندرها در حال تازیدن هستند

دوستان انقدر خودتون رو سرگرم برندهایی که دنبال حربه های تبلیغاتی هستن تا محصولاتشون رو بفروشن نباشید
    پلاسما فقط پایونیر و پاناسونیک
    LCD LED هم سونی سری HX ، شارپ ، فیلیپس و JVC
    بقیه برندها موردی مدل و پانل با کیفیتی دارند
    Last edited by kia.Tahamtan; 27-02-2012 at 22:28.

2. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان با بودجه 1500 سایز 40 یا 42 چی پیشنهاد میکنید؟ برای دیدن فیلم و مشاهده کانالهای غیر ملی!! میخوام استفاده کنم و اینکه واسه 3d هزینه کردن خوبه یا نه گیج شدم. اسمارت بودن فکر کنم تو ایران کارایی نداشته باشه اینجور که صفحات رو خوندم خواهش میکنم کمک کنید. فقط سامسونگ نباشه.ممنون

داره خودمونی میشه alireza-vb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

دوستان با بودجه 1500 سایز 40 یا 42 چی پیشنهاد میکنید؟ برای دیدن فیلم و مشاهده کانالهای غیر ملی!! میخوام استفاده کنم و اینکه واسه 3d هزینه کردن خوبه یا نه گیج شدم. اسمارت بودن فکر کنم تو ایران کارایی نداشته باشه اینجور که صفحات رو خوندم خواهش میکنم کمک کنید. فقط سامسونگ نباشه.ممنون
    SONY 40EX520 گزینه خوبیه ، از نمایندگی بگیر /

5. این کاربر از alireza-vb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shetabandeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

1

قابل توجه دوستان: VT30 تنها توکلاس خودش که پلاسماست رتبه عالی آورده، اگه نه تکنولوژی منسوخ پلاسما با استفاده از سلولهای فسفری معایب خیلی شدیدی داره که اونارو از میدان رقابت با پنلهای LCD و LED که با کریستال مایع کار میکنندخارج میکنه.
    پلاسما مناسب استفاده خونگی نیست اما بعلت قیمت پایینتر بعضیا میرن سراغش که پاناسونیک اصلا قییمتاشم تو پلاسما نجومیه ،به نظر من تکنولوژی منسوخ پلاسما کلا ارزش یه ریال پول دادنم نداره حالا میخواد مال ژاپن باشه یا افغانستان. وقتی تصویر شفافیت نداره و جاموندگی تصویر، مصرف بالا، داغ شدن پنل، کنتراست پایین، عمر کمتر پنل و... داره، حالا می خواد ساخت هرجا باشه، ارزش پول دادن نداره، مگه اینک یکی بخواد باش فقط 3بعدی ببینه و کلا بخاطر اینچ بالاتر بعنوان دکور استفاده کنه ازش، یه برچسب بزرگم بزنه روش بنویسه این مال ژاپنه
    البته تو ژاپن جوراب هم تولید میشه، ژاپن کره ی مریخ نیستشا
    تو 3 بعدی ال جی با یه آپدیت جدید روی تلویزیونای پسیو خودش تونسته گواهی 1080p دریافت کنه. باید trumotion شو غیر فعال کنی کیفیت 3بعدی 1080p میشه، در این حالت هرتز تلویزیون نصف میشه، که تو تکنولوژی پسیو هرتز به هیچ دردی نمیخوره. هرتز 100 تا 200 کاملا راضی کنندست توی پسیو.

تکنولوژی منسوخ؟؟ جاموندگی تصویر؟؟ عمر کمتر پنل؟؟ باهاش فقط 3 بعدی ببینن؟؟ ژاپنی باشه یا برای جای دیگه یکیه؟؟ من خودم g10 دارم و از نظر طبیعی بودن رنگها و زاویه دید وسیع راضی هستم.گرم کردنش رو قبول دارم ولی چه آسیبی میرسونه؟ ضمنا پول برق رو توی ال سی دی و ال ای دی موقع خرید پرداخت میکنید به فروشنده , توی پلاسما به مرور زمان میدهید به شرکت برق

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در سایت flathdspanel.com در بعضی بررسیها از رنگ و طراحی بعضی مدلهای شارپ در بررسی ها تمجید شده، دوستان از تعصبات بیهوده و طرفداری از یک برند خاص دست بردارین چون هر کارخونه و هر مدل یه ویژگیهایی داره.
    به نظرم کوانرون بودن شارپ نمیتونه دلیل برتریه خاصی براش باشه(چون با ترکیب همون سه رنگ اصلی هم میشه رنگ زرد رو تولید کرد، حالا پس فردا یه کارخونه بیاد تو هر پیکسل 12 تا رنگم بزاره بازم بعید میدونم فرقی داشته باشه)
    ولی با نظر شما موافق نیسنم آقای TEST14 عزیز، شارپ تا الآن کارخونه ی اهل شلوغ بازی و تبلیغات عین سونی و شرکتای کره ای نبوده. اصلا تو ایرانم بازار آنچنانی نداشته و جدیدا داره واسه بازار ایران برنامه ریزی میکنه.
    فراموش نکنید که شارپ یه از قدیمی تری تولید کننده های LCD جهانه، یه زمانی حرف اولو آخرو فقط همین شارپ تو LCD جهان میزد، و کار اصلیه این شرکت تولید نماشگر بوده از گذشته.
    جالبه كه هر كسي ميگه اين تلويزيون تو سايت هاي معتبر خبري ازش نيست همتون اين يه سايت رو معرفي ميكنيد!!! كه زياد هم معتبر نيست من نه با كسي بحث دارم نه حو صله كل كل هر كسي خواست خيلي راحت اين عبارت رو تو گوكل جستجو كنه نتيجه رو ببينه "top 10 led hdtv 2011" يا عباراتي شبيه اين رو
    معمولا چند تا سايت اول معتبر ترين ها هستن بريد ببينيد le8300 كجاي كاره...
    در ضمن من با شارپ مشكلي ندارم منظورم از شلوغ بازي ، شلوغ بازيه اين چند نفره تو اين فروم
    والسلام
    Last edited by test14; 28-02-2012 at 10:39.

8. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

3بعدیشو ندیدم اما 2بعدی VT30 رو دیدم، کیفیتش خیلی پایین بود،
    قابل توجه دوستان: VT30 تنها توکلاس خودش که پلاسماست رتبه عالی آورده، اگه نه تکنولوژی منسوخ پلاسما با استفاده از سلولهای فسفری معایب خیلی شدیدی داره که اونارو از میدان رقابت با پنلهای LCD و LED که با کریستال مایع کار میکنندخارج میکنه.
    پلاسما مناسب استفاده خونگی نیست اما بعلت قیمت پایینتر بعضیا میرن سراغش که پاناسونیک اصلا قییمتاشم تو پلاسما نجومیه ،به نظر من تکنولوژی منسوخ پلاسما کلا ارزش یه ریال پول دادنم نداره حالا میخواد مال ژاپن باشه یا افغانستان. وقتی تصویر شفافیت نداره و جاموندگی تصویر، مصرف بالا، داغ شدن پنل، کنتراست پایین، عمر کمتر پنل و... داره، حالا می خواد ساخت هرجا باشه، ارزش پول دادن نداره، مگه اینک یکی بخواد باش فقط 3بعدی ببینه و کلا بخاطر اینچ بالاتر بعنوان دکور استفاده کنه ازش، یه برچسب بزرگم بزنه روش بنویسه این مال ژاپنه
    البته تو ژاپن جوراب هم تولید میشه، ژاپن کره ی مریخ نیستشا
    تو 3 بعدی ال جی با یه آپدیت جدید روی تلویزیونای پسیو خودش تونسته گواهی 1080p دریافت کنه. باید trumotion شو غیر فعال کنی کیفیت 3بعدی 1080p میشه، در این حالت هرتز تلویزیون نصف میشه، که تو تکنولوژی پسیو هرتز به هیچ دردی نمیخوره. هرتز 100 تا 200 کاملا راضی کنندست توی پسیو.
    با تروموشن فعال هم 1080i هست با همون هرتز اصلی خود تلویزیون.
    درضمن با 4.500.000 بهترین گزینه تو پسیو ها 55LW65100 هست که کنتراست 9.000.000 /1 ،هرتز 220 داره و از همه مهمتر 55 اینچه.
    و حتما 3بعدی پسیو رو با چشم امتحان کنید بعد تصمیم بگیرید.
    این 3 تا خبر هم جواب سوالاتونه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من چند روز نیستم دوستان،بای.
    دادش من در این که شما از هر کی تو دنیا بیشتر میفهمی اصلا شکی نیست .

شما از سی نت هم بیشتر میفهمی .
    پلاسما کیلو چنده . آره شما حدت همون ال جی پسیوه گلم .

10. 2 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

SONY 40EX520 گزینه خوبیه ، از نمایندگی بگیر /
    دوستان گزینه دیگه ای پیشنهاد ندارید؟

---------- Post added at 07:03 AM ---------- Previous post was at 07:00 AM ----------

دوستان گزینه دیگه ای پیشنهاد ندارید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز این مدل شارپ و حتی 820 رو هم دیدم اما این مدل که معرفی کردین LCD هست و مدل 820 هم که
    از لحاظ قیمت بالا .

من با جستجو و سر زدن به واحد تعمیرات LG که طرف آَشنای خودم هست مدل 37LV55000 یا مدل 37LV3500 رو پیشنهاد کردن به من
    و از لحاظ خرابی و امکانات گفتن مناسب بودجه من یعنی حدود 1200 به پایین است .
    حالا نظر دوستان چیه ؟
    از سامسونگ هم نظرم روی 40D5550 است . . .
    درسته مدل 5600x تلویزیون lcd هست ولی خب چون میخواستی 40 اینچ رو تا 1 تومن هزینه کنی این رو بهت پیشنهاد کردم چون lcd خوبی هست و گیرنده دیجیتال داخلی هم داره .
    820 ظاهر و امکانات و تکنولوژیهای فوق العاده ای داره و به همین دلیل در قیاس با یکسرس مدلها قیمتش بالاتره و به کسانیکه مشکل بودجه ندارند ، پیشنهاد میشه.
    بهر حال امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی .

13. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی lw98000 یه سرو گردن بهتره ؟ همینو بگیرم
    تو تصاویر دو بعدی هم بهتره ؟
    جایی نیست این 2 tv رو مقایسه کنه ؟
    دوست عزیز به نظر من بهترین مقایسه رو میتونی با دیدن کیفیت تصویرشون از نزدیک داشته باشی . ضمن اینکه پنل شارپ ژاپنی هست . حتما" خودت برو دو تاشون رو از نزدیک ببین و مقایسه کن . مطمئن باش که با اینکار راحت میتونی تصمیم بگیری .

15. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه CLP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    گیشا

پيش فرض

مرسی، آره تو سایت شرکت مادیران هم قبلا اینارو خونده بودم، آخه بستگی داره کی اینارو بگه داداش، اینا نظر یه سایت بیطرف یا یه فرد عادی که بخواد چشمی ببینه نیست، چون با سه رنگ اصلی تمامی رنگها قابل تولیدند.
    این شکلکو ببین، من الآن دارم اینو زرد میبینم تو مانیتور معمولیم، اگه شماهم داری زرد میبینی بدون پیکسل های مانیتورت میتونن رنگ زرد تشکیل بدن، پس نیازی به افزودن یه رنگ زرد جدا به هر پیکسل نیست اصلا.
    اگرم نیاز باشه هیچ دوربینی هنوز نیومده که حسگرهای رنگش برر مبنای اندازه گیری 4 رنگ کار کنه؛ حقیقتش من تاحالا نشنیدم اگرم اومده
    آقا hamid عزیز ، مسلما هر شرکتی که یه تکنولوژی یا محصول جدیدی رو به بازار عرضه میکنه ، تا خود اون شرکت سازنده مشخصات فنی محصولش رو معرفی و تبلیغ نکنه من و شما یا به گفته خودت سایت های بیطرف یا یه فرد عادی متوجه نمیشه که اون محصول جدید چیه و چه فرقی با قبلی ها داره. پس قطعا اون مطلب رو بایدم تو سایت مادیران می خوندیش.
    و درمورد اینکه میگی من تو مانیتور معمولیم دارم این شکلک رو زرد میبینم و شما هم داری زرد میبنی... خدمتون بگم که اون مطلب داره میگه تلویزویونهای کواترون شارپ با افزودن رنگ زرد به سه رنگ اصلی پیکسل های رنگی پانل را از ۶٫۲۲۰٫۸۰۰ نقطه به ۸٫۲۹۴٫۴۰۰ نقطه افزایش داده و باعث ایجاد طیف رنگی وسیع تر و ارائه تصاویربا رنگهای نزدیک به واقعیت می گردد. همچنین افزایش تعداد پیکسل های رنگی ،تصاویری شفاف تر و واضح تر ایجاد کرده و حس بهتری از تصاویر به بیننده منتقل می نماید.
    ببخشید ها ، صحبت شما مثال اینکه بگی، من ماشین رو فقط برای اینکه پیاده راه نرم میخرم پس سواری تویوتا کمری با پراید یکی .
    یا اینکه بگی ، با گوشی 1100 هم میشه تلفن زد پس براچی iPhone 4 داره تولید میشه!!!!!!

17. 2 کاربر از CLP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •