پچ صدا ، بازی رو خیلی هیجانی میکنه دانلود کنید می ارزه
sfx-sounds-beta-by-diego-martiniello
This patch replaces the sounds you here during the game (no chants) to create a more realistic athmosphere (neutal crowd)
Files changed:
- ambient
- cheer up
- box
- goal
- miss situations
- gk saves
- free kicks
- penalty goal
- penalty miss and saved (now stadium ecplotes when rival miss)
- fouls
- counter attacks
- champions celebrations
- entrance
- ball bounce
- passing
- shooting
- heading
- NEW Whistles - better than v2 version (edited the goal kick, free kick and corner kick lenght- now is shorter and real)
- crossbar
- goal post
- catch trap and punch too (GK)
- all in a realistic sound level
files erased:
- trap ball with chest an foot
- dribblig
- ball touch while running
(some audios still not replaced so you could hear my voice in there (i use that way to MAP the audios) hehehe)
this patch works only with full stadium crowds
f i l e f r o n t . c o m
منبع
اینم نوضیحات علی آقا (fouladiali )
این پچ مربوط به صداست و صداهای داخل بازی از جمله صدای واکنش تماشاچیان به اتفاقات داخل زمین (گل زدن، کارت دادن داور، موقعیت های خطرناک و ...) ، صدای سوت داور، صدای بازیکنان، صدای منوی pause در بازی (وقتی بین بازی دکمه ی استارت را میزنیم) و ... را عوض میکنه.
البته به نظر من تا ایراد داره:
1- وقتی از داخل ویندوز وارد بازی میشی، موقعی که عکس مسی و تورس میاد و استارت میزنیم تا وارد منوی اصلی بازی بشیم؛ اون شعار معروف بازی های فیفا (....... ea sports) پخش میشه.
2- من دو تا بازی دوستانه تو ورزشگاه کونامی انجام دادم و به نظرم وقتی هر کدوم از تیم ها (میزبان و مهمان) گل میزنند، صدای خوشحالی تماشاچان تقریباً به یک اندازه میاد (
البته بازم میگم به نظر من این جوریه)
یه مورد دیگه هم هست که نمیدونم ایراده یا نه، ولی صدای منوی استارت داخل بازی (pause menu) هم تغییر میکنه و اون صدای کم و زیر، هنگام حرکت بین گزینه ها جای خودش را به یک صدای بم میده.
البته دوستانی که نمیخواند صدای شعار فیفا قبل از ورود به منوی اصلی بازی بخش بشه و صدای منوی بازی هم تغییر نکنه و مثل قبل باشه، وقتی این پچ را دانلود کردند، میتونند فایل unnamed_11.bin را داخل پوشه ی dt03.img در کیت سرور کپی نکنند.
ولی خوبی این پچ اینه که واکنش تماشاچیان به اتفاقات داخل زمین خیلی بهتر و
طبیعی تر میشه.