vpi و vci برای شرکت 2020 lمخابرات چیه ؟!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
عزیز چی شد تست زدی
من منتظر تست شبانتون هستم خیلی مهمه همین امشب یه تست بزن
اکثر شرکتها 0و35 هست
داداش تست زدم که.....مگه ندیدی...فکر کنم صفحه قبل باشه....سرعتش با روزانه یکی بود....ولی مثل اینکه سروری که عکس رو توش آپلود کردم زود پاکش کرده....
این هم لینک همون پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب تعطیلی اوایلش یکم سرعت اومد پایین..حدود دو ساعت از ابتدای ساعت رایگان یعنی 2 تا 4 صبح سرعت کم شد که فکر کنم شب تعطیل بوده و ملت همه نشستن پای دانلود...از 4 به بعد سرعت شد همون 250 تا....2 گیگ فیلم دانلود کردم....
حیف که دوره بیکاری و جاهلیتمون گذشت و نمیتونم هر شب تا صبح بیدار بمونم...حیف...![]()
Last edited by maxell2500; 30-01-2013 at 22:56.
خدمت شما.... بالایی ماتریکس و پایینی همیارنت... شما هم بعضی موقع ها دانلودتون میاد روو 12 ؟؟؟ بعضی ساعات ماتریکس دانلودش میاد روو 12 تا 20 اما بعد نیم ساعت دوباره درست میشه...
![]()
ببخشید شما مودمتون رو روو حالت pppoe قرار دادید ؟؟؟
بله آرش جون...چون من از چند دستگاه همزمان و با وایرلس و کابل استفاده میکنم باید مودم رو اتومات کنم......
دیشب از 2 تا 7 صبح 2.5 گیگ سریال دانلود کردم.......متوسط 150 تا 200 تا سرعتش بود...گاهی اوقات تا 100 تا پایین می اومد و گاهی تا 300 تا بالا میرفت
خیلی خوبه... امیدوارم محدودت نکنن... ولی من نمیتونم بزارم روو حالت اتوماتیک... دقیقا با همین مودم میتونم ماتریکسم بزارم روو اتوماتیک ولی همیار نمیتونم.. فکر میکردم مشکل از همیار هست... آخه من همه تنظیم ها رو درست میرم... یوزر نیم و پسورد هم ست میکنم... شما دی ان اس هم گذاشتین یا خالی گذاشتین؟؟؟ من مودم دی لینک دارم... چراغ اینترنت باید سبز بشه ولی قرمز میمونه...
![]()
اینم کل تنظیم های مودمم... آیا کسی میدونه چه تیکی کم و زیاد زدم.. آخه با همین تنظیم ها ماتریکس درست میشه اما همیار نه...
ولی چراغ اینترنت سبز نمیشه و قرمز میمونه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)