سلام ، اینو تسـت کنید :
سلام ، اینو تسـت کنید :
هیچ گوشی واسه من 5800 نمیشه.با چه علاقه ای روش برنامه نصبب میکردم.الان یک وایلدفایر دارم رغبت نمیکنم روش یک برنامه نصب کنم
دوستان من برنامه Kill Me رو نصب کردم و تمام Process های قابل حذف رو حذف کردم اما مشکلم همچنان پابرجاست. کسی میتونه کمکم کنه؟![]()
تو اکسپلور رم رو چه قدر زده ؟
مموری گوشیت پر نیست ؟
برنامه مخربی نصب نکردی ؟![]()
آقا اگر اشتباه نکنم برنامه زیاد روی گوشیت نصب کردی.اگر درسته یک تعدادی ازشون رو پاک کن مشکلت حل میشه
تو X-plore مقدار Total Memory رو 121.1 مگابایت و مقدار Free Memory رو 34.1 مگابایت زده.
مموری گوشی هم 12 مگابایت خالیه. قبلاً با 500 کیلوبایت هم این Error رو نمیداد.
نمیدونم. آخه 6-5 هفته میشه که اصلاً برنامه روش نصب نکردم. ولی حدود 1 هفته هست که اینطوری شده.
مشکل اینجاست که از همون موقع که گوشی رو گرفتم، بعد از 2-1 ماه دیگه Installed Applications توی Application Manager وقتی مموری کارت توی گوشی باشه باز نمیشه بنابراین نمیشه برنامه ای رو پاک کرد.
Last edited by mohsen_rkh; 30-06-2011 at 22:18.
یادمه وقتی زیاد برنامه نصب میکردم این ارور رو میداد.دقیق یادم نمیاد از چه برنامه ای استفاده میکردم ولی وقتی چند تا برنامه رو پاک میکردم مشکل رفع میشد
منم این مشکل رو چند وقت پیش داشتم دقیقا یادم نیست چیکار کردم
شما از داخل منوی گوشی چندتا برنامه رو پاک کن ببین فرقی میکنه
این کار رو هم کردم ولی فرقی نکرد. وقتی رم توی گوشی باشه Installed Applications رو باز نمی کنه ولی وقتی رم تو گوشی نباشه راحت باز می کنه.
شما یک کاری کن گوشی رو با mas stroge وصل کن به کامپوتر اون چیز های که میخایو ور دار از توی memory بعد کلا فرمتش کنبعد از مخاطب ها و پیام ها ت یک بکاپ بگیر و یک ریست فاکتوری بده گوشی رو
اگر که به اخرین ورزن فلش کنی که خیلی بهتره
کدشم:
*#7370#
Last edited by behrooz.shie; 01-07-2011 at 14:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)