وایرلس یعنی تکنولوژی بی سیم ... هرچیزی که برای ارتباط از امواج استفاده کنه و سیم نداشته باشه بهش میکن وایرلس
مودم adsl هم وسیله ای هست که با اون میشه از اینترنت پرسرعت استفاده کرد ... مثل مودم دیال آپ
وایرلس یعنی تکنولوژی بی سیم ... هرچیزی که برای ارتباط از امواج استفاده کنه و سیم نداشته باشه بهش میکن وایرلس
مودم adsl هم وسیله ای هست که با اون میشه از اینترنت پرسرعت استفاده کرد ... مثل مودم دیال آپ
آقا بابک نفس از جای گرم بلند میشه ها P: دو تا خط؟ دو تا سرویس؟ ای ووووووی !
من یه مشکل اساسی که با شاتل داشتم این بود که سر ساعت 1 شب که دانلود رایگان میشد دهن من سرویس بود.سرعت میشد افتضاححححح،علتشم این بود که همه شروع میکردن به دانلود و سیستمش هم اینجوری نبود که نیاز بشه با یه یوزر و پس دیگه کانکت بشی (یعنی مث صبا نیست) و مجزا نبود که کیفیت سرویست نیاد پایین.
حالا مثکه پارس آنلاین هم 1 تا 6 سرویس دانلود رایگانشه.مال پارس چطوره؟باید با یه اکانت دیگه کانکت شد؟ یا نیاز نیست؟سر ساعت 1شب کیفیت سرویس دانلود غیر مجانی میاد پایین؟
گفتم که اگه مشل هزینه نداریپس شماهم زیر خط فقری
اره پارس هم همینطوره ... از 1 سرعتا میکشه پایین و... اما خیلی پایین نیست ... مثلا 256 ... روزا بین 120 تا 190 و تو ساعت رایگان شب میاد تا 60-90 و گاهن 50
میتونی یه کار دیگه هم بکنی ... نا محدود بگیری ... اینطوری روز و شب سرعتت یکیه و پایدار
نه بابا زیر خط فقر نیستیم.فقط بالای خط میلیاردر هم نیسیم
عامو کی زیر خط فقره؟ما که کسی ندیدم
بازم ممنون از راهنماییات داش بابک![]()
مودم adsl یک مودم خاص هست برای استفاده از اینترنت پرسرعت که روی همین خطوط تلفن ثابت قرار میگیره.
حالا ارتباط مودم با کامپیوتر میتونه از طریق پورت LAN باشه یا پورت USB یا اینکه "وایرلس" باشه، که همه اینها به امکانات مودم بستگی داره.
روزانه در مجموع سرعت خوبی داره ( از ساعت 4 بعدازظهر به بعد ) بهتر هم می شود.
و منظورم از شبانه همان 3 تا 7 صبح بود.
سلام دوستان
من اینترنتم و میخوام به ADSL تغییر بدم میخواستم یه شرکت خوب بهم معرفی کنید .تنها چیز هایی که میدونم 512 بیشترین سرعت پس سرعتش 512 باشه.حجم دانلود رو نمیدونم چقدر باشه.مودمشم اگه وایرلس باشه بهتره.هزینه ایم که میتونم بکنم در حدود 200 تومنه.
من خودم 512 با محدودیت 2gb در ماه رو از آسیاتک گرفتم و راضیم.
البته نمیشه از هیچ ISP صد در صد راضی بود، بالاخره ایرانه دیگه!
ولی به نسبت قیمتش که حدودا 15 تومن در ماه میشه، خوبه و کار من رو راه میندازه. شبانه (1-7 صبح) هم رایگان هست.
بچه ها امشب من نتونستم ساعت 6:40 صبح به بعد با شبانه صبا وصل شم، برای شما هم همینطور بوده ؟
نکنه تازه فهمیده که اینجوری ملت بیشتر از 7 وصل می مونن بعد 6:40 یوزر شبانش رو غیر فعال کرده ؟
لطفا بگید تونستید بعد این ساعت تا حتی تا 7 وصل شید یا نه ؟
من با اکانت اصلیش وصل می شد اما با شبانش یوزر پس رو اشتباه می گفت و وصل نمی شد مثل بقیه وقتای روز !
قانونا تا 7 باید بدن خودشون اعلام کردن![]()
Last edited by assz1366; 12-02-2011 at 07:18.
برای من مشکلی نداشت و وصل شد.
ساعت 6:45 دیسکانکت کردم و دوباره وصل کردم. تا ساعت 7:45 وصل بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)