تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 768 از 1137 اولاول ... 268668718758764765766767768769770771772778818868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,671 به 7,680 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

راستی نتیجه گیری نکردم !!!

فیزیک 1و2 بهترین گزنیست فورا بدون مکس برو بگیر اگرم گیرت نیومد شاید من تونستم یکی بهت هدیه بدم (میگم شاید چون میترسم تموم شده باشه وگرنه حتما این کارو میکردم .. )

گسسته عزیزم یه منتشران بگیر با کتاب درسی تا بفهمی بحث در مورد چیه .. بحث رو یاد بگیری بعد برو سرغ فار .. ازت خواهش میکنم به خاطر نداشتن اموزش در کتاب فار بیخیال این کتاب خوب نشی ... من گفتم قبلا حتی کسی که میخواد رتبه خوبی بیاره و بخواد یکم بیشتر مایه بذاره میتونه فار و گاج رو بخونه تا همه سوال های گسسته کنکور 91 رو جواب بده (مثل من !) .. اما به هر دلیل اگه فقط خاستی یه کتاب بخری و بعد بخوای اموزش هم داشته باشه گاج رو بگیر که واقعا خوبه استاندارده ....

دیف هم به خدا وقت میخواد من وقت ندارم وگرنه 1 صفحه کامل میرم ... بذار اگه دیدم وقت کردم و دیدم کسی نگفته در خدمتم .

این تنها کاری بود که میتونستم خدمت reza0382 انجام بدم .. هر چند ناقص بود ولی با اشتیاق نوشتم که رضا جان بتونی از این دغدغه بیرون بیایی و بتونی ان شالله درسات رو بخونی تا نهایت موفق شی ... مطمئن باش در اینده هم اگه توانایی رو داشتم در خدمتتم . mineworld
    سلام دوست عزیز گسسته ی فار اموزش نداره پس چطوری یاد بگیرم درس سختیم هست کارم سخت میشه
    لیست کتاب هایی که می خوام بگیرم
    هندسه تحلیلی گاج و بعد الگو یا فار؟؟؟؟؟
    فیزیک 1و2 دبیرستان مبتکران که موئلف محمود زاده نباشه؟؟؟یعنی میتونم کمر فیزیک قلم چی رو با اندیشه سازان بشکنم
    فیزیک اموزش رمزینه دارم به جز سال دوم تستپیش چی باشه الگو یا فار یاخیلی سبز .....پیش 2 الگو دارم

هندسه پایه چی بگیرم؟؟ پارسال نخوندم
    سی دی اموزش مبتکران شیمی خوبه یا نه
    Last edited by reza0382; 31-08-2011 at 21:32.

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

14 گسسته ، فیزیک پیش و هندسه تحلیلی

سلام به همه بروبچ

ما تو شهرمون یک کتاب فروشی داریم که صاحابش خودش مشاوره درسی است و چون کتاب فروشی داره ، در مورد کتابها هم کلی نظر و مشاوره میده . ولی خب چون شهر ما یه مقداری پرت تشریف داره پای خیلی از نشریات کمک درسی به شهر ما باز نشده ، مثل همین انتشارات فار یا 10 استاد . برای همین هم می خواستم ازتون خواهش کنم مثل این مشاور کتاب فروش ما ، یک راهنمایی دلسوزانه و جانانه در مورد این انتشارات به من بکنین ؛ یعنی بگین دقیقا کدوم کتاباش به درد یک دانش آموز سمپادی نیمه قوی با معدل نهایی 18/5 میخوره .

مورد دومی هم که میخواستم بپرسم اینه که من موندم که برای گسسته ، فیزیک پیش و هندسه تحلیلی چه کتابایی بگیرم . البته با این شرایطی که دارم :

1 - معلم گسسته ما تعطیله ، یعنی نیاز دارم به یک کتاب آموزش + تست . البته باید کاملا مورد تایید باشه ها ! . اگرم همچین کتابی که خوب باشه سراغ ندارین ، تست و آموزش جدا هم بگین عیبی نداره ، ولی خواهشا خوب باشه ها !!!
    در ضمن من هیچی از راهنمایی Samba عزیز در پست معروف صفحه 41 در تاپیک کنکور 91 در مورد گسسته نفهمیدم . لطفا منو به اونجا حواله ندید !

2 - معلم هندسه تحلیلی ما ( که همون معلم گسسته مون هستش !! ) ، تو شهر و میون بچه ها و مدیرا به خدای تحلیلی معروفه ! ، بنابراین لطفا کتاب تست تحلیلی ای که معرفی میکنید بهتره که درسنامه های خلاصه و مفید و نکته ای با تست های فراوان داشته باشه . ( غیر از قلمچی و میکروطبقه بندی گاج )
    تو کتابای فار به کتاب « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » برخوردم ، به نظرتون خوبه یا همون تست و آموزشش مناسبه ؟؟ یا اصلا انتشارات و کتاب بهتره دیگری هم هست ؟

3 - من نظرم در مورد فیزیک پیش ، جامع میکروطبقه بندی گاج است . ولی هر چی فکر میکنم میبینم هیچی از فیزیک 2 بارم نیست ، آخه یک معلمی داشتیم که نگو !!!! بگذریم . چون این دوتا به هم وابسته ان ، میخواستم یک کتابی معرفی کنین که مباحث مربوط به دینامیک و سینماتیک دوم رو هم از نظر درسنامه یا آموزش پوشش داده باشه .
    نظرتون درباره قیزیک 4 جلدی فار چیه ؟؟ قیمت 25 تومن رو که در نظر نگیریم ، خوندن این 1070 صفحه فیزیک پیش فار چقدر ضامن یادگیری و قوی بودن در فیزیک خواهد بود ؟؟؟ در مقایسه با رمزینه و نشرالگو برای یک دانش آموز نسبتا ضعیف در فیزیک دوم ، نظرتون چیه ؟؟

با تشکر از همه و به امید موفقیت کنکوریا 91 فروم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزيز!
    من سال قبل إز كتابهاي گسسته زيادي استفاده كردم به نظرم گسسته انرژي اتمي بهتر إز بقيه بود به دلائل زير:
    ١- آموزش مفهومي خوبي داشت
    ٢- تستهاش در ضمن پوشش كامل إز تعداد مناسبي برخوردار بود
    ٣- نظم آموزشي بسيار خوبي داشت
    هرچند خواندن اين كتاب زحمت داشت ولي به زحمتش مي ارزيد
    در مورد هندسه تحليلي شما مشكلات كمتري داريد و به نظر من تستهاي كنكور سال قبل كفايت ميكنه . در واقع هندسه تحليلي براي كنكور تمام شده و به تكرار رسيده. كنكور گذشته هم فقط به اين دليل سؤالها سخت بود كه طراح داوطلبان را در تله هاي محاسباتي انداخته بود 

4. این کاربر از كنكوري بازنشسته بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

6 کتاب باید مفید باشه

2 - معلم هندسه تحلیلی ما ( که همون معلم گسسته مون هستش !! ) ، تو شهر و میون بچه ها و مدیرا به خدای تحلیلی معروفه ! ، بنابراین لطفا کتاب تست تحلیلی ای که معرفی میکنید بهتره که درسنامه های خلاصه و مفید و نکته ای با تست های فراوان داشته باشه . ( غیر از قلمچی و میکروطبقه بندی گاج )
    تو کتابای فار به کتاب « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » برخوردم ، به نظرتون خوبه یا همون تست و آموزشش مناسبه ؟؟ یا اصلا انتشارات و کتاب بهتره دیگری هم هست ؟

3 - من نظرم در مورد فیزیک پیش ، جامع میکروطبقه بندی گاج است . ولی هر چی فکر میکنم میبینم هیچی از فیزیک 2 بارم نیست ، آخه یک معلمی داشتیم که نگو !!!! بگذریم . چون این دوتا به هم وابسته ان ، میخواستم یک کتابی معرفی کنین که مباحث مربوط به دینامیک و سینماتیک دوم رو هم از نظر درسنامه یا آموزش پوشش داده باشه .

[/RIGHT]

سلام به همه
    من دیدم خیلی از دوستان دنبال جزوه یا کتاب هندسه تحلیلی می گردن ، یک کتاب گویا سایت کنکوری انتشار داده که البته می تونید فصل اولش را رایگان از اینجا دانلود کنید. جالب بود از نظر من . تمامی سوالات کنکور را تجزیه تحلیل کرده . فقط دانلودش یکم شاید طول بکشه چون بیش از 1 ساعت فایل صوتی همراهش هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کینگ عزیز در مورد فیزیک 2 هم برو به این صفحه درس کنکور فیزیک بخش حرکت شناسی رو دانلود کن. هر روز درس کنکور جدید اضافه میشه .پس نگران نباش و خرج اضافه هم نکن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین دوست من ما کنکوری ها شدیم مثل مربی های فوتبال که همش با اسم بازیکنامون بازی می کنیم.
    حالا ما هم دنبال اسم کتاب ها هستیم. به نظرم یک جزوه دست نویس یا حتی یکی از کتاب های که خودت گفتی هم اگه خوب بخونی به نتیجه مورد نظر میرسی!

همه چیز پول خرج کردن نیست

6. 2 کاربر از sajio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان کسی آموزش حسابان مبتکران رو استفاده کرده ؟ واقعا ممنون میشم سریع بگید.شدید نیازه.تنکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    در همین نزدیکی

پيش فرض

سلام به همگی.کتاب توپ واسه آموزش ریاضی پایه و دیفرانسیل کسی سراغ داره؟
    Last edited by moein maleki; 01-09-2011 at 14:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    در همین نزدیکی

پيش فرض

سلام.واسه ریاضی پایه و دیفرانسیل کسی کتاب آموزشی مفهومی سراغ داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    در همین نزدیکی

پيش فرض

سلام.آره من دارم مؤلفش محمود نصیریه.خیلی عالیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    در همین نزدیکی

پيش فرض

دوستان کسی آموزش حسابان مبتکران رو استفاده کرده ؟ واقعا ممنون میشم سریع بگید.شدید نیازه.تنکس
    مؤلفش کیه؟اگه محمود نصیریه من دارم

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

6 !!!!!!!!!!!!

با سلام

سلام.آره من دارم مؤلفش محمود نصیریه.خیلی عالیه
    در پاسخ به بینا22 عزیز بگم که من آموزش حسابان مبتکران براساس کتاب قدیمی حسابان دارم و جدیدش را هم کامل بررسی کردم. به قول معین عزیز کتاب خوبیه ، اما به نظر من آموزش حسابان انرژی اتمی ( نشر الگو ) خوبتره.
    اگه وقت زیاد و سواد کافی در کتاب جدید رو داری ، این کتاب دوجلدی نشر الگو یا همون انرژی اتمی گزینه بهتریست.

---------------------------------------------------------------------

در انتها هم می خواستم از کنکوری بازنشسته و Sajio گرامی تشکر کنم .

یا علی

13. این کاربر از K!NG007.TNT001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •