سلام به همه بروبچ
ما تو شهرمون یک کتاب فروشی داریم که صاحابش خودش مشاوره درسی است و چون کتاب فروشی داره ، در مورد کتابها هم کلی نظر و مشاوره میده . ولی خب چون شهر ما یه مقداری پرت تشریف داره پای خیلی از نشریات کمک درسی به شهر ما باز نشده ، مثل همین انتشارات فار یا 10 استاد . برای همین هم می خواستم ازتون خواهش کنم مثل این مشاور کتاب فروش ما ، یک راهنمایی دلسوزانه و جانانه در مورد این انتشارات به من بکنین ؛ یعنی بگین دقیقا کدوم کتاباش به درد یک دانش آموز سمپادی نیمه قوی با معدل نهایی 18/5 میخوره .
مورد دومی هم که میخواستم بپرسم اینه که من موندم که برای گسسته ، فیزیک پیش و هندسه تحلیلی چه کتابایی بگیرم . البته با این شرایطی که دارم :
1 - معلم گسسته ما تعطیله ، یعنی نیاز دارم به یک کتاب آموزش + تست . البته باید کاملا مورد تایید باشه ها ! . اگرم همچین کتابی که خوب باشه سراغ ندارین ، تست و آموزش جدا هم بگین عیبی نداره ، ولی خواهشا خوب باشه ها !!!
در ضمن من هیچی از راهنمایی Samba عزیز در پست معروف صفحه 41 در تاپیک کنکور 91 در مورد گسسته نفهمیدم . لطفا منو به اونجا حواله ندید !
2 - معلم هندسه تحلیلی ما ( که همون معلم گسسته مون هستش !! ) ، تو شهر و میون بچه ها و مدیرا به خدای تحلیلی معروفه ! ، بنابراین لطفا کتاب تست تحلیلی ای که معرفی میکنید بهتره که درسنامه های خلاصه و مفید و نکته ای با تست های فراوان داشته باشه . ( غیر از قلمچی و میکروطبقه بندی گاج )
تو کتابای فار به کتاب «
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
» برخوردم ، به نظرتون خوبه یا همون تست و آموزشش مناسبه ؟؟ یا اصلا انتشارات و کتاب بهتره دیگری هم هست ؟
3 - من نظرم در مورد فیزیک پیش ، جامع میکروطبقه بندی گاج است . ولی هر چی فکر میکنم میبینم هیچی از فیزیک 2 بارم نیست ، آخه یک معلمی داشتیم که نگو !!!! بگذریم . چون این دوتا به هم وابسته ان ، میخواستم یک کتابی معرفی کنین که مباحث مربوط به دینامیک و سینماتیک دوم رو هم از نظر درسنامه یا آموزش پوشش داده باشه .
نظرتون درباره قیزیک 4 جلدی فار چیه ؟؟ قیمت 25 تومن رو که در نظر نگیریم ، خوندن این 1070 صفحه فیزیک پیش فار چقدر ضامن یادگیری و قوی بودن در فیزیک خواهد بود ؟؟؟ در مقایسه با رمزینه و نشرالگو برای یک دانش آموز نسبتا ضعیف در فیزیک دوم ، نظرتون چیه ؟؟
با تشکر از همه و به امید موفقیت کنکوریا 91 فروم