تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 768 از 1138 اولاول ... 268668718758764765766767768769770771772778818868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,671 به 7,680 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كلا باز كردن ميل لنگ لازمه چون به دليل فرم خاص انتهاي ميل لنگ ، هلالي هايي براي آنجا طراحي شده كه فقط با پياده شدن ميل لنگ قابل تعويض هست.

اينجا تصوير بخش انتهاي سيلندر ديده ميشه كه هلالي سيلندر سوار شده

اينجا هم كفه ثابت نگهدارنده بخش ديگه اي از هلالي هست كه بعد از سوار شدن در محل تشكيل يك كاسه نمد كامل را ميده.

براي درآورن توربين ، بايد گيربكس از روي ماشين پياده بشه
    اگر وسيله و جاي مناسب داريد، ابتدا سه تا پيچ و مهره اي كه توربين را به فلايويل متصل كرده باز كنيد، بعد با آزاد كردن دسته گيربكس، باز كردن پيچهاي گلداني به سيلندر، لوله هاي كولر روغن و گِيج روغن و سيم سبقت و گاردان، گيربكس را كمي به سمت عقب حركت بديد تا فضاي كافي براي پياده كردن توربين بوجود بياد

البته اين كار صرفا براي تعويض روغن به صرفه نيست و اگر نياز به باز كردن موتور يا گيربكس داشتيد، ميتونيد توربين را هم پياده كنيد ، و در غير اين صورت از همان روش استفاده از روغن هيدروليك ارزان و تعويض مداوم استفاده كنين .

2. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

خوب برای باز کردن میل لنگ جا به جایی موتور لازمه؟چون فکر کنم بدون اون کار هم فقط با باز کردن پیچ های بین توربین و فلایویل.فلایویل و میل لنگ همزمان بیان بیرون .من فقط از تایمینگ و بیرون اومدن پیستون ها میترسم.چون وقتی میل لنگ باز بشه تایمینگ به هم میریزه.نه؟!
    شرمنده سوال هام مسخرس تا حالا ته سیلندر باز نکردم.
    Last edited by shs_micro2; 11-12-2014 at 18:31.

4. 5 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

امروز پمپ ترمز رو باز کردم ، واشر بین پمپ و بوستر پاره شده بود :

بعد پمپ رو کاملا تمیز کردم متاسفانه لوازم پمپ خراب بودن و داخل سیلندرش هم خراشیده و خراب بود:

در نهایت رفتم یه پمپ دسته دوم ولی سالم خریدم تا فردا ببندم روی ماشین، راستی به جای روغن زرد روغن ابی بریزم مشکلی پیش میاد؟ چرا روشون نوشته only Dot3 ؟

6. 7 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بنا به اطلاعاتی که من دارم (از نوای خودم)روغن اینا آبیه.نمیدونم مال شما چرا زرده ولی اگه زده همون زرد بریزید تا مشکلی برای سیستم ترمزتون پیش نیاد(احتمال خرابی زیاده)در مورد روغن هم همون فومن شیمی ها بریزد خوبه.چون واگنر آمریکایی که باید تو اینا بریزیم تقلبی شده(اونایی که رنگ داره قوطیش اصلیه اونایی که برچسب پیرینتی داره اصلی نیست اگه هم دقت کنید نوشته printed in usaیعنی تو آمریکا فقط برچسبش چاپ شده اگه اونم واقعی باشه)اون واشر بین پمپ و بوستر رو هم حتما عوض کنید و الا هوا میکشه.

8. 7 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

اه اه اصلا اون رام زیر موتور رو یادم نبود.چطور میشه کارتل رو با وجود اون رام باز کرد؟بین کارتل و رام خیلی کم فاصلس .برفرض که کارتل باز بشه میل لنگ بیرون نمیاد که

10. 6 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله براي بازكردن ميل لنگ بايد موتور مقداري بالا بياد كه اين كار با باز كردن دسته موتورها و كشيدن اون به سمت بالا انجام ميشه. البته در اين بين موانع ديگه اي هم هست كه بايد رفع بشه مثل هود و پروانه و رادياتور.

مسلما با باز كردن ميل لنگ تنظيم زمان موتور بهم ميخوره اما دوباره با استفاده از علائم سر ميل لنگ و سيني موتور ميتونيد تنظيم مجدد بكنيد ، ولي بايد مراقب باشيد تا دقيقا به همان وضعيتي كه باز شده ، ببندين تا احيانا ميل سوپاپ حركت نكنه چون در غير اين صورت براي تنظيم مجدد دنده سر ميل سوپاپ با ميل لنگ بايد سيني جلو باز بشه.

تابحال به اين شكل ميل لنگ آمريكايي باز نكردم چون دردسر زيادي داره ( سالها قبل روي چندتا پيكان انجام دادم) و بهتره كه حداقل موتور كامل پياده بشه و بعد صرفا براي باز كردن ميل لنگ ، كارتل را باز كنن.

موردي كه يادم رفت توضيح بدم درباره ياتاقانها بود كه بعد از باز شدن ميل لنگ آب بندي از بين ميره و بايد دوباره ياتاقانها تعويض و آب بندي بشه.

من هم براي تمام آمريكايي هايي كه داشتم از روغن ترمز آبي DOT4 استفاده كردم چون به نظر ميرسه كارايي اين روغن براي خودروهاي سنگين مثل كاميونها و انواع سواري سنگين وزن مثل آمريكايي بيشتر از روغن زرد DOT3 باشه و البته تركيب شدن اين دو نوع با هم لوازم را خراب ميكنه.

لاستيك آب بندي بين بوستر و پمپ ترمز هم چيزيه كه مدام خراب ميشه و بايد هميشه چندتايي داشته باشيد بخصوص توي ماشين.

صفحه مربوط به توضيحات باز كردن پلوسهاي عقب و تعويض بلبرينگها پيدا كردم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

ممنون از جوابتو دقيقا قصدم همينه. اول راديات و پروانه و هود رو باز ميكنم بعد هم دسته موتور ها رو و پيچ هاي فلايويل و لوله بنزين رو بعدم يه 15-20سانت ميبرم بالا وقضاياي كارتل و ميل لنگ. فقط ممنون ميشم بهم بگيد لوازم چيا بگيرم؟ و قلقي داره يا نه؟! و بعد واسه جازدن پيستون به مشكل نمي خورم؟! راه داره پيستون از سيلندر خارج نشه؟!

14. 5 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

قبلا جنابkcnc به من یاداوری کردند که روی درب پمپ ترمز نوشته
    Use only dot3.
    خواندم درست بود که منظور روغن زردهاست حالا اگه dot4 کیفیتس بالاست یا سازگاری با ماشین ما داره اونو نمیدونم.
    Last edited by hamid-r-s; 12-12-2014 at 06:04.

16. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

شما ا گه دوست داشتين ميتونين با آب كل مسير ترمزتون رو شستشو بدين. چون روغن ترمز با آب تميز ميشه. بعد پيچ هواي 4 چرخ رو باز كنيد و روغن بريزين تا ازش بزنه بيرون و كل مسير رو از آب خالي كنه و بعد هوا گيري.

18. 3 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdicentury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

حسین جان من از یه مکانیک شنیدم می گفت لوازم ترمز رو با آب نشورید که باعث زنگ زدن اون قطعات میشه مثلا پمپ بالا رو وقتی سرویس می کنید با دستمال پاک کنید با آب نشورید که به مرور زنگ می زنه حالا خدا می دونه چقدر گفتش درست باشه

20. 5 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •