به به داش حسین گل.
ازونجایی که واقعیت تلخ بهتر از توهم شیرینه گفتم به خودش بیاد
سعید دوس داشتی الان سرعت آپلودت مثل من بالای 100 بود ؟
![]()
Last edited by x8800; 13-08-2014 at 10:22.
ترافيك اضافي از مخابرات اگه بگيريم و استفاده نكنيم به ترافيك ماه بعدي اضافه ميشه ؟![]()
فکر کنم ازت با قیمت پایین تر میخره. بستانکار میشی. دفعه بعد میخوای شارژ مبلغ قابل پرداختت کمتر میشه.
اون 2نفر!!!
آپلودي نشونتون بدم صبر كنيد!!!![]()
..............
تا روزهاي باقيمانده از اكانت 0 نشده اگه تمديد كنيد بخاطر گيگ اضافه اي كه مونده يه مقدار بهتون تخفيف ميده
من رو اونيكي خط خونه 128 يكماهه 3گيگ خريده بودم 9700 تومن، اصلا ازش استفاده نكردم، 1روز مونده خواستم تمديدش كنم 2900 گرفت
تقريبا هرگيگ رو ازم 2300 خريد
Last edited by urumchi; 13-08-2014 at 16:17.
به من میگن چون با کافی نت تو یک کافو هستی اینقدر سرعتت نوسان دارهاز کافو هم شانس نیاورده ام.
![]()
الان شما ناراضی هستی از این سرعت ؟ :| :|
ما گیر کردیم رو ۲ مگابیت شما از ۵.۵ مگابیت ناراحتی ؟
تازه این ۲ مگابیت ما هم رو ۱.۷ بستن :|
والله نمیدونم شوخی کردی یا جدی نوشتی ولی فکر میکنم انسان نباید به چیزی که داره قانع باشه و باید واسه بالاتر از اون تلاش کنه به خصوص اگه حقش باشه. من دارم پول ۱۰ مگ رو میدم و حقم هست که ۱۰ مگ داشته باشم. به خصوص که مصرف اینترنت در محل کارم خانگی نیست. در خانه مخابرات ۱ مگ داشتم که الان جابجا شدیم فعلا وایمکس ۵۱۲ دارم و اصلا به سرعتش فکر هم نمیکنم.
امروز که وضع بهتر شده:
موقعی که اداره رو بالا پایین میرفتم واسه ثبت نام ۱۰ مگ میگفتن قراره به همه بدن. اما فقط به اونایی که تازه ثبت نام کنند. یه کمپین تبلیغاتی راه میندازن که به افرادی که تازه اینترنت میگیرند ۱۰ مگ هم میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)