دوباره تست بدین ببینم
چطوره ؟
تستهاش خوبند ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوباره تست بدین ببینم
چطوره ؟
تستهاش خوبند ؟
من کاری نکردم که پستها حذف بشه شاید اونا جوابی نداشتن حذفش کردن
آخه پست آخری تیر خلاص بود که بدجوری منتظر جوابشون بودم
فایل تورنت یده اینجا مستقیم کنه بعد حالش ببر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من مخابراته خود همارا رو میگمدوباره تست بدین ببینم
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
یه چند بار لینک دادم نشده حالا یه بار دیگه تست میکنم
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
این شد سرعت واقعی
1.04
0.36
لینک تورنت باید مستقیم باشه بهترین کار اینه که خودت تورنت دانلود کنی بعد آپلودش کنی آپلودفا که رایگان هست بعد لینک مسقیم بده این سایته بعد اینکه اینم مستقیم کرد فایلت رو واست ایمیل میفرسته بعد لینک دانلود از اون بگیر بده ریموت اپلود اپلودفا بعد از اونجا راحت دانلود کن
چون دانلود مستقیم از این سایت زیاد باحال نیست سرعتش کمه
این قسمت رو زیاد سر در نیاوردم
آخه تا حالا از تورنت دانلود نکردم و چند تا فایل مهم هم میخوام که هیچ جا جز تورنت پیدا نکردم
وقتی می خوای از تورنت دانلود کنی 1 فایل بهت میده که چند کیلو بایت حجمشه که شامل ادرس سرور فایل ها و اینجور چیزاس اونو دانلود کن داخل کامپیوترت بعد آپلود کن تو اپلودفا و باقی ماجرا............![]()
سایت خوبیه مال من که دقیق نشون میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه من كه دقيق اندازه گرفت
سلام
دوستان الان بین شاتل و صبانت و همارا کدوم سرویس خوبی میده مخصوصا شبانش.
من اول صبانت داشتم که مثل لپ لپ بود یه چند ماهی سرویس 128 من 1 مگ سرعت میداد یه چند ماهی هم در حد دایال آپ هم نبود.
شاتل سرعتش همیشه پایدار بود با پشتیبانی عالی. اون زمون اکو 512 داشتم اما الان شنیدم شاتل وضعش خرابه و شبانش هم افتضاح. تا ساعت 3 سرعت صفر و ...
همارا تا حالا نداشتم.
برای تابستون میخوام بگیرم تخفیف ویژه تابستون دارن؟ قیمتها پطوره؟ مصرف ماهانم هم 2 تا 3 گیگه.
Last edited by Hossein Adeli; 29-06-2011 at 08:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)