تنظیم رو هر زمانی میشه ورداشت و مانعی نداره . من خودم ترم 2 یا 3 پاس کردم و دوستام هم بعضیاشون ترم پیش ....
تنظیم رو هر زمانی میشه ورداشت و مانعی نداره . من خودم ترم 2 یا 3 پاس کردم و دوستام هم بعضیاشون ترم پیش ....
منابع مشخص شده؟ بريم كتابارو بگيريم؟ يعني راستش من به دوستم گفتم مشخص شده و قرار شد بعد از ظهر بريم. اگه نشده قرارو كنسل كنم![]()
حسین عزیز میشه تاریخ سایر امتحانات رو بهم بگی ... برای من هنوز دروس اصلی و تخصصی توی سیستم نیومده
دیفرانسیل
زبان ماشین و برنامه سازی سیستم
اصول طراحی و پایگاه داده
زبان تخصصی رو هم میگی ؟
ممنون![]()
بالاخره میشه برداشت یا نمیشه... چیکار کنیم ؟ ... ملت منتظرنا ... کلی از بچه ها من واسشون انتخاب واحد میکنم
![]()
بخشنامش از نيمسال دوم 89 اومده تا جاييكه يادمهتنظیم رو هر زمانی میشه ورداشت و مانعی نداره . من خودم ترم 2 یا 3 پاس کردم و دوستام هم بعضیاشون ترم پیش ....
ميل داريد خب برداريد :دي اما تضميني نيست كه وقت فارغ التحصيلي ازتون ايراد نگيرند.بالاخره میشه برداشت یا نمیشه... چیکار کنیم ؟ ... ملت منتظرنا ... کلی از بچه ها من واسشون انتخاب واحد میکنم
![]()
![]()
بالاخره میشه برداشت یا نمیشه... چیکار کنیم ؟ ... ملت منتظرنا ... کلی از بچه ها من واسشون انتخاب واحد میکنم
![]()
![]()
ليست منابع جديد كامپيوترمنابع مشخص شده؟ بريم كتابارو بگيريم؟ يعني راستش من به دوستم گفتم مشخص شده و قرار شد بعد از ظهر بريم. اگه نشده قرارو كنسل كنم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروس عمومي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي شهريم اين ترم با اينكه 20 واحد برداشتم حدود 245 تومن شد كه نسبتا كمتر شده.
این درسته که زده ترم آخر اما هر ترمی که بر دارین موردی نداره . من مثلا تو چارتم زده باید ترم 3 توسعه و اقتصاد رو وردارم اما الان که ترم 6 هستم هنوز ور نداشتم ....
هیچ مانعی وجود نداره . خیالتون راحت .
مرسی از پاسخت ... آره مهندسی نرم افزار درست بعد از طراحی الگوریتم هست ولی میخوام طبق چارت برم جلو ... ببینم چی پیش میاد
ولی دوستان واسه من چرا هیچی توی لیست نیست ؟ واسه سایر دوستانمم هم همینطوره ؟ !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)