Messenger>Connection Preference>Connect via a proxy server رو بزنین ببینین باز نمیشه!؟
Messenger>Connection Preference>Connect via a proxy server رو بزنین ببینین باز نمیشه!؟
یه سوال
چطوری در یاهو مسنجر فارسی تایپ کنم
فقط کلمه اول رو فارسی می نویسه بعد هرکاری می کنم همون انگلیسی می نویسه
اگه میشه کمکم کنید
سلام خدمت دوستان
من مشکل عجیبی تو مسنجر برام پیش اومده که تا حالا باهاش مواجه نشدم،مشکلم اینه که تو پنجره مسیجی که برام میاد،هیچ کلمه ای نشون داده نمیشه
فقط یه صفحه سفیده و کلماتی که تایپ میکنم و سند میکنم اونا رو هم نشون نمیده(ولی به دست طرف مقابل میرسه)
مسنجر رو حذف کردم و دوباره یه ورژن دیگه نصب کردم،بازم مشکلم حل نشد
سلام دوستان خسته نباشین
مشکلی برام پیش اومده کمکم کنین لطفا میخوام ادد لیست دوستمو ببینم خیلی خیلی برام مهمه
نمیدونم داشتن همچین درخواستی توی این سایت کار درستیه یا نه
اگه همچین نرم افزاری وجود داره لطفا برام بذارین
تاپیک ها زیاد بودن نتونستم جوابمو توشون پیداکنم اگه سوالم تکراریه واقعا معذرت میخوام
ممنون میشم اگه جواب بدین![]()
سلام
run\regedit\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\MICROSOFT\W INDOWS\CurrentVersion\Internet Settings\zones
تو این مسیر هر فلدری جز فلدرای 0 تا 4 هست پاک کنین
یاهوم باز نمیشه چند وقته , لوگوی جای sing in هم نیست (سیاهــه) با yahoomail اما باز میشه بدون مشکل
چیکار کنم ؟
دوستان بعد از 10 دقیقه کار با مسنجر موقع پی ام دادن خیلی یاهوم سنگین میشه آخرین نسخه رو هم نصب کردم چیکار باید کنم؟
دوستان من شنیدم میشه با ایدی جیمیل از یاهو منسجر لوگین کرد درسته؟اگه میشه چجوری باید وارد بشیم؟
سلام
وقتی که با یاهو مسنجر وارد اکانتم میشم اون پایین سمت راست ویندوز مثلا میگه شما 30 تا پیام جدید دارید ولی میرم نگاه میکنم میبینم مثلا 4 تا پیام جدید دارم لطفا من رو راهنمایی کنید
سلام
همه پیاما رو خوندی؟ شاید همه رو نخونده باشیا !کل ایمیل ها حتی تو اسپم ها رو هم پاک کن بعد ببین باز چی میگه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)