یعنی واقعا گیر نمیاد برا من چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی واقعا گیر نمیاد برا من چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز چون من تعداد پستام به حد نصاب نرسیده نمیتونم پ خ بدم
بی زحمت شماره یا آدرستو برام بفرست با تشکر
لطفا برندش را بگید 6964 چی هسن
سلام دوست گرامی
از برند پایونر هست
NP
الان بهم نگفتی چیکار کنما
ببین من 1 جفت 718 x دارم یه پخش 2350 یه آمپ 2 کانال
صداش از لحاظ بلندی جوابم رو میده ولی میخوام کیفیتی بشه تمام ریز صدا ها رو تفکیک کنه و بده بیرون میخوام صدای خواننده خیلی واضح معلوم باشه وقتی زیاد میکنم
حالا شما بگو من چیکار کنم با این وضع؟ خیلی هم نمیخوام خرج کنم
مرسی
سلام
من چنتا از دوستانم داشتند و بالاي يك سال حد اقل استفاده كردن و با توانهاي بالا يعني 150 وات به بالا بهش دادن. سوختن تو كارش نيست. برادر. اينها همه حرفه. قويترين اسپيكر از نظر اجراي فركانسهاي 60 به بالا همين 1073 هست ولي بايد 150 وات بهش ورودي بدي.
ببين محمد جان،توقعات شما با هزينه اي كه ميخواهيد بپردازيد جور در نمياد گلم.من پيشنهاداتي كه ميدم به دوستان سعي ميكنم يه صداي استاندارد و بودن اعوجاج رو تو ماشينشون داشته باشن.
اين مطالبم خطاب به كليه عاشقان صداي خوب و با كيفيت هست.خواهش ميكنم نه تنها شما محمد جان و نه شخص ديگه اي به دل نگيره:
شما ديتيل و وضوح ميخواهيد ولي از اونطرف پولش رو هم نميخواهيد پرداخت كنيد .به نظرتون اين كار عمليه؟
من الان 2.5 ميليون پول سيستمم هست.ميتونم بگم وقتي تو ماشين ميشينم موزيك گوش ميدم نه صداي در قابله و كوبش هاي بي دقت و....
به نظرتون با يه اسپيكر معمولي كه هيچ فركانسي رو درست پخش نميكنه و فلان پخش كه DAC خوبي نداره،آمپليفايري كه S/Nش پائينه و متريال خوبي نداره،دمپينگش چنگي به دل نميزنه،اكسسوري خوب كه هميشه گفتم از نون شب تو سيستم بازي واجبتره فخبري نيست و.....كلي مسائل ديگه ،ميتوان ديتيل و جزعيات داشت.
دوستان خواهشن كمي اطلاعاتتون رو بالا ببريد.نيائيد چيزي بگوئيد كه واقعا نميشه.حالا 718 نه اسپيكرهاي پايونير.
باز طرف مياد ميگه من پول ندارم ولي ميخوام سيستمم بتركونه.كيفيت در حد استوديو ميخوام و....
من هم سعي ميكنم با داشته هاتون بهترين پيشنهاد رو بدم.
ببخشيد محمد جان تو پست شما كمي درد دلم باز شد.
سلام
ممنون از پاسختون
3 تا سوال.اول اینکه بعضی ها میگن تیوترهاش میسوزه چون وات بالا بهش میدن.این وات بالا دادن یعنی چی و چگونه اتفاق میفته؟
دوم اینکه منظور از فرکانسهای 60 به بالا چی هست؟
سوم.آمپیلی که برای این باند مناسب باشه باید چه مشخصاتی را داشته باشه و اینکه یکی دو مدل را با ذکر قیمت اگر ممکن هست بفرمایید.
ممنون
سلام!!
والا کا 2 ماه پیش یه درخواست دادیــم جوااب داده نشد!!
البته اینچا تالاره و اجباری هم نیست
اما خوب... همه میان واسه کمک چرا پـــس؟؟؟
اینم لینک پست ها!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشـــکر
سلام
1-من نديدم.حتما بدون كراس اوورش بسته شده.اونجوري امكان داره چون خود كراس اوور محافظت ميكنه از سوختن تيوتير. اين اسپيكر 100 وات RMS هست ولي بايد 150 وات بهش بدي تا كامل درايو بشه. البته 150 وات با HPF و كنترل شده.كليپ و ديستورشن پدر هر اسپيكري رو در مياره.
2- گوش انسان فركانسهاي بين 20 هرتز تا 20 كيلو هرتز رو ميشنوه. وظيفه اجراي فركانس 60 هرتز تو سيستمهاي صوتي بر دوش ساب ووفرها هستش.ولي اين اسپيكر با توجه به طراحي وخصوصياتي كه دارهو همچنين Cone Area بزرگي كه داره از عهده اون بر مياد.
3-من با هليكس A2 شنيدم كه يه زماني 1 تومن قيمتش بود. الان حدود 600-700 دست دومش رو ميفروشن.به نظر من با توجه به كلاس A بودن بهترين امپ براي اين اسپيكر هست.
شايد با X4D كن وود هم درايو بشه چون 120 وات واقعي ميده.
سلام ولك. چطور احوال شما؟بوشهر خرما پزونه ديگه نه؟ايشالا سلامت باشي دادش گلم.
من يه پاسخي نصفه و نيمه دادم خدممت.
الان چه كمكي از دستمون بر مياد.
Last edited by hamidR15; 13-06-2012 at 14:17.
سلام !
من ميخوام واسه ماشينمون يه ضبط و بلدگو بگيرم كه كيفيتش خوب باشه! حتما usb بخوره! نهايت400/ 500 تومن بشه كلا!
و اينكه ماشينمون 206 ميشه ضبط رو به كنترل خوده ماشين وصل كرد و رو صفحه كه ساعت نشون ميده نشون بده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)